Egyéni kommunikációs tanácsadás

Személyre szabott támogatás

Egyéni folyamat

Szeretnéd jobban képviselni az érdekeidet? Határozottabban mondanál nemet, vagy hatásosabban kérnél? Kevesebb parttalan vitákba bonyolódnál, dühödet konstruktívabban fejeznéd ki? Jobban rálátnál, hogy mi rejlik kommunikációs problémáid mögött?
Az egyéni találkozások során lehetőségünk van alaposabban ránézni konkrét nehézségekre, illetve a kommunikációs nehézség okaira, és így mélyebben tudjuk kezelni a problémákat. Az asszertivitás technikájának birtokában képes leszel nehéz helyzetekben is képviselni magadat, miközben a másik fél érdekeit is figyelembe veszed. Megnyugtató, win-win helyzetek tudatos kialakításának képessége az, ami ennek a folyamatnak a végeredménye lehet.

Várható eredmények

  • Jobban rálátsz arra, honnan erednek kommunikációs problémáid, és fogod látni a megoldásokat.
  • Nő önbizalmad, többször tudsz kiállni magadért, nemet mondani, visszajelzést adni, dicsérni, motiválni.
  • Tisztában leszel érzéseiddel és fogod érteni a mögöttük rejlő szükségleteket.
  • Javuló kapcsolatot tapasztalhatsz pároddal, főnököddel, beosztottjaddal, családoddal.
  • Könnyebben éred el céljaidat, sikeresebb leszel otthon és a munkahelyen is.
Találkozzunk személyesen!

Foglalj időpontot!

A lenti táblázatban láthatóak az elérhető szabad időpontok magánrendelésemre.
Tamás Katalin budapesti pszichológus hétfői és szerdai magánrendelésének helyszíne: 1067 Budapest, Eötvös u. 24., Pszichofészek. Az egyéni konzultációk 50 percig tartanak és 10.000 Ft-ba kerülnek. Ha nem sikerülne a foglalás, vagy bármi kérdés merülne fel, a 06303640364-es számon vagyok elérhető!
Amennyiben nem látszik zöld cella a lenti táblázatban, jelenleg nincs szabad időpontom. Ha még aktuális lesz, térj vissza néhány hét múlva foglalható időpontért.

Tamás Kata, kommunikációs tanácsadó

Tamás Kata vagyok, amerikai MBA diplomás, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner 16 év kommunikációs rutinnal, alapos marketing és pszichológiai ismeretekkel, széles vertikumú módszerspecifikus tudással, komoly önismerettel, segítő beszélgetés, egyéni coaching, és vezetői tanácsadási jártassággal.

Asszertív kommunikáció tréningjeimen a harmonikus és tiszta kapcsolatok összetevőit vizsgáljuk meg, és gyakoroljuk saját életünk példáin keresztül. Tamás Katalin önéletrajz.

Üzenetküldés

A lenti mezőket kitöltve tudsz üzenni, ha bármi egyéb kérdésed merülne fel az egyéni ülésekkel kapcsolatban.