Konfliktuskezelés tréning

Találd meg a konfliktusaidban rejlő lehetőségeket: érd el céljaid, miközben építed kapcsolataid, és erősíted önbecsülésedet!

Konfliktuskezelés tréning
KREATÍVABB KONFLIKTUSKEZELÉS - HATÉKONYABB KAPCSOLATOK!

Konfliktuskezelés tréning

Találd meg a konfliktusaidban rejlő lehetőségeket!

A konfliktuskezelés egy tanulható készség: az ellenségeskedés megfelelő eszközökkel jóakarattá vagy akár barátsággá változtatható. Saját magad és a másik tisztelete, a bátorság, méltóság, humor, és az alapos gyakorlás lehetőséget ad a win-win megoldások közös felfedezésére. A tréningen helyzetgyakorlatok segítségével javíthatod az együttműködést és hatékonyabbá teheted az önérvényesítésedet, ami által nő az önbecsülésed és hitelesebbé válik a kommunikációd.

2021. márc. 27-28. | 10:00-18:00

Van hely!
következő dátum: 2021. jún. 12-13.

Mire számíthatsz?

Témák és tudnivalók

A hatékony konfliktuskezelés három elemből tevődik össze: érvényesítem érdekeimet, fenntartom a kapcsolatot, és mindeközben építem önbecsülésemet. Az ÖNÉRVÉNYESÍTÉS blokkjában azt sajátítjuk el, hogyan érjük el a kívánt változásokat. Az EGYÜTTMŰKÖDÉS blokkjában azt gyakoroljuk, hogyan építsük, javítsuk kapcsolatainkat nehéz helyzetben is. Az ÖNBIZALOM blokkjában foglalkozunk jogainkkal, fejünkben élő negatív elképzelésekkel, érzéseinkkel.

Részletesebben:

 • Mi saját jellemző konfliktuskezelési stratégiád?
 • Az önérvényesítés és együttműködés mesterfogásai: hogyan kooperálj, miközben magadat is képviseled?
 • Hogyan alakíts ki win-win helyzeteket és erősítsd kapcsolataidat?
 • Így tudod fejleszteni önbecsülésedet és önbizalmadat konfliktusokkal!
 • Így érdemes vitatkozni és dühös emberekkel bánni.
 • Gyakorlod a valódi odafigyelést és empátiát.
 • Objektívebben le tudsz írni egy érzelmileg nehéz helyzetet.
 • Magabiztosabban tudsz beszélni érzéseidről.
 • Képes leszel hatékonyabban kérni valamit, ami fontos neked.
 • Hatékonyabban fogsz majd nemet mondani.
 • Könnyebb lesz konstruktív visszajelzést adni.
 • Gyakorlod, hogyan adj jó szívvel bókot és dicsérj másokat.
 • Megismered Thomas-Kilman konfliktuskezelési modelljét, és hogy melyik helyzetben melyiket érdemes választani.
 • Ráérzel, hogyan érdemes hatékony én-üzeneteket megfogalmazni.
 • Nehéz helyzetekben tudatosabban tudsz majd helyt állni.

Mindezt demonstrációk, helyzetgyakorlatok, szituációs játékok, mozgásos feladatok segítségével fogjuk gyakorolni, elmélettel alátámasztva (körülbelül 80% gyakorlás és 20% elmélet). Alapvetően kiscsoportokban próbálunk ki hasznos technikákat, majd ezek tanulságait együtt megbeszéljük. A tréningen lehetőség van saját nehéz helyzetek átbeszélésére a kiscsoportos gyakorlatok során.

Kapcsolataink javítása, a konfliktuskezelés kreatívabbá tétele nem frontális oktatás, hanem a csoport dinamikájában történő egyéni gyakorlás segítségével zajlik. A konfliktus kialakulása, lefolyása, megoldása és megelőzése személyes tapasztalás révén válik átélhetővé, és felhasználhatóvá kapcsolataink jobbá tételére.

 • A tréninget alapvetően személyesre tervezzük. Amennyiben a központi szabályozások a személyes találkozásra nem adnak lehetőséget, a tréninget online szervezzük meg.

 

Személyes részvétel esetén
 • A koronavírus járvány miatt távolságtartásra alkalmasabb, nagyobb méretű helyszínt választottunk. Az új helyszín címe: HillSide Offices |1123 Budapest, Alkotás u. 55-61.
 • A tréning egy 120nm-es teremben zajlik, amelyhez csatlakozik egy 100nm-es privát tetőterasz. Benntartózkodáskor mindenkire érvényesek a 1,5 távolságtartási és az orrot és szájat eltakaró maszkviselési szabályok. 
 • A szükséges biztonsági előírásokat (kézfertőtlenítő alkalmazása, távolságtartás, beltéren maszkviselés, folyamatos és erős szellőztetés) természetesen betartjuk, és alig várjuk, hogy találkozzunk veletek személyesen is!

