Nagy asszertivitás videókurzus

Valóban fejlődni szeretnél? Építsd be mindennapjaidba az asszertív kommunikáció komplett eszköztárát egy 16 hetes kihívás, 180 perc profi videó, és 70 gyakorlófeladat segítségével!

A win-win kapcsolatok eszközeinek tárháza

Régóta vársz egy ütős összefoglalóra, ami az asszertivitás világa minden lényeges technikáját felvonultatja? Megtaláltad!

Elolvastál egy csomó könyvet, jártál érdekes előadásokon, a való életben ugyanakkor még várat magára kommunikációd változása? Nos, ez nem véletlen – viselkedésed változását inkább a céltudatos gyakorlástól, az interaktív edzéstől várhatod.

Ez a videókurzus interaktívan, rengeteg gyakorlófeladattal segít beépíteni a tanultakat mindennapjaidba. Bevált és hatékony módszerek 16 héten át történő gyakorlása Neked is segít hatékonyabban kommunikálni, jobb kapcsolatokat építeni! 

Nagy asszertivitás videókurzus - minden, amit tudni akartál az asszertivitás világa kapcsán. Az össze lényeges asszertív kommunikáció technika.

Hogyan működik?

  1. 16 héten keresztül, minden héten egy általad kijelölt időpontban felfedezed az asszertivitás világa legfontosabb technikáit.
  2. Ehhez 180 perc profi videó áll rendelkezésedre, interaktív feladatokkal.
  3. A hét folyamán a tanultakat egy hasznos, 90 oldalas, Nagy asszertív kommunikáció kurzus - munkafüzetNagy asszertivitás videókurzus – jegyzetnyomtatható jegyzet feladatai segítségével elkezded beépíteni mindennapjaidba.
  4. Objektív visszajelzést kaphatsz fejlődésedről egy zárt Facebook csoportban.
  5. Mindezek segítenek valóban fejleszteni kommunikációdon és kapcsolataidon, határokat szabni, és figyelmesnek maradni nehéz beszélgetések során is.

Miért hasznos ez neked?

Nélkülözhetetlen módszerek

Célzottan az asszertivitás legfontosabb módszereit tanulod, hogy magánéleti és munkahelyi szituációkban is magabiztosabban tudj jelen lenni.

1600 résztvevő tapasztalata

A kurzus tananyagát több, mint ezer tréningrésztvevőnk tapasztalata alapján dolgoztuk ki, ráadásul támogató társak és szakértő tréner segíthetnek.

Hatékony fejlődés, valódi változás

A 16 hetes hossz és az apró lépések technikája valódi változást hozhat, hogy önbizalommal kommunikálj, kedvesen szabj határokat és figyelmes légy nehéz beszélgetések során is.

Jó társaságban vagy!

Borzasztóan örülök, hogy belevágtam! A profi technikák és Kata erős szakmai jelenléte segít, hogy a tanultakat otthon és a munkahelyen is kamatoztathassam. Kevesebb vita, több öröm!

Kadlecsik Janka
-
vállalkozó

Van remény. 🙂 A 16 hetes tanulási folyamat végre segített valóban fejlődnöm. Nem csak elolvastam, hanem azonnal használtam is a technikákat a munkahelyemen. Sokat segített, köszönöm!

Soltész Balázs
-
project manager

Mit tartalmaz a kurzus?

180perc

profi videó, hogy minden lényeges technikát ismerj

70feladat

a jegyzetben, hogy beépíthesd a tanultakat mindennapjaidba

16lecke

16 hét alatt, hogy szokásoddá válhasson az asszertivitás

1

zárt Facebook csoport, hogy biztonságban fejlődhess

Hol tudod használni a tanultakat?

Családban, rokonokkal

Párod, kamasz gyereked, anyósod és apósod könnyebben változtatnak viselkedésükön, ha a tanult technikákat használod!

Karrieredben, munkahelyen

A hatékony önérvényesítés és az értő figyelem eszköztára segít jobb kollegiális kapcsolatokat építeni és gyorsabban haladnod a ranglétrán.

