Egyéni kommunikációs tanácsadás

Személyre szabott támogatás

Asszertivitás és konfliktuskezelési tanácsadás a hatékonyabb kommunikációért

 

Szeretnéd jobban képviselni az érdekeidet vagy épp határozottabban mondanál nemet? Visszatérő kommunikációs problémád van? Voltál már tréningen és kérdésed maradt, vagy segítséget szeretnél a gyakorlásban? Jó volna átbeszélni valakivel egy konkrét helyzetet, és a felmerülő megoldási lehetőségeket?

Az online egyéni találkozás során lehetőség adódik alaposabban ránézni a Te kérdéseidre, át tudunk beszélni konkrét helyzeteket és megoldási lehetőségeket. Akár egyetlen 50 perces alkalom is elég lehet, vagy ha úgy alakul, többször is találkozhatunk, hogy hasonló helyzetekben a jövőben másképp reagálhass, vagy épp hatékonyabban tudj gyakorolni, hatékonyabbá váljon kommunikációd.

Egyéni konzultáció

Ha kérdésed van az asszertív kommunikációval kapcsolatban, vagy szeretnél jobban rálátni egy kommunikációs helyzetre és a lehetséges megoldásokra, akkor szeretettel várlak egy egyéni konzultáción!
A találkozás során alaposabban megvizsgálunk egy-két konkrét szituációt, és átgondoljuk, kipróbáljuk, akár el is játsszuk a lehetséges megoldásokat. Így jobban megérheted a kihívást és hatékonyabban tudod majd kezelni a problémát, illetve érzéseidet. Az asszertivitás technikáinak birtokában képes leszel nehéz helyzetekben is jobban képviselni magadat, miközben a másik fél érdekeit is figyelembe veszed.

Megnyugtató, win-win helyzetek
tudatos kialakításának képességét tudod fejleszteni az egyéni konzultáció során.

Várható eredmények

  • Jobban rálátsz a hozott szituációra és körvonalazottabbá válnak a lehetséges megoldások.
  • Többször tudsz hatékonyan kiállni magadért, nemet mondani, visszajelzést adni, dicsérni, motiválni.
  • Jobban tisztában leszel az érzésekkel és a mögöttes vágyakkal - magad és a másik fél kapcsán is.
  • Javuló kapcsolatot tapasztalhatsz pároddal, főnököddel, beosztottjaddal, családoddal.
  • Könnyebben éred el céljaidat, sikeresebb lesz kommunikációd otthon és a munkahelyen.
Találkozzunk személyesen!

Egyeztessünk időpontot!

Online kommunikációs tanácsadás

Tamás Kata kommunikációs tanácsadó online egyéni konzultációi szerdán és pénteken 9-17 óra között
zoom platformon zajlanak, 50 percig tartanak, és 30.000 Ft-ba kerülnek.

Időpontfoglalás és egyeztetés: a +36303640364-es számon. Az egyeztetést követően díjbekérőt küldök az előre utaláshoz, illetve hosszú távú együttműködés esetén szerződést is írunk a célok megvalósítása érdekében.

Tamás Kata, kommunikációs tanácsadó

Tamás Kata vagyok, amerikai MBA diplomás, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner, pszichológus. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami ront egy kommunikáción, egy kapcsolaton. 16 évnyi munkával a hátam mögött több száz embernek segítettem karrierje és magánélete sikeresebbé tételében.

Asszertív kommunikáció, konfliktuskezelés, értő figyelem tréningjeimen a harmonikus kommunikáció és kapcsolatok összetevőin dolgozunk. Tamás Katalin önéletrajz.

Üzenetküldés

A lenti mezőket kitöltve tudsz üzenni, ha bármi egyéb kérdésed merülne fel az egyéni ülésekkel kapcsolatban.