Konfliktuskezelés tréning

Találd meg a konfliktusaidban rejlő lehetőségeket: érd el céljaid, miközben építed kapcsolataid, és erősíted önbecsülésedet!

Konfliktuskezelés tréning
KREATÍVABB KONFLIKTUSKEZELÉS - HATÉKONYABB KAPCSOLATOK!

Konfliktuskezelés tréning személyesen

Találd meg a konfliktusaidban rejlő lehetőségeket!

A konfliktuskezelés egy tanulható készség: az ellenségeskedés megfelelő eszközökkel jóakarattá vagy akár barátsággá változtatható. Saját magad és a másik tisztelete, a bátorság, méltóság, humor, és az alapos gyakorlás lehetőséget ad a win-win megoldások közös felfedezésére. A tréningen helyzetgyakorlatok segítségével javíthatod az együttműködést és hatékonyabbá teheted az önérvényesítésedet, ami által nő az önbecsülésed és hitelesebbé válik a kommunikációd.

Személyes képzés

RedWood Offices, 1114 Budapest, Bartók Béla u. 9. fszt/4.

2021. szept 25-26. | 10:00-18:00 – Van hely

Online képzés

Zoom virtuális tréningterem – saját kanapéd, íróasztalod

2021. aug. 14. | 9:00-17:00 – Van hely

Mire számíthatsz, mit tanulsz?

Témák és tudnivalók

A hatékony konfliktuskezelés három elemből tevődik össze: érvényesítem érdekeimet, fenntartom a kapcsolatot, és mindeközben építem önbecsülésemet. Az ÖNÉRVÉNYESÍTÉS blokkjában azt sajátítjuk el, hogyan érjük el céljainkat. Az EGYÜTTMŰKÖDÉS blokkjában azt gyakoroljuk, hogyan építsük, javítsuk kapcsolatainkat nehéz helyzetben is. Az ÖNBIZALOM blokkjában foglalkozunk jogainkkal, fejünkben élő negatív elképzelésekkel, érzéseinkkel.

Részletesebben:

✅ FBI túsztárgyalók bevált módszere a helyzet méregfogának kihúzására.
✅ Egy kulcsfontosságú nézőpontváltás, ami vitából megértést kreál.
✅ A legegyszerűbb módszer, hogy együttműködésre bírd a másik felet.
✅ Konfrontáció mesterfokon: így szembesíts valakit problémás viselkedésével.
✅ A dühös emberekkel való bánásmód titkai.
✅ Hogyan maradj higgadt és rendíthetetlen nehéz helyzetekben is?
✅ Az #1 leghatékonyabb kérési technika, amit a másik valóban nehezen utasít vissza.
✅ A sziklaszilárd, mégis kedves nemet mondás lépései.
✅ Értékes és élvezetes tanulás egy szuper, motivált csoport tagjaként.

Mindezt demonstrációk, helyzetgyakorlatok, szituációs játékok, mozgásos feladatok segítségével fogjuk gyakorolni, elmélettel alátámasztva (körülbelül 80% gyakorlás és 20% elmélet). Alapvetően kiscsoportokban próbálunk ki hasznos technikákat, majd ezek tanulságait együtt megbeszéljük. A tréningen lehetőség van saját nehéz helyzetek átbeszélésére a kiscsoportos gyakorlatok során.

Kapcsolataink javítása, a konfliktuskezelés kreatívabbá tétele nem frontális oktatás, hanem a csoport dinamikájában történő egyéni gyakorlás segítségével zajlik. A konfliktus kialakulása, lefolyása, megoldása és megelőzése személyes tapasztalás révén válik átélhetővé, és felhasználhatóvá kapcsolataink jobbá tételére.

Személyes részvétel
  • Egy 60nm-es teremben tartjuk a képzést Budapest XI. kerületében. A helyszín pontos címe: REDWood Offices, 1114, Budapest, Bartók Béla út 9. fszt/4.
  • Személyes tréningekhez jelenleg védettségi kártyával vagy negatív PCR teszttel lehet csatlakozni, erről részletesebben a #hiányoztatok oldalon olvashatsz.
  • Benntartózkodáskor mindenkire érvényesek a 1,5 méteres távolságtartási és az orrot és szájat eltakaró maszkviselési szabályok.
  • A szükséges biztonsági előírásokat (kézfertőtlenítő alkalmazása, távolságtartás, beltéren maszkviselés, folyamatos és erős szellőztetés) természetesen betartjuk.

Online részvétel
  • Mindenki saját lakása, irodája biztonságából tud csatlakozni a tréning kb. 12 fős csoportjához.

Személyes tréningek

A kétnapos személyes tréningnapok 10:00 órakor kezdődnek és 18:00 órakor végződnek.

Mind a két napon két 15 perces szünet mellett egy 1 órás ebédszünet áll rendelkezésre 13 óra körül, amely elegendő szokott lenni a közeli éttermekben való ebédelésre. 

Online tréningek

Az online tréning egy zoom virtuális tréningteremben zajlik, 9 és 17 óra között. 

Páros és kiscsoportos gyakorlások, szituációs játékok, résztvevői prezentációk, szavazások, kvízek, kérdések és válaszok, előzetes küldetések és utólagos házi feladatok segítik a fejlődést.

