Egyéni kommunikációs tanácsadás

Személyre szabott támogatás

Egyéni folyamat

Szeretnéd jobban képviselni az érdekeidet? Határozottabban mondanál nemet, vagy hatásosabban kérnél? Kevesebb parttalan vitákba bonyolódnál, dühödet konstruktívabban fejeznéd ki? Jobban rálátnál, hogy mi rejlik kommunikációs problémáid mögött?
Az egyéni találkozások során lehetőségünk van alaposabban ránézni konkrét nehézségekre, illetve a kommunikációs nehézség okaira, és így mélyebben tudjuk kezelni a problémákat. Az asszertivitás technikájának birtokában képes leszel nehéz helyzetekben is képviselni magadat, miközben a másik fél érdekeit is figyelembe veszed. Megnyugtató, win-win helyzetek tudatos kialakításának képessége az, ami ennek a folyamatnak a végeredménye lehet.

Várható eredmények

  • Jobban rálátsz arra, honnan erednek kommunikációs problémáid, és fogod látni a megoldásokat.
  • Nő önbizalmad, többször tudsz kiállni magadért, nemet mondani, visszajelzést adni, dicsérni, motiválni.
  • Tisztában leszel érzéseiddel és fogod érteni a mögöttük rejlő szükségleteket.
  • Javuló kapcsolatot tapasztalhatsz pároddal, főnököddel, beosztottjaddal, családoddal.
  • Könnyebben éred el céljaidat, sikeresebb leszel otthon és a munkahelyen is.
 
Az egyéni ülések 50 percig tartanak és 10.000 Ft-ba kerülnek. Időpontjuk hétfő és csütörtök, helyszín pedig Budapesten a Bartók Béla út. A részletek egyeztetése végett kérlek telefonon hívj: 30/364-0-364. Az ülés lemondásának feltételei.

Tamás Kata, kommunikációs tanácsadó

Tamás Kata vagyok, amerikai MBA diplomás, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner 16 év kommunikációs rutinnal, alapos marketing és pszichológiai ismeretekkel, széles vertikumú módszerspecifikus tudással, komoly önismerettel, segítő beszélgetés, egyéni coaching, és vezetői tanácsadási jártassággal.

Asszertív kommunikáció tréningjeimen a harmonikus és tiszta kapcsolatok összetevőit vizsgáljuk meg, és gyakoroljuk saját életünk példáin keresztül. Tamás Katalin önéletrajz.

Üzenetküldés

A lenti mezőket kitöltve tudsz üzenni, ha bármi egyéb kérdésed merülne fel az egyéni ülésekkel kapcsolatban.