Asszertív kommunikáció tréning

Alakíts ki nyerő-nyerő kapcsolatokat magánéletedben és karrieredben, személyes vagy online tréningjeink segítségével!

Asszertív kommunikáció, asszertivitás, asszertív tréning
A NYERŐ-NYERŐ KAPCSOLATOK RECEPTJE

Kommunikáció, amivel mindenki nyer

Éltető kapcsolatok otthon és a munkahelyen

A hatékony kommunikációt nem feltétlenül hozzuk otthonról, vagy oktatták nekünk az iskolában. Szerencsére az asszertivitás egy tanulható készség! Ezzel a fajta viszonyulással van a legnagyobb esélyed arra, hogy meghalljanak, megértsenek, és törődjenek Veled, miközben ezt Te is meg tudod adni a másik félnek.

Az asszertivitás azt jelenti, hogy nehéz érzelmi szituációban is képes vagy érvényesíteni igényeidet, miközben a másik fél szükségleteit is tiszteletben tartod. Ha sikerül asszertíven viselkedned, akkor nem főleg a saját (agresszivitás), és nem főleg a másik fél (passzivitás) szempontjait veszed figyelembe, hanem egyidejűleg mindkét fél érdekeit.

Ez a fajta viszonyulás gyógyító otthoni és munkahelyi kapcsolatainkra nézve, és segít élhetőbb világot teremteni magunk körül. Nem akarjuk többé kontrollálni a másik felet, hanem magunknak és a másiknak is megengedjük, hogy az legyen, aki. Így vállalunk felelősséget érzéseinkért, gondolatainkért, és valódi önmagunkért. Ez az igazi felnőtt lét.

Asszertív kommunikáció tréning fotó

Inspiráló gyakorlati képzés

Szeretnéd egy biztonságos, inspiráló, sokszínű csoportban fejleszteni kommunikációdat, és jobbá tenni kapcsolataidat?

 • Hagyományos asszertivitás tréningjeinken személyesen tapasztalhatod meg a magabiztos önkifejezés és a figyelmes meghallgatás erejét.
 • Online asszertív kommunikáció képzésünk rugalmasabb időbeosztást és egy plusz gyakorló alkalmat is jelent neked.

 

Mindkét tréningünkön bevált technikák komplett tárháza, rengeteg páros és kiscsoportos gyakorlás, szituációs játékok, résztvevői prezentációk, kérdések és válaszok, előzetes küldetések és utólagos házi feladatok segítik a fejlődésedet. Ha jelzed igényedet, Asszertív kommunikáció tanúsítvány, asszertivitás oklevélAsszertív kommunikáció oklevéltanúsítványt küldünk emailben vagy igazoljuk készségeidet a LinkedIn-en.

Személyes gyakorlás

Max. 16 fős csoportunkat minden feladatban 2-3 fős kiscsoportokba osztjuk, hogy minden résztvevő első kézből szerezhessen élményt, és próbálja ki a technikákat.

Szituációs játékok

Egy kommunikációs tréning akkor a leghatékonyabb, ha azonnal ki is próbáljuk a tanultakat! Való életbeli példák segítségével mindenki gyakorolhatja az új módszereket.

Interaktív feladatok

A kommunikáció oda-vissza áramló folyamatának mindkét összetevőjét, a meghallgatást és az önkifejezést is első kézből tapasztalják meg a jelenlévők.

Küldetések

A tréningen izgalmas feladatok segítik a haladást, ráadásul a képzést követően rengeteg opcionális házi feladat, gyakorlási lehetőség várja a résztvevőket.

Mikor és hol vannak a tréningek?

Június 1.-től védettségi igazolvánnyal személyes tréningjeinken is találkozhatunk.
Az inspiratív helyszínt a RedWood Offices (1114 Budapest, Bartók Béla u. 9. fszt/4.) biztosítja.
Dátumok Tréning Nap Időpont Helyek száma
2021. máj. 15. Értő figyelem online szombat 9:00-17:00 Megtelt
2021. máj. 30. Online asszertív kommunikáció vasárnap 9:00-17:00 Megtelt
2021. máj. 31- jún. 7-14-21. Online asszertív kommunikáció hétfőnként 18:00-19:30 Megtelt
2021. jún. 20. Asszertivitás tréning (személyes) vasárnap 10:00-18:00 2 hely
2021. jún. 29. Gyakorló Workshop csütörtök 18:00-20:00 Van hely
2021. júl. 6. Asszertivitás tréning (személyes) kedd 9:00-17:00 Van hely
2021. júl. 25. Asszertivitás tréning (személyes) vasárnap 10:00-18:00 Van hely
2021. júl. 31. Online asszertív kommunikáció szombat 9:00-17:00 Van hely
2021. aug 28. Asszertivitás tréning (személyes) szombat 9:00-17:00 Van hely
A TRÉNINGEK VEZETŐJE

Aki segít a hatékony kapcsolatok építésében

Tamás Kata - pszichológus

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy beszélgetésben, egy kapcsolatban. Az általam vezetett tréningeken USA-ban szerzett MBA diplomám és üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a gyakorlatias tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem pedig a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a komoly fejlődési potenciált adja a tréninghez. Tamás Katalin önéletrajz

testimonial-kt.jpg

A kezdés előtt el sem tudtam volna képzelni, hogy néhány óra alatt lehet-e egyáltalán tanulni valamit, de nekem mintha egy lámpát kapcsolt volna fel a fejemben. Köszönöm!

Kovács Tibor

-

vállalkozó

Fekete Júlia

Te jó ég….  Miért nem jöttem ide 10 évvel korábban?! Másképp alakulhattak volna a dolgok.

