Konfliktuskezelés tréning

Találd meg a konfliktusaidban rejlő lehetőségeket: érd el céljaid, miközben építed kapcsolataid, és erősíted önbecsülésedet!

Konfliktuskezelés tréning
KREATÍVABB KONFLIKTUSKEZELÉS - HATÉKONYABB KAPCSOLATOK!

Konfliktuskezelés tréning

Találd meg a konfliktusaidban rejlő lehetőségeket!

A konfliktuskezelés egy tanulható készség: az ellenségeskedés megfelelő eszközökkel jóakarattá vagy akár barátsággá változtatható. Saját magad és a másik tisztelete, a bátorság, méltóság, humor, és az alapos gyakorlás lehetőséget ad a win-win megoldások közös felfedezésére. A tréningen helyzetgyakorlatok segítségével javíthatod az együttműködést és hatékonyabbá teheted az önérvényesítésedet, ami által nő az önbecsülésed és hitelesebbé válik a kommunikációd.

2020. dec. 5-6. | 10:00-18:00

HillSide Offices |1123 Budapest, Alkotás u. 55-61.

Még 6 hely
következő dátum: 2021. márc. 27-28.

Mire számíthatsz?

Témák és tudnivalók

A hatékony konfliktuskezelés három elemből tevődik össze: érvényesítem érdekeimet, fenntartom a kapcsolatot, és mindeközben építem önbecsülésemet. Az ÖNÉRVÉNYESÍTÉS blokkjában azt sajátítjuk el, hogyan érjük el a kívánt változásokat. Az EGYÜTTMŰKÖDÉS blokkjában azt gyakoroljuk, hogyan építsük, javítsuk kapcsolatainkat nehéz helyzetben is. Az ÖNBIZALOM blokkjában foglalkozunk jogainkkal, fejünkben élő negatív elképzelésekkel, érzéseinkkel.

Részletesebben:

 • Mi saját jellemző konfliktuskezelési stratégiád?
 • Az önérvényesítés és együttműködés mesterfogásai: hogyan kooperálj, miközben magadat is képviseled?
 • Hogyan alakíts ki win-win helyzeteket és erősítsd kapcsolataidat?
 • Így tudod fejleszteni önbecsülésedet és önbizalmadat konfliktusokkal!
 • Így érdemes vitatkozni és dühös emberekkel bánni.
 • Gyakorlod a valódi odafigyelést és empátiát.
 • Objektívebben le tudsz írni egy érzelmileg nehéz helyzetet.
 • Magabiztosabban tudsz beszélni érzéseidről.
 • Képes leszel hatékonyabban kérni valamit, ami fontos neked.
 • Hatékonyabban fogsz majd nemet mondani.
 • Könnyebb lesz konstruktív visszajelzést adni.
 • Gyakorlod, hogyan adj jó szívvel bókot és dicsérj másokat.
 • Megismered Thomas-Kilman konfliktuskezelési modelljét, és hogy melyik helyzetben melyiket érdemes választani.
 • Ráérzel, hogyan érdemes hatékony én-üzeneteket megfogalmazni.
 • Nehéz helyzetekben tudatosabban tudsz majd helyt állni.

Mindezt demonstrációk, helyzetgyakorlatok, szituációs játékok, mozgásos feladatok segítségével fogjuk gyakorolni, elmélettel alátámasztva (körülbelül 80% gyakorlás és 20% elmélet). Alapvetően kiscsoportokban próbálunk ki hasznos technikákat, majd ezek tanulságait együtt megbeszéljük. A tréningen lehetőség van saját nehéz helyzetek átbeszélésére a kiscsoportos gyakorlatok során.

Kapcsolataink javítása, a konfliktuskezelés kreatívabbá tétele nem frontális oktatás, hanem a csoport dinamikájában történő egyéni gyakorlás segítségével zajlik. A konfliktus kialakulása, lefolyása, megoldása és megelőzése személyes tapasztalás révén válik átélhetővé, és felhasználhatóvá kapcsolataink jobbá tételére.

 • A koronavírus járvány miatt távolságtartásra alkalmasabb, nagyobb méretű helyszínt választottunk. Az új helyszín címe: HillSide Offices |1123 Budapest, Alkotás u. 55-61.
 • A tréning egy 120nm-es teremben zajlik, amelyhez csatlakozik egy 100nm-es privát tetőterasz. Benntartózkodáskor mindenkire érvényesek a 1,5 távolságtartási és az orrot és szájat eltakaró maszkviselési szabályok. 
 • A szükséges biztonsági előírásokat (kézfertőtlenítő alkalmazása, távolságtartás, beltéren maszkviselés, folyamatos és erős szellőztetés) természetesen betartjuk, és alig várjuk, hogy találkozzunk veletek személyesen is!

A tréningnapok 10:00 órakor kezdődnek és 18:00 órakor végződnek. Két 15 perces szünet mellett egy 1 órás ebédszünet áll rendelkezésre 13 óra körül, amely elegendő elkölteni egy ebédet a közeli étteremben.

Az előlegként 50%-ot fizető résztvevők a fennmaradó 50%-ot készpénzben tudják rendezni a helyszínen, a tréning első napján.

Önérvényesítés

A csoport kísérletezésre alkalmas, biztonságos, és védett közegében megtanulod nagyobb hatékonysággal elérni saját céljaidat. Könnyebb lesz kiállni magadért: megismered azokat az eszközöket, amelyekkel jobban meg tudod értetni magadat, és hitelesebb lesz kommunikációd.

