Kommunikációs tréningek

Az Önök csapatában is javulhat az együttműködés, nőhet a bizalom, erősödhet a hatékonyság online vagy személyes képzéseink segítségével!

Kommunikációs tréning cégeknek, kihelyezett kommunikációs képzés
Feszültségek, félreértések nehezítik a mindennapokat?

A kommunikáció fejlesztése gyorsan megtérülő beruházás

8-16 fős csapatuknak lenne szüksége kommunikációs és konfliktuskezelési ismereteik fejlesztésére? Online és személyes tréningjeink eredményesebbé tehetik a közös munkát, könnyebben elérhetővé a kitűzött célokat.

Képzéseinkről kitiltottuk a PPT slide-okat és unalmas előadásokat! Inspiráló közegben fejlesztjük kommunikációnkat sok helyzetgyakorlattal – az azonnal használható technikák pedig kedvező hatással lesznek a profit szintjére is!

Minden résztvevő prezentál, bemutatkozik, figyelmesen meghallgat, meggyőz, vitázik – egyszóval mindennapi szituációit éli a tréningen is. Csakhogy ezúttal az értő közeg és a nyílt visszacsatolás motivál és komoly lehetőséget ad a fejlődésre.

Asszertív Akadémia portfólió

Az Asszertív Akadémia egy kommunikációs képzésekre szakosodott intézmény, ahol hiszünk abban, hogy a tanulással és gyakorlással elsajátítható készségek lényegesen javítani tudnak kapcsolataikon, és segítik a közös célok elérését. Cégünk erőssége a gyakorlati hangsúlyú, interaktív tréningek lebonyolítása, ahol minden résztvevő intenzíven részt vesz a folyamatban: saját maga és csapata fejlesztésében.

Asszertív kommunikáció, asszertivitás, asszertív tréning

Asszertív kommunikáció


Win-win kapcsolatok kialakítása és fenntartása az önérvényesítés és meghallgatás egyensúlyával. 

Konfliktuskezelés tréning

Konfliktuskezelés


Nehéz helyzetek kezelése az együttműködés erősítésével és kreatívabb problémamegoldással.

Értő figyelem tréning

Értő figyelem tréning


Győzködés és erősködés helyett a visszatükrözés hoz valódi megértést és együttműködést.

A TRÉNINGEK VEZETŐJE

Aki segít a hatékony kapcsolatok építésében

Tamás Kata - pszichológus

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy beszélgetésben, egy kapcsolatban. Az általam vezetett tréningeken USA-ban szerzett MBA diplomám és üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a gyakorlatias tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem pedig a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a komoly fejlődési potenciált adja a tréninghez. Tamás Katalin önéletrajz

Miért válasszon minket?

Specializáció

Az Asszertív Akadémia az asszertív kommunikáció, konfliktuskezelés, értő figyelem magyarországi megismertetésére, oktatására, terjesztésére fókuszál, ebben a legjobb.

Pszichológia és üzlet

Trénerünk USA-ban szerzett MBA diplomája, 16 év üzleti tapasztalata biztosítja a hatékony technikákat, míg pszichológusi praxisa komoly fejlődési potenciált ad az élvezetes képzéshez.

Maradandó tudás

Képzéseink rendkívül interaktívak, már másnap használható módszerekkel, praktikákkal tarkítottak, és segítséget nyújtunk a további gyakorlásban is.

Tiszteletteljes vita

Célravezető érvelés és meghallgatás

Helyzetfelismerés

Agresszív, manipulatív, passzív, asszertív stílus

Valódi figyelem

Az önérvényesítés és az odafigyelés ötvözete

Objektivitás

Megoldás felé mutató problémafelvetés

Nemet mondás

Hatékony nemet mondás és határszabás

Akik megbíztak bennünk

Rendkívül hasznos ismereteket ad a tanfolyam, kedvcsinálónak is remek, mert “ezt egy élten át kell” tanulni. Kata profi, hiteles, kedves, józan és nagy gyakorlattal rendelkezik. Szívből ajánlom!

Bíró Gabriella
-
Inspirátor

Nemcsak felvetett problémáimra kaptam választ a tréningen, hanem minden egyes percét élveztem én, és a kollégáim is! Remélem jövőre is tudunk szervezni egy hasonlót az Asszertív Akadémiával!

Tarcali Zsolt
-
részlegvezető

Jöttem. Láttam. Visszamennék. 🙂 Hihetetlen profin felépített képzést kaptam – sokkal többet, mint amit vártam. Már másnaptól javult a hangulat a csapatban!

Takács Mária
-
ügyvezető

Praktikus tudnivalók I.

Tréningjeink személyesen és online is hatékonyak, inspirálóak.

Amennyiben a tréning online zajlik, akkor virtuális tréningtermet hozunk létre, ahol 1,5 órás blokkokban próbáljuk ki a leghatékonyabb technikákat kis csoportokra bontva, szituációs játékokkal, interaktívan.