Személyes tréningek

A kétnapos személyes tréningnapok 10:00 órakor kezdődnek és 18:00 órakor végződnek. Két 15 perces szünet mellett egy 1 órás ebédszünet áll rendelkezésre 13 óra körül, amely elegendő szokott lenni a közeli éttermekben való ebédelésre. Az előlegként 50%-ot fizető résztvevők a fennmaradó 50%-ot készpénzben tudják rendezni a helyszínen, a tréning első napján.

Online tréningek

Az online tréning egy zoom virtuális tréningteremben zajlik, 9 és 17 óra között. 

Páros és kiscsoportos gyakorlások, szituációs játékok, résztvevői prezentációk, szavazások, kvízek, kérdések és válaszok, előzetes küldetések és utólagos házi feladatok, és egy 60 nap múlva szervezett, másfél órás gyakorló alkalom segítik a fejlődést.

Önérvényesítés

A csoport kísérletezésre alkalmas, biztonságos, és védett közegében megtanulod nagyobb hatékonysággal elérni saját céljaidat. Könnyebb lesz kiállni magadért: megismered azokat az eszközöket, amelyekkel jobban meg tudod értetni magadat, és hitelesebb lesz kommunikációd.

Együttműködés

Ráérzel annak ízére, hogy milyen, amikor saját céljaidat úgy éred el, hogy közben a kapcsolat is javul! Megtanulod erősíteni az együttműködéseteket, miközben saját sikeredért dolgozol. Nemcsak Te jársz jól - a körülötted lévők is hálásak lesznek törődésedért!

Önbizalom

Magabiztosságod több téren is erősítheted: új készségeket tanulsz, amiket érzelmileg érintettebb helyzetekben is tudsz majd használni. Mélyül önismereted, jobban felvállalod felelősséged, és valóban odafigyelhetsz a másikra. Mindez szárnyakat ad önbizalmadnak!

WIN-WIN-WIN LEHETŐSÉGEK KIBONTAKOZÁSA

A konfliktus minden résztvevője nyertesként távozhat!

Reakció helyett akcióba lépés a nyerő-nyerő viszonyokért!

A konfliktuskezelési tréningen együtt fedezzük fel azokat az erőket, amelyek képesek a nehéz helyzeteket együttműködéssé változtatni. A csoport együtt tanulja meg ennek a mindenütt jelen lévő erőnek a használatát, hogy ne csak konstruktívabb kapcsolatokat, hanem egészségesebb világot is építhessen maga körül.

konfliktuskezelési tréning alapja a közös gyakorlás, nem pedig a tanítás. A tréning résztvevői megtanulják felismerni saját és a többi résztvevő értékeit, és képesek lesznek felhasználni a mindannyiunkban jelen lévő kreativitást konfliktusaik megoldására. A tréner nem válaszokat, hanem lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők és a csoport kérdéseik mentén eljuthassanak saját megoldásukig.

konfliktuskezelési tréning résztvevőinek belső értékeire, erősségeire építő tematika, a megerősítő, elfogadó szemlélet, a strukturált beszélgetés, kis- és nagycsoportos játékok, szerepjátékok, mozgásos gyakorlatok mind-mind növelik a képességet a konfliktusok ajándékként való értelmezésére, mindenkinek saját  konfliktuskezelési repertoárjának bővítésére.

A TRÉNING VEZETŐJE

Aki segít a hatékony kapcsolatok építésében

Tamás Kata - pszichológus

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy beszélgetésben, egy kapcsolatban. Az általam vezetett tréningeken USA-ban szerzett MBA diplomám és üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a gyakorlatias tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem pedig a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a komoly fejlődési potenciált adja a tréninghez. Tamás Katalin önéletrajz

Nincs miért késlekedni, fogynak a helyek!

További lehetőségek: céges tréningek, céges képzés, kommunikációs tréning, coach képzés, coach továbbképzés. A program során a résztvevő képes lesz az alábbiak fejlesztésére: érzelmi intelligencia, vezetői készségek, hatékony kommunikáció, konfliktuskezelési stílusok, munkahelyi konfliktusok kezelése.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a termékekhez