Nyerő tárgyalási technikák tréning

A sikeres megbeszélések művészete kézzelfogható és bevált technikákat ad munkavállalóknak, vállalkozóknak, értékesítőknek, bértárgyalásra vagy állásinterjúra indulóknak. 

Tárgyalástechnika
Tanulj HATÉKONY meggyőzést egy profi értékesítőtől!

Tárgyalástechnika mesterfokon

Egy gyakorlott tárgyaló “nyerő-nyerő” helyzet létrehozására törekszik!

A 8 órás tréningnapon Magyarország egy rendkívül sikeres, 18 év tapasztalattal rendelkező felsővezetőjétől leshetőek el az eredményes megbeszélés mesterfogásai! A gyakorlatorientált tréningen éles szituációk és építő visszajelzések segítenek saját technikád csiszolásában. 

2024. március 03., 10:00-18:00

Az inspiratív helyszínt a RedWood Offices (1114 Budapest, Bartók Béla u. 9. fszt/4.) biztosítja.

A sikeres megbeszélések művészete

Tematika

CÉLKITŰZÉS

Minden résztvevő kitűzi saját céljait, és vállalásait megosztja csoporttársaival.

A SIKERES MEGBESZÉLÉS ALAPJAI

Gyakorlatokon keresztül a csoport tisztázza egy sikeres megbeszélés és tárgyalás folyamatát, a siker és kudarc értelmezését, beazonosítja a nehéz helyzeteket és beszélgetőpartnereket.

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS SZEMÉLYISÉG

Összefüggésében lesz látható a partner által alkalmazott tárgyalási technikák és a személyiség, a kommunikációs stílusok és a viselkedés.

HATÉKONY ESZKÖZÖK TÁRHÁZA

A vállalások megbeszélése után a csoport gyakorlatok során megismeri a F.I.L.M. technikát és a J.O.B. modellt, amelyek segítenek a hatékony meggyőzésben és a win-win helyzetek megalkotásában.

A VALÓDI MÉLYSÉGEK ZÓNÁJA

Az Én-üzenetek, az Érték-üzenetek, az időzítés és a haszonérvelés segítenek mélyebbre ásni a konfliktusos helyzetek megértésében és az ütősebb taktikák kidolgozásában.

SAJÁT HELYZETEK MAGASABB SZINTRE EMELÉSE

A résztvevők által hozott nehéz helyzetek analizálása: stratégia átbeszélése, megállapodási tartomány kijelölése, alkufolyamat, lezárás, értékelés, visszajelzések és tanulságok.

KONFLIKTUS- ÉS KIFOGÁSKEZELÉS

A közösen gyakorolt kérdezés-technikák, konfliktus- és kifogáskezelési stratégiák adják az üzemanyagot az együttműködés fejlesztéséhez!

ELÉRT EREDMÉNYEK MEGÜNNEPLÉSE

A csoporttagok egymás támogatásával áttekintik az általuk kitűzött fejlődési célokat, értékelik az afelé tett lépéseket és segítenek egymásnak a további célok kijelölésében.

TESTRE SZABOTT TÁMOGATÁS

Testre szabott házi feladatok és a kitűzött fejlődési célok felé mutató gyakorlatok átbeszélése, hogy mindenki abban lehessen jobb, ami neki a legfontosabb.

Profi tréner

Magyarország egy rendkívül sikeres, 18 év tapasztalattal rendelkező felsővezetőjétől leshetőek el az eredményes megbeszélés mesterfogásai, tőle lehet visszajelzéseket kapni és támogatja fejlődésedet!

Támogató csapat

A maximum 12 fős csoport kísérletezésre alkalmas, biztonságos és védett közegében tanulhatod meg, hogy hogyan tudod nagyobb hatékonysággal elérni saját céljaidat és ezzel párhuzamosan javítani a kapcsolatot!

Win-win helyzetek

A szituációs játékokban történő gyakorlás, a kifogások kezelése, a meggyőzés, a bizalomépítés módszereinek elsajátítása mind a nyerő-nyerő kapcsolatok kibontakoztatása érdekében történik.

WIN-WIN-WIN LEHETŐSÉGEK KIBONTAKOZÁSA

A megbeszélés minden résztvevője nyertesként távozhat!

Reakció helyett akcióba lépés a nyerő-nyerő kapcsolatokért!

A tárgyalástechnika tréningen a csoport együtt fedezi fel azokat az erőket, stratégiákat, technikákat és módszereket, amelyek képesek a nehéz helyzeteket együttműködéssé változtatni. 

