Kommunikációs tanácsadó

 

Személyre szabott támogatás

Egyéni folyamat

Szeretnéd jobban képviselni az érdekeidet? Határozottabban mondanál nemet, hatásosabban kérnél? Kevesebb parttalan vitákba bonyolódnál, dühödet konstruktívabban fejeznéd ki? Jobban rálátnál, mi rejlik kommunikációs problémáid mögött?
Kommunikációs technikák és módszerek elsajátítására csoportos tréninget javaslok. Ugyanakkor ha a probléma tartósan fennáll, több helyzetre is kiterjed, akkor alaposabb munkára, egyéni pszichológiai konzultációkra lehet szükség. Az egyéni találkozásokon ránézünk a konkrét nehézségre és annak okaira: az első 1-4 alkalom alatt meghatározzuk, mi a közös munkánk célja, meddig fog tartani, milyen gyakran találkozunk, és milyen módszerekkel dolgozunk. A konzultációk eredményeképp pedig mélyebb önismerettel felvértezve, tudatosabban leszel képes megnyugtató, win-win helyzetek kialakítására.

Várható eredmények

  • Tisztában leszel azzal, honnan eredhetnek kommunikációs problémáid, és jobban körvonalazódnak a megoldások.
  • Nő az önbizalmad, többször tudsz kiállni magadért, nemet mondani, visszajelzést adni, dicsérni, motiválni.
  • Jobban tisztában leszel érzéseiddel és fogod érteni a mögöttük rejlő szükségleteket.
  • Mélyebben rálátsz, milyen jellemző reakcióid vannak érzelmileg telített helyzetekben, és hogyan tudnál változtatni.
  • Javuló kapcsolatot tapasztalhatsz pároddal, főnököddel, beosztottjaiddal, családoddal.
  • Könnyebben éred el céljaidat, megértőbb leszel otthon, és sikeresebb a munkahelyen.

Tamás Kata - pszichológus, kommunikációs tanácsadó

Tamás Kata vagyok, amerikai MBA diplomás, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező közgazdász és pszichológus. 16 éve dolgozom kommunikációs területen, alapos marketing és pszichológiai ismeretekkel rendelkezem, jártasságot szereztem segítő beszélgetés, egyéni coaching, és vezetői tanácsadási helyzetekben.

Asszertív kommunikáció tréningjeimen a harmonikus és tiszta kapcsolatok összetevőit vizsgáljuk meg, és gyakoroljuk saját életünk példáin keresztül. Tamás Katalin önéletrajz. Részletesebben itt olvashatsz munkámról és rólam: Tamás Kata budapesti pszichológus.
Találkozzunk személyesen!

Foglalj időpontot!

A hétfői vagy szerdai ülések helyszíne: 1067 Budapest, Eötvös u. 24., Pszichofészek.
Az egyéni ülések 50 percig tartanak és 10.000 Ft-ba kerülnek.
Egyszerre kérlek csak egy 50 perces időpontot foglalj - a továbbiakat személyesen leegyeztetjük. Ha nem sikerülne a foglalás, vagy bármi kérdés merülne fel, keress a 06303640364-es számon! Amennyiben nem látszik zöld cella a lenti táblázatban, jelenleg nincs szabad időpontom.

Üzenetküldés

A lenti mezőket kitöltve tudsz üzenetet küldeni.

Impersszum: Kata Bt, 2081 Piliscsaba, Fényesliget st. 5/C. Képviselő: Tamás Katalin közgazdász, pszichológus, tréner. Jogi feltételek.