parallax background

Asszertivitás és konfliktuskezelés tréning
2019. dec. 7-8.

J e l e n t k e z é s
Kreatívabb konfliktuskezelés - hatékonyabb kapcsolatok!

Asszertivitás és konfliktuskezelés

Találd meg a konfliktusaidban rejlő lehetőségeket!
 
A konfliktuskezelés egy tanulható készség: az ellenségeskedés megfelelő eszközökkel jóakarattá vagy akár barátsággá változtatható. Saját magunk és a másik tisztelete, a bátorság, méltóság, humor, és az alapos gyakorlás lehetőséget ad a win-win-win megoldások közös felfedezésére. A tréningen szituációs játékok, helyzetgyakorlatok, mozgásos feladatok segítségével javítjuk az együttműködést, tesszük hitelesebbé a kommunikációt, és kreatívabbá a konfliktuskezelést.

2019. dec 7-8. | 10:00-18:00
1114 Budapest, Bartók Béla út 9.

(2020-tól megszűnnek az összevont konfliktuskezelés és asszertivitás tréningek, innentől ezek egymásra épülő modulok lesznek. A következő 2 napos konfliktuskezelési tréning időpontja 2020. március 28-29. Az asszertivitás képzésekről a főoldalon található információ.)

Az inspiráló, kreatív, és biztonságos közegben
a résztvevők az alábbiakra számíthatnak

 
1TÉMÁINK | Pontosan miről lesz szó a tréningen? Milyen készségeket fejlesztünk? Milyen képességeim javulására számíthatok?
 • Tisztában lenni saját jellemző konfliktuskezelési stratégiámmal.
 • Tudni a nyertes-nyertes helyzet ismérveit és feltételeit.
 • Érzelmileg fontos témában tisztelettel vitatkozni.
 • Felismerni az agresszív, passzív, manipulatív, asszertív stílust.
 • Éreztetni a másikkal, hogy valóban odafigyelek rá.
 • Tudatosabban dönteni, hogy álljak-e ki magamért, vagy sem.
 • Objektíven leírni egy érzelmileg nehéz helyzetet.
 • Magabiztosabban beszélni érzéseimről.
 • Kérni valamit, ami fontos nekem.
 • Hatékonyabban nemet mondani.
 • Konstruktív visszajelzést adni.
 • Jó szívvel bókot adni és dicsérni másokat.
 • Ismerni Thomas-Kilman konfliktuskezelési modelljét, és hogy melyik helyzetben melyiket érdemes választani.
 • Hatékony én-üzeneteket megfogalmazni.
 • Nehéz helyzetekben tudatosabban helyt állni (verbális támadás, fizetésemelés kérése, állásinterjú).
Felépítés: ELSŐ nap asszertív kommunikáció, MÁSODIK nap konfliktuskezelés. Mindezt demonstrációk, helyzetgyakorlatok, szituációs játékok, mozgásos feladatok segítségével fogjuk gyakorolni, elmélettel alátámasztva (körülbelül 80% gyakorlás és 20% elmélet).
2PRAKTIKUS TUDNIVALÓK | Mettől meddig leszünk együtt? Mit fogunk enni? Hogyan rendezzük a pénzügyeket?
A tréningnapok 10:00 órakor kezdődnek és 18:00 órakor végződnek. Két 15 perces szünet mellett egy 1 órás ebédszünet áll rendelkezésre 13 óra körül, amely elegendő szokott lenni a közeli éttermekben való ebédelésre (Café Gottier, Vegán Burger, Moha, Arriba mexikói étterem, Humusz bár, Grill tanya). Az 50%-os előleg befizetését követően a tréningrésztvevők a fennmaradó 50%-ot készpénzben tudják rendezni a helyszínen, a tréning első napján.
parallax background
win-win-win lehetőségek kibontakozása

A konfliktus minden résztvevője nyertesként távozhat!

Reakció helyett akcióba lépés - a kreatív konfliktuskezelés segít valódi nyerő-nyerő-nyerő pozíciót kialakítani!

A konfliktuskezelési tréningen együtt fedezzük fel azokat az erőket, amelyek képesek a nehéz helyzeteket együttműködéssé változtatni. A csoport együtt tanulja meg ennek a mindenütt jelen lévő erőnek a használatát, hogy ne csak konstruktívabb kapcsolatokat, hanem egészségesebb világot is építhessen maga körül.

A konfliktuskezelési tréning alapja a közös gyakorlás, nem pedig a tanítás. A tréning résztvevői megtanulják felismerni saját és a többi résztvevő értékeit, és képesek lesznek felhasználni a mindannyiunkban jelen lévő kreativitást konfliktusaik megoldására. A trénerek nem válaszokat, hanem lehetőséget biztosítanak arra, hogy a résztvevők és a csoport kérdéseik mentén eljuthassanak saját megoldásukig.
A konfliktuskezelési tréning résztvevőinek belső értékeire, erősségeire építő tematika, a megerősítő, elfogadó szemlélet, a strukturált beszélgetés, kis- és nagycsoportos játékok, szerepjátékok, mozgásos gyakorlatok mind-mind növelik a képességet a konfliktusok ajándékként való értelmezésére, a konfliktuskezelés repertoárjának bővítésére.
A tréning vezetője

Aki segít a hatékony kapcsolatok építésében

A tréner, akik kihozza erősségeinket, és segít a kreatív konfliktusmegoldás kifejlesztésében
 

Tamás Kata, MBA

pszichológus, kommunikációs tanácsadó, tréner

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy kommunikációban, egy kapcsolatban. Az USA-ban szerzett MBA diplomám és üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a gyakorlatias tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a komoly fejlődési potenciált adja a tréninghez. Tamás Katalin önéletrajz
 

Mi a befektetésed?

Mennyi energiádba és idődbe került eddig az, hogy nem tudtál mindenki számára jó megoldást találni? Elkerülted a nézeteltérést, és nem vállaltad fel véleményedet, vagy túl vehemensen álltál ki magadért? A konfliktusok kezelésének van konstruktív módja, ami segít a lehetőséget megtalálni a problémában, és építeni kapcsolataidat. Gyere, gyakorolj remek társaságban, tedd élhetőbbé kapcsolataidat, és növeld önbizalmadat!

Regisztráció

1. lépés – A résztvevők és a számlázás adatai

A lenti űrlapon add meg a résztvevők nevét, elérhetőségeit és számlázási adatait. A megjegyzés mezőbe kérlek, írd be, melyik dátumú tréningre regisztrálsz. Ha ajándékutalványt szeretnél, akkor először a saját adataidat add meg, a résztvevő adatait pedig a megjegyzés mezőbe írd (név, telefon, email, kiválasztott tréning).

2. lépés – Regisztrációs díj utalása

Az előleg összege utalással és kártyával is kiegyenlíthető. Ha az előre utalást választod, az adatok megadása után a rendszer kiküldi a díjbekérőt.  Amennyiben 50% előleget fizetsz, akkor a második részlet kiegyenlítése csak és kizárólag készpénzben lehetséges a helyszínen. Ha tehát ajándékutalványt vásárolsz, vagy céges kollégák részvételét intézed, érdemes lehet a teljes összeget kiegyenlíteni előre utalással. A regisztráció az előlegek beérkezésének sorrendjében történik!

További lehetőségek: céges tréningek, céges képzés, kommunikációs tréning, coach képzés, coach továbbképzés. A program során a résztvevő képes lesz az alábbiak fejlesztésére: érzelmi intelligencia, vezetői készségek, hatékony kommunikáció, konfliktuskezelési stílusok, munkahelyi konfliktusok kezelése.