Kommunikációs tanácsadó

Személyre szabott támogatás

Kommunikációs technikák és módszerek elsajátítására alapvetően a csoportos tréninget javasoljuk. Egy kiscsoportos helyzetben sokkal több lehetőség van ugyanis szituációkat kipróbálni, visszajelzéseket kapni, és gyakorlatban tanulni, mint egyéniben. Az egyéni konzultációkat azért tartjuk fenn, mert ha a kommunikációs probléma tartósan fennáll és több helyzetre is kiterjed, akkor alaposabb munkára, egyéni pszichológiai konzultációkra lehet szükség. Mivel ezekben az esetekben a probléma kiterjedt, és hosszú idő alatt alakult ki, ezért a kezelése is hasonló: egy hosszú folyamatban, 50 perces ülések keretében, heti rendszerességű pszichológiai konzultációk során dolgozunk. Az egyéni üléseken ránézünk a konkrét nehézségre és annak okaira: az első 3-4 alkalom alatt meghatározzuk, mi a közös munkánk célja, meddig fog tartani, milyen gyakran találkozunk, és milyen módszerekkel dolgozunk. A konzultációk eredményeképp a résztvevő mélyebb önismerettel felvértezve, tudatosabban lesz képes megnyugtató, win-win helyzetek kialakítására.

Egyéni folyamat

Szeretnéd jobban képviselni az érdekeidet? Határozottabban mondanál nemet, vagy hatásosabban kérnél? Kevesebb parttalan vitákba bonyolódnál, dühödet konstruktívabban fejeznéd ki? Jobban rálátnál, hogy mi rejlik kommunikációs problémáid mögött?
Az egyéni találkozások során lehetőségünk van alaposabban ránézni konkrét problémákra, illetve a kommunikációs nehézség okaira, és így mélyebben tudjuk kezelni a problémákat. Az asszertivitás, konfliktuskezelés, értő figyelem technikáinak csoportos gyakorlása mellett egyéniben a problémákhoz kapcsolódó érzelmi történésekkel is mélyebben lehet foglalkozni. Megnyugtató, win-win helyzetek tudatos kialakításának képessége az, ami ennek a folyamatnak a végeredménye lehet.

Várható eredmények

  • Jobban rálátsz arra, honnan erednek kommunikációs problémáid, és fogod látni a megoldásokat.
  • Nő önbizalmad, többször tudsz kiállni magadért, nemet mondani, visszajelzést adni, dicsérni, motiválni.
  • Tisztában leszel érzéseiddel és fogod érteni a mögöttük rejlő szükségleteket.
  • Javuló kapcsolatot tapasztalhatsz pároddal, főnököddel, beosztottjaddal, családoddal.
  • Könnyebben éred el céljaidat, sikeresebb leszel otthon és a munkahelyen is.

Tamás Kata - pszichológus, kommunikációs tanácsadó

Tamás Kata vagyok, amerikai MBA diplomás, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező közgazdász és pszichológus. 16 éve dolgozom kommunikációs területen, alapos marketing és pszichológiai ismeretekkel rendelkezem, jártasságot szereztem segítő beszélgetés, egyéni coaching, és vezetői tanácsadási helyzetekben.

Asszertív kommunikáció tréningjeimen a harmonikus és tiszta kapcsolatok összetevőit vizsgáljuk meg, és gyakoroljuk saját életünk példáin keresztül. Tamás Katalin önéletrajz. Részletesebben itt olvashatsz munkámról és rólam: Tamás Kata budapesti pszichológus.
Találkozzunk személyesen!

Foglalj időpontot!

Az általában heti rendszerességű egyéni ülések hétfőn vagy szerdán zajlanak.

Helyszín: 1067 Budapest, Eötvös u. 24., Pszichofészek.

Az egyéni pszichológiai konzultációk 50 percig tartanak és 10.000 Ft-ba kerülnek.

Időpontfoglalás és további egyeztetés a +36303640364-es számon.

Üzenetküldés

A lenti mezőket kitöltve tudsz üzenetet küldeni.


Impersszum: Asszertív Akadémia Bt., 2081 Piliscsaba, Fényesliget st. 5/C. Képviselő: Tamás Katalin pszichológus. Jogi feltételek.