Konfliktuskezelési tréning

parallax background

Konfliktuskezelési tréning

2017.09.22-24, Hotel CityInn**** Budapest


É r d e k l ő d é s
A tréning segít felfedezni a konfliktusok ajándékát.

Ha két ember mindig egyetért, egyikük felesleges.

William Wrigley, Jr.
 

Az inspiráló, kreatív, és biztonságos közegben
a résztvevők az alábbiakra számíthatnak

 
win-win-win lehetőségek kibontakozása

A konfliktus minden résztvevője nyertesként távozhat!

A konfliktuskezelés technikájának elsajátítása és az önismereti fejlődés biztosítja a valódi rendezés nyerő-nyerő-nyerő pozícióját.

A tréningen együtt fedezzük fel azokat az erőket, amelyek képesek a konfliktusokat együttműködéssé változtatni. A csoport együtt tanulja meg ennek a mindenütt jelen lévő erőnek a használatát, hogy ne csak konstruktívabb kapcsolatokat, hanem egészségesebb világot is építhessen maga körül.

A tréning alapja a közös gyakorlás, nem pedig a tanítás. A résztvevők megtanulják felismerni saját és a többi résztvevő értékeit, és képesek lesznek felhasználni a mindannyiunkban jelen lévő kreativitást konfliktusaik megoldására. A trénerek nem válaszokat, hanem lehetőséget biztosítanak arra, hogy a résztvevők és a csoport saját kérdései mentén eljuthasson saját megoldásaiig.
Mindennapi nézeteltéréseink rendezésére számos lehetőség adódik. A résztvevők belső értékeire, erősségeire építő tematika, a megerősítő, elfogadó szemlélet, a strukturált beszélgetés, kis- és nagycsoportos játékok, szerepjátékok, mozgásos gyakorlatok mind-mind növelik képességünket a konfliktusok ajándékként való értelmezésére, konfliktuskezelési repertoárunk bővítésére.
A konfliktuskezelési tréning vezetői

Akik segítenek saját megoldásaink feltérképezésében

A trénerek, akik kihozzák erősségeinket, és segítenek a kreatív konfliktusmegoldás kifejlesztésében

Feliratkozás a konfliktuskezelési tréning érdeklődői közé

 


A megadott adatokat kizárólag a 2017.09.22-23-24-i konfliktuskezelési tréninggel kapcsolatos információkról való tájékoztatásra használjuk fel.