Barátokkal, ismerősökkel

Szelidítsd meg az állandóan elkéső haverokat, a találkozókat lemondó barátnőket, idegesítő szomszédokat, manipulatív vendégeket.

Nézz meg részleteket a videókból!

180 percnyi profi videó az asszertivitás minden fontos technikájával – hogy hatékonyabban kommunikálj és épüljenek kapcsolataid! Az interaktív videók mellett 70 gyakorlófeladatot tartalmazó Nagy asszertív kommunikáció kurzus - munkafüzetNagy asszertivitás videókurzus – jegyzetnyomtatható jegyzet , zárt Facebook csoport és opcionális tréneri egyéni konzultáció is segítik azt, hogy valódi változást hozzon életedbe a Nagy asszertivitás videókurzus.

A TRÉNING KIFEJLESZTŐJE

Aki segít az asszertivitás elsajátításában

Tamás Kata - pszichológus

Hiszem, hogy a tehetségen túl vannak gyakorlással elsajátítható készségek, amelyek segítenek felkészülni otthoni és munkahelyi nehéz helyzetekre. Azt is megtanultam, hogy a kommunikáció fejlesztése megtérülő befektetés: amellett, hogy a Te kapcsolataid javulnak, a körülötted lévők életét is jobbá teszi. Tamás Katalin önéletrajz

Fekete Júlia

Érdemes volt belevágni, és rengeteget fejlődtem ez alatt a 16 hét alatt. Kollégáim már a negyedik héten érdeklődtek, hogyan csinálom, hogy ennyivel nyugodtabban tudom rendezni a nehéz helyzeteket. 🙂 Szóval csak bátran, vágj bele – nincs mitől tartanod. Én boldog vagyok, hogy megtettem.

Fekete Júlia

-

marketing menedzser

Fejlődni szeretnék, belevágok!

Nagy asszertivitás videókurzus - minden, amit tudni akartál az asszertivitás világa kapcsán. Az össze lényeges asszertív kommunikáció technika. Nagy asszertivitás videókurzus 79 000 Ft 49 000 Ft Modify & complete order below

2. SZÁMLÁZÁSI ADATOK

További információk

5. RENDELÉS TARTALMA

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Megrendelés összesen Ft
  • Bankkártyás fizetés SimplePay-en keresztül.

Mi fog történni a Megrendelés elküldése gomb lenyomása után?
a.) Bankkártyás fizetés választásakor: a kattintás után az OTP Simple felületén bankkártyával fizethető a részvételi díj. A rendszer által automatikusan kiállított számla emailben fog érkezni.
b.) Banki átutalás választásakor: a kattintás után emailben küldjük a részvételi díjról szóló díjbekérőt, amely alapján el utalható a részvételi díj, vagy akár készpénzben is fizethető valamelyik OTP bankfiókban.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP Simple profi technológiája garantál. Ha bankkártyával fizetsz, akkor megspórolod az átutalás maceráját, költségét és átfutási idejét.

A jól bevált átutalás

A megrendelés után díjbekérőt küldünk, ami alapján el tudod indítani az átutalást. A bankkártyás fizetéshez képest ilyenkor valamivel lassabb az adminisztráció. Az utalás bekönyvelése gyakran még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon megtörténik.

Elektronikus számlát küldünk

Ha kártyával fizetsz, akkor azonnal, ha átutalással, akkor az utalás bekönyvelése után elektronikus számlát küldünk a befizetésedről. A számla automatikusan állítódik ki, az általad megadott adatok alapján. Nálunk minden hivatalosan, számlával megy, nincs hókuszpókusz.

Kérdésed van? Segítünk!

Lehet, hogy van válasz rá a Gyakori Kérdésekben. Ha ezek után is marad benned megbeszélendő kérdés, vagy javaslatod van, akkor ne habozz, és nyugodtan hívj minket a 0630 364 0 364-es számon, vagy írj az info@asszertivakademia.hu címre! Örömmel segítünk neked.