6 alkalmas asszertivitás tréning

10 alkalmas asszertivitás tréning - Images by asierromero / Freepik
10 alkalmas asszertivitás tréning
2016-08-16

6 alkalmas asszertivitás tréning Budapesten hétfő esténként 2020. január 27-től

Szeretnél egy olyan csoporthoz tartozni, ahol hosszú távon fejlesztheted kommunikációd és önismereted?
Valódi változásra vágysz, alaposabban megismernéd viselkedési és kommunikációs mintáidat, és a mindennapjaidban is rutinosabban használnád az asszertív kommunikációt?
Gyere és fejlődj egy kis létszámú csoportban, jó hangulatban, biztonságos környezetben!
Az asszertív kommunikáció módszerei segítenek abban, hogy fejlesszük kapcsolatainkat, kommunikációnkat, és önismeretünket, alaposabban megértsük, mit miért csinálunk, miért keletkeznek bennünk bizonyos érzelmek, és biztonságos lehetőséget kapjunk a változtatásra. Mivel a csoport több héten keresztül találkozik, így van lehetőség együtt begyakorolni a tanult technikákat, és jobban rálátni a változás buktatóira egy biztonságos közegben. A tréningen az asszertív kommunikáció eszköztárából kiemelten foglalkozunk saját szükségleteinkkel és a belőlük fakadó pozitív és negatív érzelmekkel.
 

Még 8 hely!

Fejleszd kommunikációdat!

Mi az asszertív kommunikáció?

Az asszertivitás a hosszú távú, nyerő-nyerő kapcsolatok modellje
 

Ez a fajta viszonyulás gyógyító otthoni és munkahelyi kapcsolatainkra nézve, és segít élhetőbb világot teremteni magunk körül. Nem akarjuk többé megváltoztatni, manipulálni, kontrollálni a másikat, hanem mindkettőnknek megengedjük, hogy az legyen, aki. Így vállalunk felelősséget érzéseinkért, gondolatainkért, és valódi önmagunkért. Ez az igazi felnőtt lét.

Változtasd meg a kommunikációd, és a világ is megváltozik körülötted!

Az asszertivitás tanulható!

Az asszertivitás nem egy veleszületett képesség - legtöbbünknek gyakorlásra van szüksége.

 
 
 

Egy asszertív ember őszintén, nyíltan kommunikál, miközben saját és a másik igényeire is figyel. Asszertív kommunikációval van a legnagyobb esélyed arra, hogy meghalljanak, megértsenek, és törődjenek Veled, miközben ezt Te is meg tudod adni a másik félnek. Ha így viselkedsz, nehéz helyzetben is képes lesz mindkét fél jó érzésekkel távozni.

A meghallgatás és önkifejezés technikája

A Win-win helyzetek receptje!3 egyszerű lépés, hogy javuljanak a kapcsolataid!

Ingyenes eBook és havonta friss hírek levelesládádba!

Kérem az eBookot!
A javuló kapcsolatokért

6 alkalmas asszertív kommunikáció tréning Budapesten

6 alkalmas tanfolyamunk tényanyagában megegyezik a 10 alkalmas képzésével, csak a gyakorlással töltött idő tér el. Mindkét tanfolyamon az első 8 órát közös tanulással töltjük, utána pedig a tanultakat gyakoroljuk különféle helyzeteken. Tematikában erre lehet számítani az egyes órákon: 1. Kommunikációs stílusok, 2. Vita érzelmileg érintett helyzetben, 3. Az asszertív kommunikáció modellje I. (probléma, érzések), 4. Az asszertív kommunikáció modellje II. (értékek, megoldás), 5. Szituációs játékok, helyzetgyakorlatok, értő figyelem, 6. Visszajelzések, tanulságok, lezárás.
 
 • Elsajátítod az objektív problémaleírás, valódi érzések, közös szükségletek és konkrét megoldási javaslatok jellemzőit.
 • Megtanulod az asszertív nemet mondás 5 lépését és a nehéz esetek kezelését.
 • Javul önbizalmad, többször állsz ki magadért, mondasz kedvesen NEM-et.
 • Képes leszel kritika és negatív érzelmek értő fogadására.
 • Megtanulod asszertíven kifejezni dühödet és felismerni haragod ajándékát.
 • Fejlődik érzelmi intelligenciád, megismerkedsz a tolerancia-ablakkal és következményeivel.
 • Hamarabb észreveszed, ha valakit meg tudsz dicsérni, és könnyebben bókolsz.
 • Elsajátítod a 3 lépéses asszertív folyamatot.
 • Az asszertív önkifejezés 3 lépését a meghallgatás során is elkezded használni.
 • Saját mindennapi helyzeteiden tudsz gyakorolni értő, empatikus közegben.
 • Önismereted jelentősen javul, hiszen a tréning alapvetően gyakorlati jellegű.
 • Olyan csoporthoz tartozol, amely empátiával és értő figyelemmel kíséri fejlődésedet.

Tréner

Tamás Kata vagyok, amerikai MBA diplomás, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner 16 év kommunikációs rutinnal, alapos marketing és pszichológiai ismeretekkel, széles vertikumú módszerspecifikus tudással, komoly önismerettel, segítő beszélgetés, egyéni coaching, és vezetői tanácsadási jártassággal.

Asszertív kommunikáció tréningjeimen a harmonikus és tiszta kapcsolatok összetevőit vizsgáljuk meg, és gyakoroljuk saját életünk példáin keresztül. Tamás Katalin önéletrajz.
 

Jelentkezés

1. lépés - Résztvevők adatai

A lenti űrlapon add meg a résztvevők nevét, elérhetőségeit és számlázási adatait. A megjegyzés mezőbe kérlek, írd be, melyik dátumú tréningre regisztrálsz. Ha ajándékutalványt szeretnél, akkor először a saját adataidat add meg, a résztvevő adatait pedig a megjegyzés mezőbe írd (név, telefon, email, kiválasztott tréning).

2. lépés - Regisztrációs díj utalása

Az előleg összege utalással és bankkártyával is kiegyenlíthető. Ha az előre utalást választod, akkor az adatok megadása után a rendszer kiküldi a díjbekérőt. Akik ajándékutalványt vagy céges számlát kérnek, általában a teljes összeget kiegyenlítik. Fontos, hogy a regisztráció az előlegek beérkezésének sorrendjében történik!