Ha a képzés személyes, akkor a helyszínt biztosíthatja az Asszertív Akadémia vagy a Megrendelő. Általában ezekre szokott szükség lenni:

 1. Olyan méretű terem, ahol a résztvevők középen, egyetlen körben, egymást jól látva ülhetnek (kb. 40 nm).
 2. A résztvevők számával azonos mennyiségű szék körbe rendezve a teremben, plusz 8 szék a falak mellett. A körbe rendezett székek körén belül nincsen más tárgy (pl: asztal).
 3. Négy asztal a terem négy sarkában, ahol a kisebb csapatokra bontott tréningrésztvevők dolgozhatnak.
 4. Flipchart tábla és legalább 5 flipchart papír.

Vállaljuk félnapos (4 órás), egynapos (8 órás) és kétnapos (2×8 órás) kommunikációs, konfliktuskezelési képzések lebonyolítását személyesen. Elsősorban keddi és csütörtöki napokon szervezünk céges tréningeket, de ettől eltérő időpont is egyeztethető. A tréningnapok jellemzően 9:00 órakor kezdődnek.

Online tréningek esetén a képzést több apróbb elemre bonthatjuk (pl.: 4×1,5 óra), amely támogatja a hosszú távú fejlődést.

Az ideális tréninglétszám személyes és online találkozás esetén is 12 fő, ettől 4 fővel kevesebb vagy több résztvevővel is meg tudjuk tartani a tréninget. Ez alatt a létszám alatt javasoljuk a csatlakozást valamely nyílt képzésünkhöz, fölötte pedig a csoportbontást.

Mikor javasoljuk nyílt tréningjeinket?

 • Amennyiben 1-7 főt érint vállalatánál az adott témakör.
 • Amennyiben a képzési igény nem egy időben merül fel.
 • Amikor a szervezet képzéssel szeretne motiválni egy-egy munkatársat.
 • Amennyiben kisebb a szervezet, kevesebb kollégát érint a téma.
 • Amikor egyéni pénzügyi keret áll a kollégák részére, hogy saját fejlődési tervüket összeállítsák.
 • Amikor tapasztalatot kíván szerezni tréningjeinkről.

Praktikus tudnivalók II.

VIRTUÁLIS TRÉNINGEK Online képzésünk 1,5 órás blokkokra van osztva, hogy fenntartható legyen a figyelem és izgalmasak lehessenek a kihívások. Amennyiben ezt egy nap alatt dolgozzuk fel, úgy két 30 perces szünet és egy egyórás ebédszünet áll rendelkezésre a nyújtózásra, étkezésre, sétára.

SZEMÉLYES TRÉNINGEK A félnapos, azaz 4 órás tréning általában egy 15 perces szünetet foglal magában. A 8 órás tréningeken két 15 perces szünet mellett egy 1 órás ebédszünet áll rendelkezésre. Amennyiben a helyszínt az Asszertív Akadémia biztosítja, akkor a kisebb szünetekben kávéról, teáról, rágcsálnivalókról mi gondoskodunk, az ebédszünetben pedig a résztvevők maguk szervezik az étkezésüket.

Az érdeklődést követően személyre szabott ajánlatot készítünk. Amennyiben a közös munka mellett döntünk, szerződéstervezetet küldünk egyeztetésre, aláírásra.

A megrendelés az 50%-os előleg számlánkra történő megérkeztekor lép életbe. A tréningdíj fennmaradó 50%-a az utolsó tréningnapot követő 8. napon válik aktuálissá.

Ajánlat egy gombnyomásnyira!

Érdeklődésére 24 órán belül válaszolunk, és egyeztetést követően küldjük személyre szabott ajánlatunkat!

  A küldés gomb megnyomásával elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót.

  Kérdése merült fel?

  Keressen minket bátran emailben vagy telefonon!
  Központi email: info {k u k a c} asszertivakademia.hu

  Szabó Henriett

  Szabó Henriett, irodavezető

  +36 70 263 7329

  Szabó Henriett vagyok, eredeti végzettségem szerint magyartanár és PR asszisztens. Évekig dolgoztam a Magyar Tudományos Akadémia kutatási asszisztenseként, de voltam értékesítő, főszerkesztő és korrepetitor is. Jelenleg elsős gyermekekkel foglalkozom egy Pest megyei általános iskolában, és mellette tanító szakra járok Bajára. Ami legjobban érdekel: a gyermekek érzelmi nevelése, az asszertív kommunikáció használata iskolai közegben.

  Tamás Kata tréner

  Tamás Kata, tréner

  +36 30 364 0 364

  Tamás Kata vagyok, pszichológus és tréner. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy kapcsolatban. A tréningeken USA-ban szerzett MBA diplomám, üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a hatékony tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem pedig a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a fejlődési potenciált adja a képzéshez. Tamás Katalin önéletrajz