Önérvényesítés

A csoport kísérletezésre alkalmas, biztonságos, és védett közegében megtanulod nagyobb hatékonysággal elérni saját céljaidat. Könnyebb lesz kiállni magadért: megismered azokat az eszközöket, amelyekkel jobban meg tudod értetni magadat, és hitelesebb lesz kommunikációd.

Együttműködés

Ráérzel annak ízére, hogy milyen, amikor saját céljaidat úgy éred el, hogy közben a kapcsolat is javul! Megtanulod erősíteni az együttműködéseteket, miközben saját sikeredért dolgozol. Nemcsak Te jársz jól - a körülötted lévők is hálásak lesznek törődésedért!

Önbizalom

Magabiztosságod több téren is erősítheted: új készségeket tanulsz, amiket érzelmileg érintettebb helyzetekben is tudsz majd használni. Mélyül önismereted, jobban felvállalod felelősséged, és valóban odafigyelhetsz a másikra. Mindez szárnyakat ad önbizalmadnak!

WIN-WIN-WIN LEHETŐSÉGEK KIBONTAKOZÁSA

A konfliktus minden résztvevője nyertesként távozhat!

Reakció helyett akcióba lépés a nyerő-nyerő viszonyokért!

A konfliktuskezelési tréningen együtt fedezzük fel azokat az erőket, amelyek képesek a nehéz helyzeteket együttműködéssé változtatni. A csoport együtt tanulja meg ennek a mindenütt jelen lévő erőnek a használatát, hogy ne csak konstruktívabb kapcsolatokat, hanem egészségesebb világot is építhessen maga körül.

konfliktuskezelési tréning alapja a közös gyakorlás, nem pedig a tanítás. A tréning résztvevői megtanulják felismerni saját és a többi résztvevő értékeit, és képesek lesznek felhasználni a mindannyiunkban jelen lévő kreativitást konfliktusaik megoldására. A tréner nem válaszokat, hanem lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők és a csoport kérdéseik mentén eljuthassanak saját megoldásukig.

konfliktuskezelési tréning résztvevőinek belső értékeire, erősségeire építő tematika, a megerősítő, elfogadó szemlélet, a strukturált beszélgetés, kis- és nagycsoportos játékok, szerepjátékok, mozgásos gyakorlatok mind-mind növelik a képességet a konfliktusok ajándékként való értelmezésére, mindenkinek saját  konfliktuskezelési repertoárjának bővítésére.

A TRÉNING VEZETŐJE

Aki segít a hatékony kapcsolatok építésében

Tamás Kata - pszichológus

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy beszélgetésben, egy kapcsolatban. Az általam vezetett tréningeken USA-ban szerzett MBA diplomám és üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a gyakorlatias tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem pedig a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a komoly fejlődési potenciált adja a tréninghez. Tamás Katalin önéletrajz

Nincs miért késlekedni, fogynak a helyek!

Konfliktuskezelés tréning Konfliktuskezelési tréning 60 000 Ft
Modify & complete order below
Online konfliktuskezelési tréning 30 000 Ft
Modify & complete order below

2. SZÁMLÁZÁSI ADATOK

További információk

5. RENDELÉS TARTALMA

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Megrendelés összesen Ft
  • Bankkártyás fizetés SimplePay-en keresztül.

Mi fog történni a Megrendelés elküldése gomb lenyomása után? a.) Bankkártyás fizetés választásakor: a kattintás után az OTP Simple felületén bankkártyával fizethető a részvételi díj. A rendszer által automatikusan kiállított számla emailben fog érkezni. b.) Banki átutalás választásakor: a kattintás után emailben küldjük a részvételi díjról szóló díjbekérőt, amely alapján el utalható a részvételi díj, vagy akár készpénzben is fizethető valamelyik OTP bankfiókban.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP Simple profi technológiája garantál. Ha bankkártyával fizetsz, akkor megspórolod az átutalás maceráját, költségét és átfutási idejét.

A jól bevált átutalás

A megrendelés után díjbekérőt küldünk, ami alapján el tudod indítani az átutalást. A bankkártyás fizetéshez képest ilyenkor valamivel lassabb az adminisztráció. Az utalás bekönyvelése gyakran még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon megtörténik.

Elektronikus számlát küldünk

Ha kártyával fizetsz, akkor azonnal, ha átutalással, akkor az utalás bekönyvelése után elektronikus számlát küldünk a befizetésedről. A számla automatikusan állítódik ki, az általad megadott adatok alapján. Nálunk minden hivatalosan, számlával megy, nincs hókuszpókusz.

Kérdésed van? Segítünk!

Lehet, hogy van válasz rá a Gyakori Kérdésekben. Ha ezek után is marad benned megbeszélendő kérdés, vagy javaslatod van, akkor ne habozz, és nyugodtan hívj minket a 0630 364 0 364-es számon, vagy írj az info@asszertivakademia.hu címre! Örömmel segítünk neked.

További lehetőségek: céges tréningek, céges képzés, kommunikációs tréning, coach képzés, coach továbbképzés. A program során a résztvevő képes lesz az alábbiak fejlesztésére: érzelmi intelligencia, vezetői készségek, hatékony kommunikáció, konfliktuskezelési stílusok, munkahelyi konfliktusok kezelése.