Rólunk

Ösztönös beszélgetések is messzire vihetnek, ám tudatosan alkalmazva a kommunikációt látványos sikereket érhetsz el! Ebben tud Neked segíteni az Asszertív Akadémia csapata.

Asszertív Akadémia - Rólunk
EGY CSAPAT, AHOL MINDENKI NYER.

Miben hiszünk?

Tudatosabb kommunikációval hatékonyabban éred el céljaid és teremtesz win-win helyzeteket.

A szüleinktől, tanárainktól, barátainktól eltanult, ösztönös kommunikáció a legtöbb esetben jól működik. Amikor azonban érzelmileg nehéz helyzetek, konfliktusok állnak elő, akkor nem feltétlenül elég csak úgy, automatikusan csinálni a dolgokat. Az ösztönös kommunikációval borzasztóan messzire el lehet jutni – azonban nem akármeddig.

Mindig van korlátja annak, ha valamit ugyan jól, de csak ösztönösen jól csinálunk. Az őszinte konfrontációnak, az értő figyelemnek, a hatékony kommunikációnak megvannak a maga alapszabályai, amiket elsajátítva és tudatosan használva az alapból is jól működő beszélgetésekből motiváló, valódi, mély, emberi találkozások válhatnak. Dolgozzunk együtt fejlődéseden!

Céltudatosság

Legfontosabb céljaid és motívumaid ismerete a tartós siker és az inspiráció záloga. Ezek birtokában a legegyszerűbb változni és változtatni.

Kedvesség

Amikor konfliktus alakul ki és erős érzelmek színezik át a kapcsolatot, akkor a kedvesség és a meghallgatás az, amivel gyorsan egyről a kettőre juthatsz.

Türelem

A legzordabb, legsarkosabb sziklák is lekerekednek és barátságos formát öltenek, ha kitartóan, türelemmel próbálod őket megszelidíteni.

Kreativitás

A kreativitás szavakba, képekbe és formába önti a korábban csak ködös elképzeléseket, valósággá konvertálja vágyaidat, sikerre viszi elképzeléseidet.

Tamás Kata - tréner

Amerikai MBA diplomás, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező pszichológus és tréner. 16 éve dolgozik kommunikációs területen, alapos üzleti és pszichológiai ismeretekkel rendelkezik, jártasságot szerzett egyéni és csoportos pszichológiai konzultációkban. 

Az Asszertív Akadémiában ő felel ügyfeleink fejlődéséért, a tréningek, videókurzusok, cikkek szakmai tartalmáért, valamint a keretek, szerződések, szabályok tartásáért. Tudja, hogy a siker nem egy nap alatt születik, hanem hosszú és kanyargós út vezet odáig.

Szabadidejében terepfut a Pilis gyönyörű hegyei között, illetve brácsázik egy zenekarban. Tamás Kata CV.

Tamás Kata

Szabó Henriett - irodavezető

Eredeti végzettsége szerint magyartanár és PR asszisztens. Évekig dolgozott a Magyar Tudományos Akadémia kutatási asszisztenseként, de volt értékesítő, főszerkesztő, korrepetitor és napközis tanár is.

Az Asszertív Akadémiában ő az, aki a háttérben a legtöbbet tesz ügyfeleink elégedettségéért. Hihetetlen kedvességgel kezeli a telefont, miatta érkeznek időben a számlák és szerződések, és odaadóan segít kiutat találni ügyfeleinknek a bejelentkezések, átutalások, számlák rengetegéből.

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a kirándulás és túrázás a hobbija 😀

Hári József - webdesigner

25 éve foglalkozik számítógépes grafikával, 10 éve animációval és wordpress oldalak szelidítésével. 

Az Asszertív Akadémiánál az ő szakértelme biztosítja a weboldal technikai hátterét és tanulási felületeinek működését. Türelmesen dolgozik a legvadabb technikai gubancokon mindaddig, amíg azok kisimulva, jól fésülten, megszelidítve nem illeszkednek addigi webes rendszereinkbe. 

Józsi nem veti meg a filmes szerepléseket, filmforgatásokat sem, például szerepel néhány videókurzusunkban, vagy ahogy látod, még reklámokban is.

Hári József

Novák Attila - grafikus

Novák Attila grafikus

Üstökösszerűen feltörekvő tehetsége 2 éve mutatkozik meg grafikában, animációban és videószerkesztésben.

Az Asszertív Akadémiánál ő felel azért, hogy a lehető legkellemesebb és leggördülékenyebb élményt adják papír alapú és digitális anyagaink. Kreativitásával ő ad formát addig csak szavakban megfogalmazott ötleteinknek, segít alakot ölteni néha még kaotikus elképzeléseinknek, és így rajta keresztül jut el üzenetünk hozzád is.

Felfedezted az egyik képen a háttérben Bobót, a golden retrievert? Nélküle egyetlen eBook, blogbejegyzés vagy munkafüzet sem készül 😀 

Hogyan dolgozunk?

Hiszünk abban, hogy a tanulással és gyakorlással elsajátítható készségek lényegesen javítani tudnak otthoni és munkahelyi kapcsolataidon, valamint segítik céljaid elérését. Gyakorlati hangsúlyú, interaktív kommunikációs képzéseket és anyagokat alkotunk, amelyek a leghatékonyabban támogatják a fejlődésedet.

Mi azért vagyunk, hogy kommunikációs képességeidből a lehető legtöbbet tudj kihozni. Tudatosabb kommunikációdnak köszönhetően hamarabb eléred céljaidat, jobban ki tudsz teljesedni, és meg tudod mutatni másoknak a benned rejlő értékeket. Növekvő hitelességed segít elérni azt, amit igazán szeretnél – amit Te és a körülötted élők is megérdemelnek.