Asszertivitás és konfliktuskezelés tréning
2019. dec. 7-8.

J e l e n t k e z é s
Kreatívabb konfliktuskezelés - hatékonyabb kapcsolatok!

Asszertivitás és konfliktuskezelés

Találd meg a konfliktusaidban rejlő lehetőségeket!
 
A konfliktuskezelés egy tanulható készség: az ellenségeskedés megfelelő eszközökkel jóakarattá vagy akár barátsággá változtatható. Saját magunk és a másik tisztelete, a bátorság, méltóság, humor, és az alapos gyakorlás lehetőséget ad a win-win-win megoldások közös felfedezésére. A tréningen szituációs játékok, helyzetgyakorlatok, mozgásos feladatok segítségével javítjuk az együttműködést, tesszük hitelesebbé a kommunikációt, és kreatívabbá a konfliktuskezelést.

2019. dec 7-8. | 10:00-18:00
1114 Budapest, Bartók Béla út 9.

(Következő időpont: 2020. március 28-29. A márciusi és azután következő két napos Konfliktuskezelési tréningek anyaga nem tartalmazza az egy napos Asszertív kommunikáció képzést, hanem onnantól ezek egymásra épülő modulok lesznek.)

Az inspiráló, kreatív, és biztonságos közegben
a résztvevők az alábbiakra számíthatnak

 
1TÉMÁINK | Pontosan miről lesz szó a tréningen? Milyen készségeket fejlesztünk? Milyen képességeim javulására számíthatok?
 • Tisztában lenni saját jellemző konfliktuskezelési stratégiámmal.
 • Tudni a nyertes-nyertes helyzet ismérveit és feltételeit.
 • Érzelmileg fontos témában tisztelettel vitatkozni.
 • Felismerni az agresszív, passzív, manipulatív, asszertív stílust.
 • Éreztetni a másikkal, hogy valóban odafigyelek rá.
 • Tudatosabban dönteni, hogy álljak-e ki magamért, vagy sem.
 • Objektíven leírni egy érzelmileg nehéz helyzetet.
 • Magabiztosabban beszélni érzéseimről.
 • Kérni valamit, ami fontos nekem.
 • Hatékonyabban nemet mondani.
 • Konstruktív visszajelzést adni.
 • Jó szívvel bókot adni és dicsérni másokat.
 • Ismerni Thomas-Kilman konfliktuskezelési modelljét, és hogy melyik helyzetben melyiket érdemes választani.
 • Hatékony én-üzeneteket megfogalmazni.
 • Nehéz helyzetekben tudatosabban helyt állni (verbális támadás, fizetésemelés kérése, állásinterjú).
Felépítés: ELSŐ nap asszertív kommunikáció, MÁSODIK nap konfliktuskezelés. Mindezt demonstrációk, helyzetgyakorlatok, szituációs játékok, mozgásos feladatok segítségével fogjuk gyakorolni, elmélettel alátámasztva (körülbelül 80% gyakorlás és 20% elmélet).
2PRAKTIKUS TUDNIVALÓK | Mettől meddig leszünk együtt? Mit fogunk enni? Hogyan rendezzük a pénzügyeket?
A tréningnapok 10:00 órakor kezdődnek és 18:00 órakor végződnek. Két 15 perces szünet mellett egy 1 órás ebédszünet áll rendelkezésre 13 óra körül, amely elegendő szokott lenni a közeli éttermekben való ebédelésre (Café Gottier, Vegán Burger, Moha, Arriba mexikói étterem, Humusz bár, Grill tanya). Az 50%-os előleg befizetését követően a tréningrésztvevők a fennmaradó 50%-ot készpénzben tudják rendezni a helyszínen, a tréning első napján.
win-win-win lehetőségek kibontakozása

A konfliktus minden résztvevője nyertesként távozhat!

Reakció helyett akcióba lépés - a kreatív konfliktuskezelés segít valódi nyerő-nyerő-nyerő pozíciót kialakítani!

A konfliktuskezelési tréningen együtt fedezzük fel azokat az erőket, amelyek képesek a nehéz helyzeteket együttműködéssé változtatni. A csoport együtt tanulja meg ennek a mindenütt jelen lévő erőnek a használatát, hogy ne csak konstruktívabb kapcsolatokat, hanem egészségesebb világot is építhessen maga körül.

A konfliktuskezelési tréning alapja a közös gyakorlás, nem pedig a tanítás. A tréning résztvevői megtanulják felismerni saját és a többi résztvevő értékeit, és képesek lesznek felhasználni a mindannyiunkban jelen lévő kreativitást konfliktusaik megoldására. A trénerek nem válaszokat, hanem lehetőséget biztosítanak arra, hogy a résztvevők és a csoport kérdéseik mentén eljuthassanak saját megoldásukig.
A konfliktuskezelési tréning résztvevőinek belső értékeire, erősségeire építő tematika, a megerősítő, elfogadó szemlélet, a strukturált beszélgetés, kis- és nagycsoportos játékok, szerepjátékok, mozgásos gyakorlatok mind-mind növelik a képességet a konfliktusok ajándékként való értelmezésére, a konfliktuskezelés repertoárjának bővítésére.
A tréning vezetője

Aki segít a hatékony kapcsolatok építésében

A tréner, akik kihozza erősségeinket, és segít a kreatív konfliktusmegoldás kifejlesztésében
 

Mi a befektetésed?

Mennyi energiádba és idődbe került eddig az, hogy nem tudtál mindenki számára jó megoldást találni? Elkerülted a nézeteltérést, és nem vállaltad fel véleményedet, vagy túl vehemensen álltál ki magadért? A konfliktusok kezelésének van konstruktív módja, ami segít a lehetőséget megtalálni a problémában, és építeni kapcsolataidat. Gyere, gyakorolj remek társaságban, tedd élhetőbbé kapcsolataidat, és növeld önbizalmadat!

Regisztráció

1. lépés – A résztvevők és a számlázás adatai

A lenti űrlapon add meg a résztvevők nevét, elérhetőségeit és számlázási adatait. A megjegyzés mezőbe kérlek, írd be, melyik dátumú tréningre regisztrálsz. Ha ajándékutalványt szeretnél, akkor először a saját adataidat add meg, a résztvevő adatait pedig a megjegyzés mezőbe írd (név, telefon, email, kiválasztott tréning).

2. lépés – Regisztrációs díj utalása

Az előleg összege utalással és kártyával is kiegyenlíthető. Ha az előre utalást választod, az adatok megadása után a rendszer kiküldi a díjbekérőt.  Amennyiben 50% előleget fizetsz, akkor a második részlet kiegyenlítése csak és kizárólag készpénzben lehetséges a helyszínen. Ha tehát ajándékutalványt vásárolsz, vagy céges kollégák részvételét intézed, érdemes lehet a teljes összeget kiegyenlíteni előre utalással. A regisztráció az előlegek beérkezésének sorrendjében történik!

További lehetőségek: céges tréningek, céges képzés, kommunikációs tréning, coach képzés, coach továbbképzés. A program során a résztvevő képes lesz az alábbiak fejlesztésére: érzelmi intelligencia, vezetői készségek, hatékony kommunikáció, konfliktuskezelési stílusok, munkahelyi konfliktusok kezelése.