Mondj nemet magabiztosan!

Színészeink videóival addig gyakorolhatod otthonról a határozott és kedves nemet mondást, amíg éles helyzetben csípőből nem megy!

IGEN-t mondasz, miközben NEM-et szeretnél?

Nem akarod, hogy a másik dühös legyen rád, önzőnek tűnj, vagy elszalassz egy jó lehetőséget?

Elolvastál egy csomó könyvet, jártál érdekes előadásokon, a való életben ugyanakkor nem sikerült határozottabban nemet mondanod? Nos, ez nem véletlen – viselkedésed megváltozását céltudatos gyakorlással lehetséges elérni.

A Mondj nemet magabiztosan! videókurzusban a legkomolyabb kihívást jelentő munkahelyi és magánéleti kérésekkel gyakorolhatsz, hogy túlléphess félelmeiden, elkerüld az indokolatlan IGEN-eket, és megőrizd testi egészségedet.

Magabiztos nemet mondás. Mondj nemet magabiztosan!

Hogyan működik?

  1. Megtanulod a készséget | Kiválasztasz egy színészvideót, és az instrukciók alapján nemet mondasz az elhangzó kérésre.
  2. Gyakorlod érzelmeid menedzselését | Céltudatos gyakorlással újabb és újabb válaszvariációkat próbálsz ki ugyanerre a videóra, hogy nehéz helyzetekben is hatékonyan tudj majd reagálni.
  3. Gondoskodsz a visszajelzésről | Nemet mondásodra reflektálsz, illetve visszajelzést kérhetsz zárt FB csoportunk tagjaitól, vagy a trénertől.
  4. Új kihívást keresel | Áttérsz egy új színészvideóra, hogy egyre nehezebb szituációban szabj határokat.
  5. Nő önbecsülésed és javulnak kapcsolataid, hiszen egyre többször tudsz kiállni magadért autentikusan, kedvesen és határozottan.

Miért hasznos ez neked?

Egyetlen fókusz

Nem lőhetsz mellé! Célzottan azt gyakorlod, ami neked kihívást jelent. Legyen az magánéleti vagy munkahelyi szituáció, szinte biztos, hogy találsz hasznosakat a színészek által eljátszott helyzetek között.

1600 résztvevő

Nem hagyunk magadra! A kurzus szituációit több, mint ezer tréningrésztvevőnk tapasztalata alapján dolgoztuk ki, ezeket magadra szabhatod, ráadásul támogató társak és szakértő tréner segíthetnek.

Mély gyakorlás

Nem a felszínt kapargatod! Nem csak egyszerűen a nehéz helyzetekkel foglalkozol, hanem a nemet mondásodat akadályozó érzelmekkel, vágyakkal, az önbizalmaddal és a mögöttes okokkal is.

Jó társaságban vagy!

Sejtelmem sem volt arról, hogy egyedül is ennyire hatékonyan lehet kommunikációt gyakorolni! Egy hét gyakorlás után sikerül kimondanom néhány korábban oly nehéz nemet! Hurráááá! 🙂

Károlyi Réka
-
hallgató

Minden várakozásomat felülmúlta! A képzés nagyon interaktív, és meglepően sok hasznos technikát tanultam. Meghatározó élmény volt, szívből ajánlom mindenkinek. 

Márton Kata
-
orvos

Tudtam ugyan, hogy gyakorolnom kéne a nemet mondást, de eddig nem volt rá megfelelő eszközöm. Örülök, hogy megtaláltalak Titeket és várom a további kurzusokat!

Bertalan Ágoston
-
villamosmérnök

Mit tartalmaz a kurzus?

14 nehéz helyzet
42 videolecke
6 támogató anyag

Tűpontosan célzott készségfejlesztés, egy zárt közösség részeként,
profi szakmai támogatással. Ez a valódi fejlődés kulcsa!

Milyen szinteken gyakorolsz?

1. Készségfejlesztés

A nemet mondás készségét mindaddig biztonságosan gyakorolod, amíg éles helyzetben már csípőből válaszolsz.

2. Érzelemkezelés

Megbarátkozol érzéseiddel, hogy a megtanult készségeket érzelmileg megterhelő helyzetekben is tudd használni.

