Online konfliktuskezelés tréning

Találd meg a konfliktusaidban rejlő lehetőségeket: érd el céljaid, miközben építed kapcsolataid, és erősíted önbecsülésedet!

Konfliktuskezelés tréning
KREATÍVABB KONFLIKTUSKEZELÉS - HATÉKONYABB KAPCSOLATOK!

Online, interaktív konfliktuskezelés tréning

Találd meg a konfliktusaidban rejlő lehetőségeket!

A konfliktuskezelés egy tanulható készség: az ellenségeskedés megfelelő eszközökkel jóakarattá vagy akár barátsággá változtatható. Saját magad és a másik tisztelete, a bátorság, méltóság, humor, és az alapos gyakorlás lehetőséget ad a win-win megoldások közös felfedezésére. A tréningen helyzetgyakorlatok segítségével javíthatod az együttműködést és hatékonyabbá teheted az önérvényesítésedet, ami által nő az önbecsülésed és hitelesebbé válik a kommunikációd.

2020. dec. 5. | 09:00-17:00

Virtuális zoom tréningteremben találkozunk

Még 2 hely
következő dátum: 2021. márc. 27-28.

Mire számíthatsz?

Témák és tudnivalók

A hatékony konfliktuskezelés három elemből tevődik össze: érvényesítem érdekeimet, fenntartom a kapcsolatot, és mindeközben építem önbecsülésemet. Az ÖNÉRVÉNYESÍTÉS blokkjában azt sajátítjuk el, hogyan érjük el a kívánt változásokat. Az EGYÜTTMŰKÖDÉS blokkjában azt gyakoroljuk, hogyan építsük, javítsuk kapcsolatainkat nehéz helyzetben is. Az ÖNBIZALOM blokkjában foglalkozunk jogainkkal, fejünkben élő negatív elképzelésekkel, érzéseinkkel.

Részletesebben:

 • Mi saját jellemző konfliktuskezelési stratégiád?
 • Az önérvényesítés és együttműködés mesterfogásai: hogyan kooperálj, miközben magadat is képviseled?
 • Hogyan alakíts ki win-win helyzeteket és erősítsd kapcsolataidat?
 • Így tudod fejleszteni önbecsülésedet és önbizalmadat konfliktusokkal!
 • Így érdemes vitatkozni és dühös emberekkel bánni.
 • Gyakorlod a valódi odafigyelést és empátiát.
 • Objektívebben le tudsz írni egy érzelmileg nehéz helyzetet.
 • Magabiztosabban tudsz beszélni érzéseidről.
 • Képes leszel hatékonyabban kérni valamit, ami fontos neked.
 • Hatékonyabban fogsz majd nemet mondani.
 • Könnyebb lesz konstruktív visszajelzést adni.
 • Gyakorlod, hogyan adj jó szívvel bókot és dicsérj másokat.
 • Megismered Thomas-Kilman konfliktuskezelési modelljét, és hogy melyik helyzetben melyiket érdemes választani.
 • Ráérzel, hogyan érdemes hatékony én-üzeneteket megfogalmazni.
 • Nehéz helyzetekben tudatosabban tudsz majd helyt állni.

Mindezt demonstrációk, helyzetgyakorlatok, szituációs játékok, kiscsoports feladatok, kvízek, szavazások segítségével fogjuk gyakorolni, elmélettel alátámasztva (körülbelül 80% gyakorlás és 20% elmélet). Alapvetően kiscsoportokban próbálunk ki hasznos technikákat, majd ezek tanulságait együtt megbeszéljük. A tréningen lehetőség van saját nehéz helyzetek átbeszélésére is a kiscsoportos gyakorlatok során.

Online tréningünk lehetőséget kínál azoknak, akik otthonról szeretnék fejleszteni kommunikációjukat és jobbá tenni kapcsolataikat. Az online képzés intenzívebb, és kisebb csoportlétszámmal zajlik, mint személyes tréningjeink.