Együttműködés

Ráérzel annak ízére, hogy milyen, amikor saját céljaidat úgy éred el, hogy közben a kapcsolat is javul! Megtanulod erősíteni az együttműködéseteket, miközben saját sikeredért dolgozol. Nemcsak Te jársz jól - a körülötted lévők is hálásak lesznek törődésedért!

Önbizalom

Magabiztosságod több téren is erősítheted: új készségeket tanulsz, amiket érzelmileg érintettebb helyzetekben is tudsz majd használni. Mélyül önismereted, jobban felvállalod felelősséged, és valóban odafigyelhetsz a másikra. Mindez szárnyakat ad önbizalmadnak!

WIN-WIN-WIN LEHETŐSÉGEK KIBONTAKOZÁSA

A konfliktus minden résztvevője nyertesként távozhat!

Reakció helyett akcióba lépés a nyerő-nyerő viszonyokért!

A konfliktuskezelési tréningen együtt fedezzük fel azokat az erőket, amelyek képesek a nehéz helyzeteket együttműködéssé változtatni. A csoport együtt tanulja meg ennek a mindenütt jelen lévő erőnek a használatát, hogy ne csak konstruktívabb kapcsolatokat, hanem egészségesebb világot is építhessen maga körül.

konfliktuskezelési tréning alapja a közös gyakorlás, nem pedig a tanítás. A tréning résztvevői megtanulják felismerni saját és a többi résztvevő értékeit, és képesek lesznek felhasználni a mindannyiunkban jelen lévő kreativitást konfliktusaik megoldására. A tréner nem válaszokat, hanem lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők és a csoport kérdéseik mentén eljuthassanak saját megoldásukig.

konfliktuskezelési tréning résztvevőinek belső értékeire, erősségeire építő tematika, a megerősítő, elfogadó szemlélet, a strukturált beszélgetés, kis- és nagycsoportos játékok, szerepjátékok, mozgásos gyakorlatok mind-mind növelik a képességet a konfliktusok ajándékként való értelmezésére, mindenkinek saját  konfliktuskezelési repertoárjának bővítésére.

A TRÉNING VEZETŐJE

Aki segít a hatékony kapcsolatok építésében

Tamás Kata - pszichológus

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy beszélgetésben, egy kapcsolatban. Az általam vezetett tréningeken USA-ban szerzett MBA diplomám és üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a gyakorlatias tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem pedig a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a komoly fejlődési potenciált adja a tréninghez. Tamás Katalin önéletrajz

Mi a befektetésed?

Mennyi energiádba és idődbe került eddig az, hogy nem vállaltad fel véleményedet, vagy épp túl vehemensen álltál ki magadért? A konfliktusok kezelésének van konstruktív módja, ami segít a lehetőséget megtalálni a problémában, és építeni kapcsolataidat. Gyere, gyakorolj remek társaságban, tedd élhetőbbé kapcsolataidat, és növeld önbizalmadat!

60.000 Ft/fő

max. 14 fős csoportban, akár két részletben fizetve

HillSide Offices

1123 Budapest, Alkotás u. 55-61.

Mindannyiunk biztonsága érdekében a tréninget a HillSide Offices 120 nm-es térben, távolságtartással és maszkban rendezzük. Jó idő esetén egyes feladatokat az egyedülálló és hatalmas tetőteraszon végzünk.

Jelentkezés

1. lépés – A résztvevők és a számlázás adatai

A lenti űrlapon add meg a résztvevők nevét, elérhetőségeit és számlázási adatait. A megjegyzés mezőbe kérlek, írd be, melyik dátumú tréningre regisztrálsz. Ha ajándékutalványt szeretnél, akkor először a saját adataidat add meg, a résztvevő adatait pedig a megjegyzés mezőbe írd (név, telefon, email, kiválasztott tréning).

2. lépés – Regisztrációs díj utalása

Az előleg összege utalással és kártyával is kiegyenlíthető. Ha az előre utalást választod, az adatok megadása után a rendszer kiküldi a díjbekérőt.  Amennyiben 50% előleget fizetsz, akkor a második részlet kiegyenlítése csak és kizárólag készpénzben lehetséges a helyszínen. Ha tehát ajándékutalványt vásárolsz, vagy céges kollégák részvételét intézed, érdemes lehet a teljes összeget kiegyenlíteni előre utalással. A regisztráció az előlegek beérkezésének sorrendjében történik!

Kérdésed van?

Keress minket bátran emailben vagy telefonon!
Központi email: info {k u k a c} asszertivakademia.hu
Szabó Henriett

Szabó Henriett, irodavezető

+36 70 263 7329

Szabó Henriett vagyok, eredeti végzettségem szerint magyartanár és PR asszisztens. Évekig dolgoztam a Magyar Tudományos Akadémia kutatási asszisztenseként, de voltam értékesítő, főszerkesztő és korrepetitor is. Jelenleg elsős gyermekekkel foglalkozom egy Pest megyei általános iskolában, és mellette tanító szakra járok Bajára. Ami legjobban érdekel: a gyermekek érzelmi nevelése, az asszertív kommunikáció használata iskolai közegben.

Tamás Kata tréner

Tamás Kata, tréner

+36 30 364 0 364

Tamás Kata vagyok, pszichológus és tréner. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy kapcsolatban. A tréningeken USA-ban szerzett MBA diplomám, üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a hatékony tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem pedig a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a fejlődési potenciált adja a képzéshez. Tamás Katalin önéletrajz

További lehetőségek: céges tréningek, céges képzés, kommunikációs tréning, coach képzés, coach továbbképzés. A program során a résztvevő képes lesz az alábbiak fejlesztésére: érzelmi intelligencia, vezetői készségek, hatékony kommunikáció, konfliktuskezelési stílusok, munkahelyi konfliktusok kezelése.