A tárgyalástechnika tréning alapja a közös gyakorlás, nem pedig a tanítás. A tréning résztvevői megtanulják felismerni saját és a többi résztvevő tárgyalási helyzetében rejlő értékeket, és képesek lesznek felhasználni ezeket megbeszéléseik és konfliktusaik sikeresebb megoldása érdekében. 

A tréner nem válaszokat, hanem lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők és a csoport kérdéseik mentén eljuthassanak saját megoldásukig. A megerősítő, elfogadó szemlélet, strukturált beszélgetések, kis- és nagycsoportos játékok, szerepjátékok és visszajelzések mind-mind növelik a sikeres tárgyalási képességet!

A TRÉNING VEZETŐJE

Aki segít a hatékony tárgyalások vezetésében

KÁNTOR JUDIT értékesítő, szervezetfejlesztő, tréner
18 év vezetői tapasztalattal rendelkezem a sikeres értékesítés-, a szolgáltatás- és a szervezetfejlesztés területén, amelyre többek között a Nespresso szuper-prémium márka National Boutique Manager-eként, a régmúltú Anna Café üzletágvezetőjeként, és a Molino Reklámügynökség szervezetfejlesztési vezetőjeként tettem szert. Tarsolyomban több tucat hazai és külföldi üzletnyitás sikerével, kiskereskedelmi hálózatok profitábilis üzemeltetésével, valamint kimagasló értékesítési- és szolgáltatási eredményekkel mégsem a felsővezetői posztok betöltését tartom legnagyobb sikeremnek, hanem azt a tapasztalatot és tudást, amelyet ez idő alatt szereztem, és amellyel immáron én támogathatom a hozzám fordulókat.
Kántor Judit tárgyalástechnika

Érdekel a tárgyalástechnika?

Nincs miért késlekedni, fogynak a helyek!

Tárgyalástechnika tréning Tárgyalástechnika tréning 40 000 Ft (+27% ÁFA)

2. SZÁMLÁZÁSI ADATOK

További információk

5. RENDELÉS TARTALMA

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Megrendelés összesen Ft
  • Bankkártyás fizetés SimplePay-en keresztül.

Mi fog történni a Megrendelés elküldése gomb lenyomása után? a.) Bankkártyás fizetés választásakor: a kattintás után az OTP Simple felületén bankkártyával fizethető a részvételi díj. A rendszer által automatikusan kiállított számla emailben fog érkezni. b.) Banki átutalás választásakor: a kattintás után emailben küldjük a részvételi díjról szóló díjbekérőt, amely alapján el utalható a részvételi díj, vagy akár készpénzben is fizethető valamelyik OTP bankfiókban.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP Simple profi technológiája garantál. Ha bankkártyával fizetsz, akkor megspórolod az átutalás maceráját, költségét és átfutási idejét.

A jól bevált átutalás

A megrendelés után díjbekérőt küldünk, ami alapján el tudod indítani az átutalást. A bankkártyás fizetéshez képest ilyenkor valamivel lassabb az adminisztráció. Az utalás bekönyvelése gyakran még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon megtörténik.

Elektronikus számlát küldünk

Ha kártyával fizetsz, akkor azonnal, ha átutalással, akkor az utalás bekönyvelése után elektronikus számlát küldünk a befizetésedről. A számla automatikusan állítódik ki, az általad megadott adatok alapján. Nálunk minden hivatalosan, számlával megy, nincs hókuszpókusz.

Kérdésed van? Segítünk!

Lehet, hogy van válasz rá a Gyakori Kérdésekben. Ha ezek után is marad benned megbeszélendő kérdés, vagy javaslatod van, akkor ne habozz, és nyugodtan hívj minket a 0630 364 0 364-es számon, vagy írj az info@asszertivakademia.hu címre! Örömmel segítünk neked.

További lehetőségek: céges tréningek, céges képzés, kommunikációs tréning, coach képzés, coach továbbképzés. A program során a résztvevő képes lesz az alábbiak fejlesztésére: érzelmi intelligencia, vezetői készségek, tárgyalástechnika, meggyőzés, önérvényesítés, hatékony kommunikáció, konfliktuskezelési stílusok, munkahelyi konfliktusok kezelése. Fotók: Business flat vector created by vectorjuice – www.freepik.com és Contract vector created by vectorjuice – www.freepik.com