parallax background

Konfliktuskezelés tréning
2020. márc. 28-29.

J e l e n t k e z é s
Kreatívabb konfliktuskezelés - hatékonyabb kapcsolatok!

Konfliktuskezelés tréning

Találd meg a konfliktusaidban rejlő lehetőségeket!
 
A konfliktuskezelés egy tanulható készség: az ellenségeskedés megfelelő eszközökkel jóakarattá vagy akár barátsággá változtatható. Saját magunk és a másik tisztelete, a bátorság, méltóság, humor, és az alapos gyakorlás lehetőséget ad a win-win-win megoldások közös felfedezésére. A tréningen helyzetgyakorlatok segítségével javítjuk az együttműködést és hatékonyabbá tesszük az önérvényesítést, ami által nő az önbecsülés és hitelesebbé válik a kommunikáció is.

2020. márc. 28-29. | 10:00-18:00
1114 Budapest, Bartók Béla út 9.

Tréningjeinket a koronavírus kapcsán kialakult vészhelyzetre tekintettel a résztvevők és családtagjaik biztonsága érdekében elhalasztjuk. Regisztrált tréningrésztvevőinket külön e-mailben vagy telefonon keressük egyeztetés végett.

Képzéseink megszokott, normál mederben történő folytatásáról a helyzet alakulásának függvényében döntünk. Köszönjük a megértést és az együttműködést – mindannyiunk közös érdeke a járvány terjedésének minimalizálása.

Az inspiráló, kreatív, és biztonságos közegben
a résztvevők az alábbiakra számíthatnak

 
1TÉMÁINK | Pontosan miről lesz szó a tréningen? Milyen készségeket fejlesztünk? Milyen képességeim javulására számíthatok?
A hatékony konfliktuskezelés három elemből tevődik össze: érvényesítem érdekeimet, fenntartom a kapcsolatot, és mindeközben építem önbecsülésemet. Az ÖNÉRVÉNYESÍTÉS blokkjában azt sajátítjuk el, hogyan érjük el a kívánt változásokat. Az EGYÜTTMŰKÖDÉS blokkjában azt gyakoroljuk, hogyan építsük, javítsuk kapcsolatainkat nehéz helyzetben is. Az ÖNBIZALOM blokkjában foglalkozunk jogainkkal, fejünkben élő negatív elképzelésekkel, érzéseinkkel.

Részletesebben:
 • Mi saját jellemző konfliktuskezelési stratégiám?
 • Az önérvényesítés és együttműködés mesterfogásai: hogyan kooperáljak, miközben magamat is képviselem?
 • Hogyan alakítsak ki win-win helyzeteket és erősítsem kapcsolatunkat?
 • Önbecsülés és önbizalom fejlesztése konfliktusokkal.
 • Így érdemes vitatkozni és dühös emberekkel bánni.
 • A valódi odafigyelés és empátia gyakorlása.
 • Objektíven leírni egy érzelmileg nehéz helyzetet.
 • Magabiztosabban beszélni érzéseimről.
 • Kérni valamit, ami fontos nekem.
 • Hatékonyabban nemet mondani.
 • Konstruktív visszajelzést adni.
 • Jó szívvel bókot adni és dicsérni másokat.
 • Ismerni Thomas-Kilman konfliktuskezelési modelljét, és hogy melyik helyzetben melyiket érdemes választani.
 • Hatékony én-üzeneteket megfogalmazni.
 • Nehéz helyzetekben tudatosabban helyt állni.
Mindezt demonstrációk, helyzetgyakorlatok, szituációs játékok, mozgásos feladatok segítségével fogjuk gyakorolni, elmélettel alátámasztva (körülbelül 80% gyakorlás és 20% elmélet). Alapvetően kiscsoportokban próbálunk ki hasznos technikákat, majd ezek tanulságait együtt megbeszéljük. A tréningen lehetőség van saját nehéz helyzetek átbeszélésére a kiscsoportos gyakorlatok során.
2PRAKTIKUS TUDNIVALÓK | Mettől meddig leszünk együtt? Mit fogunk enni? Hogyan rendezzük a pénzügyeket?
A tréningnapok 10:00 órakor kezdődnek és 18:00 órakor végződnek. Két 15 perces szünet mellett egy 1 órás ebédszünet áll rendelkezésre 13 óra körül, amely elegendő szokott lenni a közeli éttermekben való ebédelésre (Bartók reggel, délben, este, Vegán Burger, Moha, Arriba mexikói étterem, Hummus Bar, Grill Mánia).