3. Önismeret és mentalizáció

Saját magadat kívülről figyelve megismered
kapcsolati sikereidet megalapozó mintáidat, és felkészülsz a lehetséges válaszokra.

Nézz meg részleteket a videókból!

A színészvideók adják a nehéz helyzeteket, Te pedig addig gyakorolhatod a nemet mondást, amíg bármilyen helyzetben csípőből megy!
Minden videóhoz részletes instrukciókat adunk: hogyan mondj nemet optimálisan, miképp menedzseld érzéseidet és javítsd esélyeidet egy pozitív válaszra! Így javul majd önértékelésed, érzelmi tudatosságod és kapcsolataid is!

A TRÉNING KIFEJLESZTŐJE

Aki segít a hatékony és profi gyakorlásban

Tamás Kata - pszichológus

Hiszem, hogy a tehetségen túl vannak gyakorlással elsajátítható készségek, amelyek segítenek felkészülni otthoni és munkahelyi nehéz helyzetekre. Azt is megtanultam, hogy a kommunikáció fejlesztése megtérülő befektetés – nemcsak a Te, hanem a körülötted lévők életét is jobbá teszi. Tamás Katalin önéletrajz

Kurzus tartalom

Összes kiniytása
Bevezető
1. Modul | Nemet mondás a családban
2. Modul | Nemet mondás a munkahelyen
3. Modul | Nemet mondás ismerősöknek
Befejezés

Koller Balázs IT projektmanager

Wow. Elképesztően jó az online gyakorlás ötlete színészekkel, és elsőrangúnak találtam a kivitelezést is. Elég komoly problémáim voltak a nemet mondásal, de néhány hét gyakorlás után már sokkal bátrabb vagyok. Nincsenek váratlan kitöréseim sok tűrés után, és az önbizalmam is megnőtt. Igazán örülök, hogy megvettem a kurzust, és ajánlom azoknak, akik félnek a határaikat meghúzni.

Koller Balázs

-

IT termékmenedzser

Fejlődni szeretnék, belevágok!

Magabiztos nemet mondás. Mondj nemet magabiztosan! Magabiztos nemet mondás 18 900 Ft 14 900 Ft Modify & complete order below

2. SZÁMLÁZÁSI ADATOK

További információk

5. RENDELÉS TARTALMA

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Megrendelés összesen Ft
  • Bankkártyás fizetés SimplePay-en keresztül.

Mi fog történni a Megrendelés elküldése gomb lenyomása után?
a.) Bankkártyás fizetés választásakor: a kattintás után az OTP Simple felületén bankkártyával fizethető a részvételi díj. A rendszer által automatikusan kiállított számla emailben fog érkezni.
b.) Banki átutalás választásakor: a kattintás után emailben küldjük a részvételi díjról szóló díjbekérőt, amely alapján el utalható a részvételi díj, vagy akár készpénzben is fizethető valamelyik OTP bankfiókban.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP Simple profi technológiája garantál. Ha bankkártyával fizetsz, akkor megspórolod az átutalás maceráját, költségét és átfutási idejét.

A jól bevált átutalás

A megrendelés után díjbekérőt küldünk, ami alapján el tudod indítani az átutalást. A bankkártyás fizetéshez képest ilyenkor valamivel lassabb az adminisztráció. Az utalás bekönyvelése gyakran még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon megtörténik.

Elektronikus számlát küldünk

Ha kártyával fizetsz, akkor azonnal, ha átutalással, akkor az utalás bekönyvelése után elektronikus számlát küldünk a befizetésedről. A számla automatikusan állítódik ki, az általad megadott adatok alapján. Nálunk minden hivatalosan, számlával megy, nincs hókuszpókusz.

Kérdésed van? Segítünk!

Lehet, hogy van válasz rá a Gyakori Kérdésekben. Ha ezek után is marad benned megbeszélendő kérdés, vagy javaslatod van, akkor ne habozz, és nyugodtan hívj minket a 0630 364 0 364-es számon, vagy írj az info@asszertivakademia.hu címre! Örömmel segítünk neked.