Egyéni kommunikációs tanácsadás

Személyre szabott támogatás

Kommunikációs technikák és módszerek elsajátítására alapvetően a csoportos tréninget javasoljuk. Egy kiscsoportos helyzetben sokkal több lehetőség van ugyanis szituációkat kipróbálni, visszajelzéseket kapni, és gyakorlatban tanulni, mint egyéniben. Az egyéni konzultációkat azért tartjuk fenn, mert ha a kommunikációs probléma tartósan fennáll és több helyzetre is kiterjed, akkor alaposabb munkára, egyéni pszichológiai konzultációkra lehet szükség. Mivel ezekben az esetekben a probléma kiterjedt, és hosszú idő alatt alakult ki, ezért a kezelése is hasonló: egy hosszú folyamatban, 50 perces ülések keretében, heti rendszerességű pszichológiai konzultációk során dolgozunk. Az egyéni üléseken ránézünk a konkrét nehézségre és annak okaira: az első 1-4 alkalom alatt meghatározzuk, mi a közös munkánk célja, meddig fog tartani, milyen gyakran találkozunk, és milyen módszerekkel dolgozunk. A konzultációk eredményeképp a résztvevő mélyebb önismerettel felvértezve, tudatosabban lesz képes megnyugtató, win-win helyzetek kialakítására.

Egyéni folyamat

Szeretnéd jobban képviselni az érdekeidet? Határozottabban mondanál nemet, vagy hatásosabban kérnél? Kevesebb parttalan vitákba bonyolódnál, dühödet konstruktívabban fejeznéd ki? Jobban rálátnál, hogy mi rejlik kommunikációs problémáid mögött?
Az egyéni találkozások során lehetőségünk van alaposabban ránézni konkrét nehézségekre, illetve a kommunikációs nehézség okaira, és így mélyebben tudjuk kezelni a problémákat. Az asszertivitás technikájának birtokában képes leszel nehéz helyzetekben is képviselni magadat, miközben a másik fél érdekeit is figyelembe veszed. Megnyugtató, win-win helyzetek tudatos kialakításának képessége az, ami ennek a folyamatnak a végeredménye lehet.

Várható eredmények

  • Jobban rálátsz arra, honnan erednek kommunikációs problémáid, és fogod látni a megoldásokat.
  • Nő önbizalmad, többször tudsz kiállni magadért, nemet mondani, visszajelzést adni, dicsérni, motiválni.
  • Tisztában leszel érzéseiddel és fogod érteni a mögöttük rejlő szükségleteket.
  • Javuló kapcsolatot tapasztalhatsz pároddal, főnököddel, beosztottjaddal, családoddal.
  • Könnyebben éred el céljaidat, sikeresebb leszel otthon és a munkahelyen is.
Találkozzunk személyesen!

Egyeztessünk időpontot!

Időpontegyeztetés budapesti pszichológiai konzultációra
Tamás Katalin budapesti pszichológus hétfői és szerdai magánrendelésének helyszíne: 1067 Budapest, Eötvös u. 24., Pszichofészek.
Az egyéni konzultációk 50 percig tartanak és 10.000 Ft-ba kerülnek.

Időpontfoglalás és egyeztetés: a +36303640364-es számon!

Tamás Kata, kommunikációs tanácsadó

Tamás Kata vagyok, amerikai MBA diplomás, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tréner, pszichológus. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami ront egy kommunikáción, egy kapcsolaton. 16 évnyi munkával a hátam mögött több száz embernek segítettem karrierje és magánélete sikeresebbé tételében.

Asszertív kommunikáció, konfliktuskezelés, értő figyelem tréningjeimen a harmonikus kommunikáció és kapcsolatok összetevőit vizsgáljuk meg. Tamás Katalin önéletrajz.

Üzenetküldés

A lenti mezőket kitöltve tudsz üzenni, ha bármi egyéb kérdésed merülne fel az egyéni ülésekkel kapcsolatban.