Érzelemkezelés tréning

Az érzelmek átélésének, kezelésének és hatékony kommunikálásának kurzusa, amely növeli önbizalmadat és csökkenti a stresszt!
Érzelemkezelés, érzelemszabályozás, indulatkezelés
NÖVELD ÖNBECSÜLÉSED ÉS ÖNISMERETED!

Érzelmi tudatosság és indulatkezelés

Az érzelmek átélésének, kezelésének és hatékony kommunikálásának kurzusa

Ahogy talán Te is tapasztaltad már, nehéz asszertív módon jelen lenni, amikor az érzések elkezdik átvenni a hatalmat. És ez még nem minden…  Amikor nem vagyunk tisztában vagy nem tudjuk kezelni érzéseinket, akkor más is sérül. Érzelmi iránytű híján nem tudjuk, merre haladunk céljainkhoz képest. Motivációnk és erőforrásaink félgőzzel mennek, mintha hiányozna valamilyen belső erőnk. Kapcsolataink néha zátonyra futnak, túl sokáig tartanak vagy épp vitákkal terheltek ahelyett, hogy támogatást meríthetnénk belőlük. Memóriánk és emlékeink szövete megfakult, színtelen, és számos lyukkal tarkított.

Ha tudatában vagy érzéseidnek és hagyod a testednek, hogy az érzéseid elfogadást nyerjenek, akkor visszakapod erődet, megleled belső iránytűdet, emlékeid élénk színeket öltenek, önbizalmad felduzzad,  kapcsolataid elkezdenek valóban élni, kommunikációd pedig tisztábbá, kifejezőbbé, asszertívebbé válik. 

Amikor a saját érzéseid elfogadását, és igaz belső valódért való kiállást választod, akkor az gyógyító lesz önbizalmadra, otthoni és munkahelyi kapcsolataidra nézve, csökken stressz és szorongás szinted, jelen tudsz maradni érzelmileg nehéz helyzetekben is, vagyis valódi felelősséget tudsz vállalni önmagadért.

Érzelemkezelés, érzelemszabályozás, indulatkezelés

Inspiráló gyakorlati képzés

Biztosan hallottad már másoktól, hogy ne legyél dühös, vagy hagyd abba a sírást, esetleg engedd el a frusztrációdat, vagy bocsáss meg végre.

Nos, ezen a tréningen mi arra teszünk kísérletet, hogy kontrollálás helyett átéljük, átérezzük érzéseink testi, gondolati és viselkedéses aspektusait, így teret és lehetőséget adva nekik néha évtizedek óta húzódó bujdoklásukat követően. Végre megtudod,

 • mit jelent az, hogy átélni az érzéseinket, 
 • hogyan függenek össze kapcsolataink, kötődésünk és érzéseink,
 • milyen védekezések akadályozzák az érzések felbukkanását,
 • hogyan lesz nehéz érzésekből testi tünet, sértődött elvonulás, hangos kiabálás vagy önkárosító viselkedésminta.

Amellett, hogy egy életre szóló eszközt kapsz a kezedbe érzelmeid hatékony kezelésére, tréningünkön rengeteg egyéni, páros és kiscsoportos gyakorlásra, szituációs játékokra, mély megértésekre és megtapasztalásokra, izgalmas kérdésekre és válaszokra számíthatsz.

Személyes érzelmi tapasztalás

Max. 16 fős csoportunk tapasztalati és élményekkel teli úton közelít saját életünk történéseinek érzelmi megértése felé.

Csökkenő stressz és szorongás

A tanult módszerek, érzelmeid megértése és átélése azonnali stressz és szorongáscsökkenést eredményez.

Kristálytiszta kommunikáció

Dühkitörések, sértődött elvonulás, passzív beleegyezés helyett kommunikációd világosabbá válik, kapcsolataid javulnak.

Növekvő önértékelés, erősödő önbizalom

Belső középpontod felfedezése iránytűt és erőt ad a kezedbe, amellyel könnyebben megtalálod saját utad és éred el céljaid.

Mikor és hol vannak a tréningek?

Az inspiratív helyszínt a RedWood Offices (1114 Budapest, Bartók Béla u. 9. fszt/4.) biztosítja.
Dátumok Tréning Nap Időpont Helyek száma
2023. november 11. Érzelemkezelés tréning szombat 10:00-18:00 Megtelt
2024. március 23. Érzelemkezelés tréning szombat 10:00-18:00 Van hely
A TRÉNINGEK VEZETŐJE

Aki segít érzelmeiddel való kapcsolódásban

Tamás Kata - pszichológus

Az évek során pszichológusként rengeteg tapasztalatot szereztem önkárosító és kapcsolatainkat veszélyeztető viselkedések mögé tekintésben. Egyre tisztábban látom, hogyan lesz nehéz érzésekből szorongás, stressz, depresszió, addikció, magány vagy épp testi tünet. Ezen a tréningen szeretném Veled is megosztani azt, amit eddig tanultam az úton: bevált módszereket, gyakorlatokat, eszközöket egy kiteljesedettebb élethez. Tamás Katalin önéletrajz

A kezdés előtt el sem tudtam volna képzelni, hogy néhány óra alatt lehet-e egyáltalán tanulni valamit, de nekem mintha egy lámpát kapcsolt volna fel a fejemben. Köszönöm!

testimonial-kt.jpg

Kovács Tibor

vállalkozó

Te jó ég….  Miért nem jöttem ide 10 évvel korábban?! Másképp alakulhattak volna a dolgok.