Páros és kiscsoportos gyakorlások, szituációs játékok, résztvevői prezentációk, szavazások, kvízek, kérdések és válaszok, előzetes küldetések és utólagos házi feladatok, és egy 60 nap múlva szervezett, másfél órás gyakorló alkalom segítik a fejlődést.

Vannak, akik szerint egy online tréningen elvész a személyes jelenlét, limitált a nonverbális viselkedés láthatósága, nem annyira hatékony, vagy érzelmileg nem annyira megérintő. 

Nos, egy kétségtelen előnye biztosan van: koronavírusos időkben is tudunk találkozni, fejlődni, élményeket gyűjteni. Mindemellett még két fontos dolgot kiemelnék: 

 • Akik már részt vettek online képzéseinken, arról számolnak be, hogy nem gondolták volna, hogy ennyire élménydús, tartalmas és interaktív tud lenni egy online tréning. 
 • Virtuális csoportjainkat egy opcionális utókövető, gyakorló alkalommal együtt hirdetjük meg, vagyis lehetőség lesz újra együtt gyakorolni, átbeszélni a felmerült kérdéseket, nehézségeket. 

Az egyik legjellemzőbb vélemény: „Izgalmasabb, megérintőbb, tartalmasabb volt, mint reméltem – élveztem minden percét. Ráadásul a saját asztalodtól kényelmesebb a munka, a szünetekben egyszerűbb a lazítás.” 

A tréning 4 db 1,5 órás blokkban zajlik:
9:00-10:30 1. blokk – ÖNÉRVÉNYESÍTÉS
10:30-11:00 szünet
11:00-12:30 2. blokk – EGYÜTTMŰKÖDÉS
12:30-13:30 ebédszünet
13:30-15:00 3. blokk – ÖNBIZALOM
15:00-15:30 szünet
15:30-17:00 4. blokk – SZITUÁCIÓK
 
Ez az elrendezés biztosítja a legfontosabb konfliktuskezelési készégek gyakorlásához szükséges időt,  a 2-3 fős kiscsoportok pedig a készségek hatékony beépüléshez és adnak teret.
 
Az online tréning díját előre, egy összegben lehet rendezni. Az összeg beérkezésekor előlegszámlát küld az automata rendszer, a tréning napján pedig ehhez kapcsolódóan egy 0 forintos végszámlát.

Önérvényesítés

A csoport kísérletezésre alkalmas, biztonságos, és védett közegében megtanulod nagyobb hatékonysággal elérni saját céljaidat. Könnyebb lesz kiállni magadért: megismered azokat az eszközöket, amelyekkel jobban meg tudod értetni magadat, és hitelesebb lesz kommunikációd.

Együttműködés

Ráérzel annak ízére, hogy milyen, amikor saját céljaidat úgy éred el, hogy közben a kapcsolat is javul! Megtanulod erősíteni az együttműködéseteket, miközben saját sikeredért dolgozol. Nemcsak Te jársz jól - a körülötted lévők is hálásak lesznek törődésedért!

Önbizalom

Magabiztosságod több téren is erősítheted: új készségeket tanulsz, amiket érzelmileg érintettebb helyzetekben is tudsz majd használni. Mélyül önismereted, jobban felvállalod felelősséged, és valóban odafigyelhetsz a másikra. Mindez szárnyakat ad önbizalmadnak!

WIN-WIN-WIN LEHETŐSÉGEK KIBONTAKOZÁSA

A konfliktus minden résztvevője nyertesként távozhat!

Reakció helyett akcióba lépés a nyerő-nyerő viszonyokért!

A konfliktuskezelési tréningen együtt fedezzük fel azokat az erőket, amelyek képesek a nehéz helyzeteket együttműködéssé változtatni. A csoport együtt tanulja meg ennek a mindenütt jelen lévő erőnek a használatát, hogy ne csak konstruktívabb kapcsolatokat, hanem egészségesebb világot is építhessen maga körül.

konfliktuskezelési tréning alapja a közös gyakorlás, nem pedig a tanítás. A tréning résztvevői megtanulják felismerni saját és a többi résztvevő értékeit, és képesek lesznek felhasználni a mindannyiunkban jelen lévő kreativitást konfliktusaik megoldására. A tréner nem válaszokat, hanem lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők és a csoport kérdéseik mentén eljuthassanak saját megoldásukig.

