Változtasd meg a világod!

Ez az élvezetes és gyakorlati tippekkel teli tréning felgyorsítja kommunikációd fejlődését: hatékonyabban állsz majd ki magadért, miközben tiszteletben tartod a másik igényeit is.

6 alkalmas asszertivitás tréning Budapesten
2020. április 20-tól, hétfő esténként

Tréningjeinket a koronavírus kapcsán kialakult vészhelyzetre tekintettel a résztvevők és családtagjaik biztonsága érdekében elhalasztjuk. Regisztrált tréningrésztvevőinket külön e-mailben vagy telefonon keressük egyeztetés végett.

Képzéseink megszokott, normál mederben történő folytatásáról a helyzet alakulásának függvényében döntünk. Köszönjük a megértést és az együttműködést – mindannyiunk közös érdeke a járvány terjedésének minimalizálása.

Szeretnél egy olyan csoporthoz tartozni, ahol hosszú távon fejlesztheted kommunikációd és önismereted?

Valódi változásra vágysz, alaposabban megismernéd viselkedési és kommunikációs mintáidat, és a mindennapjaidban is rutinosabban használnád az asszertív kommunikációt?

Gyere és fejlődj egy kis létszámú csoportban, jó hangulatban, biztonságos környezetben!

Az asszertív kommunikáció módszerei segítenek abban, hogy fejlesszük kapcsolatainkat, kommunikációnkat, és önismeretünket, alaposabban megértsük, mit miért csinálunk, miért keletkeznek bennünk bizonyos érzelmek, és biztonságos lehetőséget kapjunk a változtatásra.

Mivel a csoport több héten keresztül találkozik, így van lehetőség együtt begyakorolni a tanult technikákat, és jobban rálátni a változás buktatóira egy biztonságos közegben.

A tréningen az asszertív kommunikáció eszköztárából kiemelten foglalkozunk saját szükségleteinkkel és a belőlük fakadó pozitív és negatív érzelmekkel.

Megtelt!

FEJLESZD KOMMUNIKÁCIÓDAT!

Az asszertív kommunikáció egy tanulható készség!

Kezdd el Te is használni a hosszú távú, nyerő-nyerő kapcsolatok modelljét

Az asszertivitás azt jelenti, hogy nehéz érzelmi szituációban is képesek vagyunk érvényesíteni igényeinket, miközben a másik fél szükségleteit is tiszteletben tartjuk.

Ha sikerül asszertíven viselkednünk, akkor nem csak a saját (agresszivitás), és nem csak a másik fél (passzivitás) szempontjait vesszük figyelembe, hanem egyidejűleg mindkét fél érdekeit.

Egy asszertív ember őszintén, nyíltan kommunikál, miközben saját és a másik igényeire is figyel. Asszertív kommunikációval van a legnagyobb esélyed arra, hogy meghalljanak, megértsenek, és törődjenek Veled, miközben ezt Te is meg tudod adni a másik félnek. Ha így viselkedsz, nehéz helyzetben is képes lesz mindkét fél jó érzésekkel távozni. Ez a fajta viszonyulás gyógyító otthoni és munkahelyi kapcsolatainkra nézve, és segít élhetőbb világot teremteni magunk körül. Nem akarjuk többé megváltoztatni, manipulálni, kontrollálni a másikat, hanem mindkettőnknek megengedjük, hogy az legyen, aki. Így vállalunk felelősséget érzéseinkért, gondolatainkért, és valódi önmagunkért. Ez az igazi felnőtt lét.

Változtasd meg a kommunikációd, és a világ is megváltozik körülötted!

3 egyszerű lépés, hogy javuljanak a kapcsolataid!

Ingyenes eBook és havonta friss hírek levelesládádba!

A JAVULÓ KAPCSOLATOKÉRT

6 alkalmas asszertív kommunikáció tréning Budapesten

6 alkalmas tanfolyamunk tényanyagában megegyezik a 10 alkalmas képzésével, csak a gyakorlással töltött idő tér el. Mindkét tanfolyamon az első 8 órát közös, interaktív tanulással töltjük, utána pedig a tanultakat gyakoroljuk különféle helyzeteken.

6 alkalmas asszertív kommunikáció tréning – tematika

Az asszertív kommunikáció tréning anyaga rugalmasan változhat a csoport igényeihez mérten, ugyanakkor egy tipikus asszertivitás tréning jellemzően az alábbi módon épül fel: 1. Kommunikációs stílusok, 2. Vita érzelmileg érintett helyzetben, 3. Az asszertív kommunikáció modellje I. (probléma, érzések), 4. Az asszertív kommunikáció modellje II. (értékek, megoldás), 5. Szituációs játékok, helyzetgyakorlatok, értő figyelem, 6. Visszajelzések, tanulságok, lezárás.

Tréner - ki segít a gyakorlásban?

Tamás Kata - pszichológus, kommunikációs tanácsadó

Pszichológusként látom, mennyire fontosak kapcsolataink személyiségünk alakulásában, működésében. Hivatásomnak tekintem, hogy praktikus eszközöket kínáljak otthoni és munkahelyi kapcsolataink, és így mi magunk jobb működéséhez.

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami ront egy kommunikáción, egy kapcsolaton. 16 évnyi munkával a hátam mögött több száz embernek segítettem karrierje és magánélete sikeresebbé tételében.

Képzéseinken saját magunk és a másik meghallgatásához, illetve az önérvényesítéshez kínálok hasznos technikákat nehéz helyzetekre. Ha szeretnél többet megtudni rólam, itt olvashatod CV-met: Tamás Katalin önéletrajz.

IDŐPONTOK

2020. ápr. 20, 27
máj. 4, 11, 18, 25

18:00-20:00 között

HELYSZÍN

1067 Budapest, Eötvös u. 24. (Oktogon)

Pszichofészek

Max. 10 fős csoport

BEFEKTETÉS

6 alkalmas csoport
(12 óra)

36.000 Ft

50% előleg + 50% 1. alkalommal

Nincs miért késlekedni, fogynak a helyek!

1. lépés - Résztvevők adatai

A lenti űrlapon add meg a résztvevők nevét, elérhetőségeit és számlázási adatait. A megjegyzés mezőbe kérlek, írd be, melyik dátumú tréningre regisztrálsz. Ha ajándékutalványt szeretnél, akkor először a saját adataidat add meg, a résztvevő adatait pedig a megjegyzés mezőbe írd (név, telefon, email, kiválasztott tréning).

2. lépés - Regisztrációs díj utalása

Az előleg összege utalással és bankkártyával is kiegyenlíthető. Ha az előre utalást választod, akkor az adatok megadása után a rendszer kiküldi a díjbekérőt. Akik ajándékutalványt vagy céges számlát kérnek, általában a teljes összeget kiegyenlítik. Fontos, hogy a regisztráció az előlegek beérkezésének sorrendjében történik!