Az 50%-os előleg befizetését követően a tréningrésztvevők a fennmaradó 50%-ot készpénzben tudják rendezni a helyszínen, a tréning első napján.

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Az elmúlt hetek minket is arra késztettek, hogy gondoljuk át lehetőségeinket, stratégiánkat egy vis maior esetére, így a potenciális koronavírus fenyegetettség kapcsán is.

Jelenleg két opciót vázoltunk fel karantén esetére: a befizetett előleg visszautalását vagy új időpontra való átregisztrálás lehetőségének felajánlását. Kézenfekvő lenne egy harmadik opció is, ám jelenlegi ismereteink alapján online formában a tréning nem kivitelezhető, mert a résztvevők páros és kiscsoportos munkáján nyugszik.
parallax background
win-win-win lehetőségek kibontakozása

A konfliktus minden résztvevője nyertesként távozhat!

Reakció helyett akcióba lépés - a kreatív konfliktuskezelés segít valódi nyerő-nyerő-nyerő pozíciót kialakítani!

A konfliktuskezelési tréningen együtt fedezzük fel azokat az erőket, amelyek képesek a nehéz helyzeteket együttműködéssé változtatni. A csoport együtt tanulja meg ennek a mindenütt jelen lévő erőnek a használatát, hogy ne csak konstruktívabb kapcsolatokat, hanem egészségesebb világot is építhessen maga körül.

A konfliktuskezelési tréning alapja a közös gyakorlás, nem pedig a tanítás. A tréning résztvevői megtanulják felismerni saját és a többi résztvevő értékeit, és képesek lesznek felhasználni a mindannyiunkban jelen lévő kreativitást konfliktusaik megoldására. A tréner nem válaszokat, hanem lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők és a csoport kérdéseik mentén eljuthassanak saját megoldásukig.
A konfliktuskezelési tréning résztvevőinek belső értékeire, erősségeire építő tematika, a megerősítő, elfogadó szemlélet, a strukturált beszélgetés, kis- és nagycsoportos játékok, szerepjátékok, mozgásos gyakorlatok mind-mind növelik a képességet a konfliktusok ajándékként való értelmezésére, a konfliktuskezelés repertoárjának bővítésére.
A tréning vezetője

Aki segít a hatékony kapcsolatok építésében

A tréner, akik kihozza erősségeinket, és segít a kreatív konfliktusmegoldás kifejlesztésében
 

Tamás Kata, MBA

pszichológus, kommunikációs tanácsadó, tréner

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy kommunikációban, egy kapcsolatban. Az USA-ban szerzett MBA diplomám és üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a gyakorlatias tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a komoly fejlődési potenciált adja a tréninghez. Tamás Katalin önéletrajz
 

Mi a befektetésed?

Mennyi energiádba és idődbe került eddig az, hogy nem tudtál mindenki számára jó megoldást találni? Elkerülted a nézeteltérést, és nem vállaltad fel véleményedet, vagy túl vehemensen álltál ki magadért? A konfliktusok kezelésének van konstruktív módja, ami segít a lehetőséget megtalálni a problémában, és építeni kapcsolataidat. Gyere, gyakorolj remek társaságban, tedd élhetőbbé kapcsolataidat, és növeld önbizalmadat!

Regisztráció

1. lépés – A résztvevők és a számlázás adatai

A lenti űrlapon add meg a résztvevők nevét, elérhetőségeit és számlázási adatait. A megjegyzés mezőbe kérlek, írd be, melyik dátumú tréningre regisztrálsz. Ha ajándékutalványt szeretnél, akkor először a saját adataidat add meg, a résztvevő adatait pedig a megjegyzés mezőbe írd (név, telefon, email, kiválasztott tréning).

2. lépés – Regisztrációs díj utalása

Az előleg összege utalással és kártyával is kiegyenlíthető. Ha az előre utalást választod, az adatok megadása után a rendszer kiküldi a díjbekérőt.  Amennyiben 50% előleget fizetsz, akkor a második részlet kiegyenlítése csak és kizárólag készpénzben lehetséges a helyszínen. Ha tehát ajándékutalványt vásárolsz, vagy céges kollégák részvételét intézed, érdemes lehet a teljes összeget kiegyenlíteni előre utalással. A regisztráció az előlegek beérkezésének sorrendjében történik!

További lehetőségek: céges tréningek, céges képzés, kommunikációs tréning, coach képzés, coach továbbképzés. A program során a résztvevő képes lesz az alábbiak fejlesztésére: érzelmi intelligencia, vezetői készségek, hatékony kommunikáció, konfliktuskezelési stílusok, munkahelyi konfliktusok kezelése.