konfliktuskezelési tréning résztvevőinek belső értékeire, erősségeire építő tematika, a megerősítő, elfogadó szemlélet, a strukturált beszélgetés, kis- és nagycsoportos játékok, szerepjátékok, helyzetgyakorlatok, résztvevői prezentációk, kvízek, kihívások, vitahelyzetek, szavazások mind-mind növelik a képességet a konfliktusok ajándékként való értelmezésére, mindenkinek saját  konfliktuskezelési repertoárjának bővítésére.

A TRÉNING VEZETŐJE

Aki segít a hatékony kapcsolatok építésében

Tamás Kata - pszichológus

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy beszélgetésben, egy kapcsolatban. Az általam vezetett tréningeken USA-ban szerzett MBA diplomám és üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a gyakorlatias tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem pedig a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a komoly fejlődési potenciált adja a tréninghez. Tamás Katalin önéletrajz

Mi a befektetésed?

Mennyi energiádba és idődbe került eddig az, hogy nem vállaltad fel véleményedet, vagy épp túl vehemensen álltál ki magadért? A konfliktusok kezelésének van konstruktív módja, ami segít a lehetőséget megtalálni a problémában, és építeni kapcsolataidat. Gyere, gyakorolj remek társaságban, tedd élhetőbbé kapcsolataidat, és növeld önbizalmadat!

30.000 Ft

max. 14 fős csoportban

Jelentkezés

1. lépés – A résztvevők és a számlázás adatai

A lenti űrlapon add meg a résztvevők nevét, elérhetőségeit és számlázási adatait. A megjegyzés mezőbe kérlek, írd be, melyik dátumú tréningre regisztrálsz. Ha ajándékutalványt szeretnél, akkor először a saját adataidat add meg, a résztvevő adatait pedig a megjegyzés mezőbe írd (név, telefon, email, kiválasztott tréning).

2. lépés – Regisztrációs díj utalása

Az előleg összege utalással és kártyával is kiegyenlíthető. Ha az előre utalást választod, az adatok megadása után a rendszer kiküldi a díjbekérőt.  Amennyiben 50% előleget fizetsz, akkor a második részlet kiegyenlítése csak és kizárólag készpénzben lehetséges a helyszínen. Ha tehát ajándékutalványt vásárolsz, vagy céges kollégák részvételét intézed, érdemes lehet a teljes összeget kiegyenlíteni előre utalással. A regisztráció az előlegek beérkezésének sorrendjében történik!

Kérdésed van?

Keress minket bátran emailben vagy telefonon!
Központi email: info {k u k a c} asszertivakademia.hu
Szabó Henriett

Szabó Henriett, irodavezető

+36 70 263 7329

Szabó Henriett vagyok, eredeti végzettségem szerint magyartanár és PR asszisztens. Évekig dolgoztam a Magyar Tudományos Akadémia kutatási asszisztenseként, de voltam értékesítő, főszerkesztő és korrepetitor is. Jelenleg elsős gyermekekkel foglalkozom egy Pest megyei általános iskolában, és mellette tanító szakra járok Bajára. Ami legjobban érdekel: a gyermekek érzelmi nevelése, az asszertív kommunikáció használata iskolai közegben.

Tamás Kata tréner

Tamás Kata, tréner

+36 30 364 0 364

Tamás Kata vagyok, pszichológus és tréner. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy kapcsolatban. A tréningeken USA-ban szerzett MBA diplomám, üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a hatékony tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem pedig a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a fejlődési potenciált adja a képzéshez. Tamás Katalin önéletrajz

További lehetőségek: céges tréningek, céges képzés, kommunikációs tréning, coach képzés, coach továbbképzés. A program során a résztvevő képes lesz az alábbiak fejlesztésére: érzelmi intelligencia, vezetői készségek, hatékony kommunikáció, konfliktuskezelési stílusok, munkahelyi konfliktusok kezelése.