Nyerő tárgyalási technikák tréning

A sikeres megbeszélések művészete kézzelfogható és bevált technikákat ad munkavállalóknak, vállalkozóknak, értékesítőknek, bértárgyalásra vagy állásinterjúra indulóknak. 

Tárgyalástechnika
Tanulj HATÉKONY meggyőzést egy profi értékesítőtől!

Tárgyalástechnika mesterfokon

Egy gyakorlott tárgyaló “nyerő-nyerő” helyzet létrehozására törekszik!

A három hónapos fejlesztési folyamatban Magyarország egy rendkívül sikeres, 18 év tapasztalattal rendelkező felsővezetőjétől leshetőek el az eredményes megbeszélés mesterfogásai! A gyakorlatorientált tréningen éles szituációk és építő visszajelzések segítenek saját technikád csiszolásában. 

Igény esetén induló tréning

A sikeres megbeszélések művészete

Tematika

CÉLKITŰZÉS

A három hónapos fejlesztési folyamat első találkozóján minden résztvevő kitűzi saját céljait, és vállalásait megosztja csoporttársaival.

A SIKERES MEGBESZÉLÉS ALAPJAI

Gyakorlatokon keresztül a csoport tisztázza egy sikeres megbeszélés és tárgyalás folyamatát, a siker és kudarc értelmezését, beazonosítja a nehéz helyzeteket és beszélgetőpartnereket.

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS SZEMÉLYISÉG

Összefüggésében lesz látható a pertner által alkalmazott tárgyalási technikák és a személyiség, a kommunikációs stílusok és a viselkedés.

TESTRE SZABOTT TÁMOGATÁS

Testre szabott házi feladatok és a kitűzött fejlődési célok felé mutató gyakorlatok átbeszélése, hogy a következő egy hónapban mindenki azt tudja gyakorolni, ami neki a legfontosabb.

HATÉKONY ESZKÖZÖK TÁRHÁZA

A vállalások megbeszélése után a csoport gyakorlatok során megismeri a F.I.L.M. technikát és a J.O.B. modellt, amelyek segítenek a hatékony meggyőzésben és a win-win helyzetek megalkotásában.

A VALÓDI MÉLYSÉGEK ZÓNÁJA

Az Én-üzenetek, az Érték-üzenetek, az időzítés és a haszonérvelés segítenek mélyebbre ásni a konfliktusos helyzetek megértésében és az ütősebb taktikák kidolgozásában.

KONFLIKTUS- ÉS KIFOGÁSKEZELÉS

A közösen gyakorolt kérdezés-technikák, konfliktus- és kifogáskezelési stratégiák adják az üzemanyagot az együttműködés fejlesztéséhez!

TESTRE SZABOTT TÁMOGATÁS

Testre szabott házi feladatok és a kitűzött fejlődési célok felé mutató gyakorlatok átbeszélése, hogy a következő egy hónapban mindenki azt tudja gyakorolni, ami neki a legfontosabb.

SAJÁT HELYZETEK MAGASABB SZINTRE EMELÉSE

A résztvevők által hozott nehéz helyzetek analizálása: stratégia átbeszélése, megállapodási tartomány kijelölése, alkufolyamat, lezárás, értékelés, visszajelzések és tanulságok.

PÁRATLAN LEHETŐSÉG A FEJLŐDÉSRE

Az esetek feldolgozása párokban és csoportokban történik, a csoport előtti eljátszások és a kapott visszajelzések pedig páratlan lehetőséget adnak a valódi fejlődésre! 

ELÉRT EREDMÉNYEK MEGÜNNEPLÉSE ÉS EGYMÁS TÁMOGATÁSA

A csoporttagok egymás támogatásával áttekintik az általuk kitűzött fejlődési célokat, értékelik az afelé tett lépéseket és segítenek egymásnak a további célok kijelölésében.

Profi tréner

Magyarország egy rendkívül sikeres, 18 év tapasztalattal rendelkező felsővezetőjétől leshetőek el az eredményes megbeszélés mesterfogásai, tőle lehet visszajelzéseket kapni és támogatja fejlődésedet!

Támogató csapat

A maximum 12 fős csoport kísérletezésre alkalmas, biztonságos és védett közegében tanulhatod meg, hogy hogyan tudod nagyobb hatékonysággal elérni saját céljaidat és ezzel párhuzamosan javítani a kapcsolatot!

Win-win helyzetek

A szituációs játékokban történő gyakorlás, a kifogások kezelése, a meggyőzés, a bizalomépítés módszereinek elsajátítása mind a nyerő-nyerő kapcsolatok kibontakoztatása érdekében történik.

WIN-WIN-WIN LEHETŐSÉGEK KIBONTAKOZÁSA

A megbeszélés minden résztvevője nyertesként távozhat!

Reakció helyett akcióba lépés a nyerő-nyerő kapcsolatokért!

A tárgyalástechnika tréningen a csoport együtt fedezi fel azokat az erőket, stratégiákat, technikákat és módszereket, amelyek képesek a nehéz helyzeteket együttműködéssé változtatni. 

A tárgyalástechnika tréning alapja a közös gyakorlás, nem pedig a tanítás. A tréning résztvevői megtanulják felismerni saját és a többi résztvevő tárgyalási helyzetében rejlő értékeket, és képesek lesznek felhasználni ezeket megbeszéléseik és konfliktusaik sikeresebb megoldása érdekében. 

A tréner nem válaszokat, hanem lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők és a csoport kérdéseik mentén eljuthassanak saját megoldásukig. A megerősítő, elfogadó szemlélet, strukturált beszélgetések, kis- és nagycsoportos játékok, szerepjátékok és visszajelzések mind-mind növelik a sikeres tárgyalási képességet!

A TRÉNING VEZETŐJE

Aki segít a hatékony tárgyalások vezetésében

KÁNTOR JUDIT értékesítő, szervezetfejlesztő, tréner
18 év vezetői tapasztalattal rendelkezem a sikeres értékesítés-, a szolgáltatás- és a szervezetfejlesztés területén, amelyre többek között a Nespresso szuper-prémium márka National Boutique Manager-eként, a régmúltú Anna Café üzletágvezetőjeként, és a Molino Reklámügynökség szervezetfejlesztési vezetőjeként tettem szert. Tarsolyomban több tucat hazai és külföldi üzletnyitás sikerével, kiskereskedelmi hálózatok profitábilis üzemeltetésével, valamint kimagasló értékesítési- és szolgáltatási eredményekkel mégsem a felsővezetői posztok betöltését tartom legnagyobb sikeremnek, hanem azt a tapasztalatot és tudást, amelyet ez idő alatt szereztem, és amellyel immáron én támogathatom a hozzám fordulókat.
Kántor Judit tárgyalástechnika

Érdekel a tárgyalástechnika?

Írj nekünk itt lent egy üzenetet az adataiddal, hogy a következő szerveződő Tárgyalástechnika tréningről értesíthessünk!

További lehetőségek: céges tréningek, céges képzés, kommunikációs tréning, coach képzés, coach továbbképzés. A program során a résztvevő képes lesz az alábbiak fejlesztésére: érzelmi intelligencia, vezetői készségek, tárgyalástechnika, meggyőzés, önérvényesítés, hatékony kommunikáció, konfliktuskezelési stílusok, munkahelyi konfliktusok kezelése. Fotók: Business flat vector created by vectorjuice – www.freepik.com és Contract vector created by vectorjuice – www.freepik.com