Konfliktuskezelési tréning

Konfliktuskezelési tréning

2017.09.22-24, Hotel CityInn**** Budapest


J e l e n t k e z é s
A tréning segít felfedezni a konfliktusok ajándékát.

Részese vagy egy konfliktusnak?
Légy része a megoldásnak is!

Tanuld meg konstruktívan kezelni a nézeteltéréseket!
 

Az inspiráló, kreatív, és biztonságos közegben
a résztvevők az alábbiakra számíthatnak

 
win-win-win lehetőségek kibontakozása

A konfliktus minden résztvevője nyertesként távozhat!

A konfliktuskezelés technikájának elsajátítása és az önismereti fejlődés biztosítja a valódi rendezés nyerő-nyerő-nyerő pozícióját.

A konfliktuskezelés tréningen együtt fedezzük fel azokat az erőket, amelyek képesek a konfliktusokat együttműködéssé változtatni. A csoport együtt tanulja meg ennek a mindenütt jelen lévő erőnek a használatát, hogy ne csak konstruktívabb kapcsolatokat, hanem egészségesebb világot is építhessen maga körül.

A konfliktuskezelés tréning alapja a közös gyakorlás, nem pedig a tanítás. A tréning résztvevői megtanulják felismerni saját és a többi résztvevő értékeit, és képesek lesznek felhasználni a mindannyiunkban jelen lévő kreativitást konfliktusaik megoldására. A trénerek nem válaszokat, hanem lehetőséget biztosítanak arra, hogy a résztvevők és a csoport kérdéseik mentén eljuthassanak saját megoldásukig.
Mindennapi nézeteltéréseink rendezésére számos lehetőség adódik. A konfliktuskezelés tréning résztvevőinek belső értékeire, erősségeire építő tematika, a megerősítő, elfogadó szemlélet, a strukturált beszélgetés, kis- és nagycsoportos játékok, szerepjátékok, mozgásos gyakorlatok mind-mind növelik a képességet a konfliktusok ajándékként való értelmezésére, a konfliktuskezelés repertoárjának bővítésére.
A tréning vezetői

Akik segítenek saját megoldásaink feltérképezésében

A trénerek, akik kihozzák erősségeinket, és segítenek a kreatív konfliktusmegoldás kifejlesztésében
 

Mi a befektetésed?

Mennyi energiádba és idődbe került eddig az, hogy nem jól kezelted a konfliktusaidat? Elkerülted a nézeteltérést, és nem vállaltad fel véleményedet, vagy épp túl vehemensen álltál ki magadért? A konfliktusok kezelésének van konstruktív módja, ami segít a lehetőséget megtalálni a problémában. Gyere, gyakorolj remek társaságban, tedd élhetőbbé kapcsolataidat és növeld önbizalmadat!

Regisztráció

 
1. lépés - Résztvevők adatai
A lenti űrlapon add meg a résztvevők nevét, telefonszámát, számlázási adatait. A regisztráció az előlegek beérkezésének sorrendjében történik.

2. lépés - Regisztrációs díj utalása
Utalj 25.000 forintot a Kelet Takarék 68700054-10509483 sz. számlájára, Kata Bt. névre.
Az ÁFA mentes előlegszámlát a megadott email címre küldjük az előleg beérkezése után. A regisztráció és lemondás szabályai.Ha többen szeretnétek jönni, kattintsd be a kis boxot, és add meg a második résztvevő adatait!

Második résztvevő?


A küldés gomb megnyomásával beleegyezem az ÁFA mentes számla elektronikus úton történő fogadásába, valamint elfogadom a regisztráció és lemondás szabályait.

További lehetőségek: céges tréningek, céges képzés, kommunikációs tréning, coach képzés, coach továbbképzés. A program során a résztvevő képes lesz az alábbiak fejlesztésére: érzelmi intelligencia, vezetői készségek, hatékony kommunikáció, konfliktuskezelési stílusok, munkahelyi konfliktusok kezelése.