Kommunikációs tanácsadó

 

Személyre szabott támogatás

Egyéni folyamat

Szeretnéd jobban képviselni az érdekeidet? Határozottabban mondanál nemet, vagy hatásosabban kérnél? Kevesebb parttalan vitákba bonyolódnál, dühödet konstruktívabban fejeznéd ki? Jobban rálátnál, hogy mi rejlik kommunikációs problémáid mögött?
Az első egyéni találkozáson alaposabban ránézünk a konkrét kommunikációs nehézségekre és annak okaira, majd kidolgozunk egy tervet a további lépésekkel. A maximum 10 egyéni találkozás lehetőséget ad arra, hogy valóban csak a Te kérdéseiddel foglalkozzunk, így mélyebben lásd, és tudd kezelni a problémákat. Az asszertivitás technikáinak birtokában, valamint mélyebb önismerettel felvértezve képes leszel nehezebb helyzetekben is képviselni magadat, miközben a másik fél érdekeit is figyelembe veszed. Megnyugtató, win-win helyzetek tudatos kialakításának képessége az, ami egy hosszabb folyamat végeredménye lehet.

Várható eredmények

  • Tisztában leszel azzal, honnan eredhetnek kommunikációs problémáid, és körvonalazódnak a megoldások.
  • Nő az önbizalmad, többször tudsz kiállni magadért, nemet mondani, visszajelzést adni, dicsérni, motiválni.
  • Jobban tisztában leszel érzéseiddel és fogod érteni a mögöttük rejlő szükségleteket.
  • Mélyebben rálátsz, milyen jellemző reakcióid vannak érzelmileg telített helyzetekben, és hogyan tudnál változtatni.
  • Javuló kapcsolatot tapasztalhatsz pároddal, főnököddel, beosztottjaddal, családoddal.
  • Könnyebben éred el céljaidat, sikeresebb leszel otthon és a munkahelyen.
Találkozzunk személyesen!

Foglalj időpontot!

A csütörtöki ülések helyszíne: 1123 Budapest, Greguss utca 5., II. emelet, Pszichofészek.
Az egyéni ülések 50 percig tartanak és 10.000 Ft-ba kerülnek.
Ha nem sikerülne a foglalás, vagy bármi kérdés merülne fel, keress a 06303640364-es számon!

Üzenetküldés

A lenti mezőket kitöltve tudsz üzenetet küldeni.

Tamás Kata, kommunikációs tanácsadó

Tamás Kata vagyok, amerikai MBA diplomás, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező közgazdász és pszichológus. 16 éve dolgozom kommunikációs területen, alapos marketing és pszichológiai ismeretekkel rendelkezem, jártasságot szereztem segítő beszélgetés, egyéni coaching, és vezetői tanácsadási helyzetekben.

Asszertív kommunikáció tréningjeimen a harmonikus és tiszta kapcsolatok összetevőit vizsgáljuk meg, és gyakoroljuk saját életünk példáin keresztül. Tamás Katalin önéletrajz.
Részletesebben itt olvashatsz munkámról és rólam: Tamás Kata budapesti pszichológus.
Impersszum: Kata Bt, 4482 Kótaj, Bodóhegy 102. Képviselő: Tamás Katalin közgazdász, pszichológus, tréner. Jogi feltételek.

Szabó Henriett, irodavezető

Szabó Henriett vagyok, eredeti végzettségem szerint magyartanár és PR asszisztens. Évekig dolgoztam a Magyar Tudományos Akadémia kutatási asszisztenseként, de voltam értékesítő, főszerkesztő, korrepetitor és napközis tanár is.

Ami legjobban érdekel: a gyermekek érzelmi nevelése, az asszertív kommunikáció használata iskolai közegben, és otthon gyerekekkel.
Impersszum: Szabó Henriett EV, 52806924, 9400 Sopron, Faraktár u. 18, adószám: 69175266-1-28. Általános szerződési feltételek.