Fekete Júlia

Fekete Júlia

könyvelő

A tréning hibátlanul és dinamikusan volt felépítve. Ráadásul akkor is családnak éreztem magunkat, amikor előtte még sosem láttuk egymást a többiekkel. Így lehet a legkönnyebben fejlődni! 

testimonial-ak.jpg

Ács Kornélia

oktató

Érzelemkezelés képzésünk tematikája

 • Az alapvető érzelmek és a kötődés közötti kölcsönhatás.
 • Hogyan kezdjük el elkerülni érzéseinket? A konfliktusháromszög.
 • Mit jelent az, hogy megélni az érzéseket?
 • Az elhárított érzésekkel és a mögöttük meghúzódó vágyakkal való ismerkedés.
 • Az optimális és a túl magas szorongás-szintek megkülönböztetése. Hogyan szabályozzuk szorongásunkat?
 • Pszichológiai védekezések azonosítása és megértése. Mik bevett védekezéseink hosszú távú negatív következményei?
 • Saját példákon keresztül ismerkedünk saját legnehezebb érzéseinkkel (pl.: düh, bűntudat, szomorúság).
 • Miért fontosak a vegyes érzések?
 • Hogyan egyensúlyozunk a kötődési és önérvényesítési vágyaink között?
 • Beszélgetések, szerepjátékok a megértés és bizalom légkörében.

A tréningnapok hétköznap 9-17, hétvégén pedig 10-18:00 között tartanak.

Két 15 perces szünet mellett egy 1 órás ebédszünet áll rendelkezésre 13 óra körül, amely elegendő szokott lenni a közeli éttermekben való ebédelésre. A helyszínen van hűtő és mikro, ha szeretnél ételt magaddal hozni.

A tréning díját előre, egy összegben lehet fizetni kártyával vagy pedig díjbekérő segítségével átutalással a lenti kurzus kosárba helyezésével. A résztvevői hely akkor van biztosítva, amikor az utalás beérkezik az Asszertív Akadémia számlájára, tehát a tréning maximális 16 helyét ebben a sorrendben töltjük fel.

Nincs miért késlekedni, fogynak a helyek!

Érzelemkezelés, érzelemszabályozás, indulatkezelés Érzelemkezelés tréning 40 000 Ft (+27% ÁFA)

2. SZÁMLÁZÁSI ADATOK

További információk

5. RENDELÉS TARTALMA

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Megrendelés összesen Ft
 • Bankkártyás fizetés SimplePay-en keresztül.

Mi fog történni a Megrendelés elküldése gomb lenyomása után? a.) Bankkártyás fizetés választásakor: a kattintás után az OTP Simple felületén bankkártyával fizethető a részvételi díj. A rendszer által automatikusan kiállított számla emailben fog érkezni. b.) Banki átutalás választásakor: a kattintás után emailben küldjük a részvételi díjról szóló díjbekérőt, amely alapján el utalható a részvételi díj, vagy akár készpénzben is fizethető valamelyik OTP bankfiókban.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP Simple profi technológiája garantál. Ha bankkártyával fizetsz, akkor megspórolod az átutalás maceráját, költségét és átfutási idejét.

A jól bevált átutalás

A megrendelés után díjbekérőt küldünk, ami alapján el tudod indítani az átutalást. A bankkártyás fizetéshez képest ilyenkor valamivel lassabb az adminisztráció. Az utalás bekönyvelése gyakran még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon megtörténik.

Elektronikus számlát küldünk

Ha kártyával fizetsz, akkor azonnal, ha átutalással, akkor az utalás bekönyvelése után elektronikus számlát küldünk a befizetésedről. A számla automatikusan állítódik ki, az általad megadott adatok alapján. Nálunk minden hivatalosan, számlával megy, nincs hókuszpókusz.

Kérdésed van? Segítünk!

Lehet, hogy van válasz rá a Gyakori Kérdésekben. Ha ezek után is marad benned megbeszélendő kérdés, vagy javaslatod van, akkor ne habozz, és nyugodtan hívj minket a 0630 364 0 364-es számon, vagy írj az info@asszertivakademia.hu címre! Örömmel segítünk neked.