Fekete Júlia

-

könyvelő

testimonial-ak.jpg

A tréning hibátlanul és dinamikusan volt felépítve. Ráadásul akkor is családnak éreztem magunkat, amikor előtte még sosem láttuk egymást a többiekkel. Így lehet a legkönnyebben fejlődni! 

Ács Kornélia

-

oktató

Asszertív kommunikáció képzésünk tematikája

 • Hogyan ismerjek fel hamarabb nehéz helyzeteket, és legyek hatékonyabban jelen?
 • Hogyan reagáljak az agresszív viselkedésre?
 • Mit tegyek, ha valaki manipulatív?
 • Hogyan képviseljem magam önbizalommal nehéz helyzetekben?
 • Mitől lesz célravezető és ütős egy Én-üzenet?
 • Mikor és hogyan érdemes beszélnem érzéseimről?
 • Mit tegyek, amikor a másik feldúlt, ideges, vagy feszült?
 • Hogyan lehetek empatikus épp a megfelelő mértékben?
 • Mik az értő figyelem leggyakoribb baklövései?
 • Hogyan oldjak meg érzelmileg felkavaró helyzeteket?
 • Mitől lesz hatékony a fellépésem nehéz emberekkel szemben?

SZEMÉLYES KÉPZÉSEK

 1. A tréningnapok hétköznap 9-17, hétvégén pedig 10-18:00 között tartanak. Két 15 perces szünet mellett egy 1 órás ebédszünet áll rendelkezésre 13 óra körül, amely elegendő szokott lenni a közeli éttermekben való ebédelésre.
 2. A koronavírus járvány miatt jelenleg a 100nm-es tréningtermekben 12 főre korlátoztuk a tréningcsoportok létszámát.
  A szükséges biztonsági előírásokat (kézfertőtlenítő, szellőztetés, szünetek koordinálása más csoportokkal) természetesen betartjuk, és alig várjuk, hogy találkozzunk veletek személyesen is!

ONLINE KÉPZÉSEK

 1. Virtuális tréningtermünkben 4 blokkban ismerjük meg az asszertív kommunikáció mesterfogásait. A négyszer 1,5 órás blokkok hatékony módszereit egy teljes nap, vagy 4 egymást követő nap sajátítjuk el. A blokkok között kétszer 30 perces, egyszer 1 órás szünetet tartunk. Az online asszertív kommunikáció képzésnek része egy opcionális 1,5 órás blokk, amelyet  2 hónap múlva tartunk a közösen tanultak átbeszélésére, felelevenítésére, gyakorlására.
 2. A tréning díját előre, egy összegben lehet fizetni kártyával vagy díjbekérő segítségével átutalással.
 3. Az interaktív, gyakorlatias és személyes képzés max. 10 fős csoportokban történik a zoom.us rendszerét használva.

Asszertív kommunikáció tanúsítvány, asszertivitás oklevél
Azon résztvevőink, akik a tréning után emailben jelzik igényüket, kétféle tanúsítványt kaphatnak újonnan szerzett készségeikről.

Az egyik egy emailben küldött, névre szóló, nyomtatható tanúsítvány, amely a képzésen való részvételt igazolja.

A másik lehetőség a LinkedIn, az üzleti világ jelenleg legelismertebb közösségi hálója, amelynek 610 millió tagjából majdnem 1 millió a magyar felhasználó. Ráadásul a magyaroszági LinkedIn userek közel fele nagyon komoly tapasztalatokkal, több mint 10 éves szakmai múlttal rendelkező senior munkavállaló, akik komoly kapcsolati tőkét jelenthetnek Neked. Itt 3 módon is segíthet Neked az Asszertív Akadémia, hogy lenyűgözőbb legyen a LinkedIn profilod: Certification, Alumni, Skills & Endorsement.

Nincs miért késlekedni, fogynak a helyek!

Asszertív kommunikáció tréning Asszertív kommunikáció tréning 30 000 Ft
Modify & complete order below

2. SZÁMLÁZÁSI ADATOK

További információk

5. RENDELÉS TARTALMA

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Megrendelés összesen Ft
 • Bankkártyás fizetés SimplePay-en keresztül.

Mi fog történni a Megrendelés elküldése gomb lenyomása után? a.) Bankkártyás fizetés választásakor: a kattintás után az OTP Simple felületén bankkártyával fizethető a részvételi díj. A rendszer által automatikusan kiállított számla emailben fog érkezni. b.) Banki átutalás választásakor: a kattintás után emailben küldjük a részvételi díjról szóló díjbekérőt, amely alapján el utalható a részvételi díj, vagy akár készpénzben is fizethető valamelyik OTP bankfiókban.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP Simple profi technológiája garantál. Ha bankkártyával fizetsz, akkor megspórolod az átutalás maceráját, költségét és átfutási idejét.

A jól bevált átutalás

A megrendelés után díjbekérőt küldünk, ami alapján el tudod indítani az átutalást. A bankkártyás fizetéshez képest ilyenkor valamivel lassabb az adminisztráció. Az utalás bekönyvelése gyakran még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon megtörténik.

Elektronikus számlát küldünk

Ha kártyával fizetsz, akkor azonnal, ha átutalással, akkor az utalás bekönyvelése után elektronikus számlát küldünk a befizetésedről. A számla automatikusan állítódik ki, az általad megadott adatok alapján. Nálunk minden hivatalosan, számlával megy, nincs hókuszpókusz.

Kérdésed van? Segítünk!

Lehet, hogy van válasz rá a Gyakori Kérdésekben. Ha ezek után is marad benned megbeszélendő kérdés, vagy javaslatod van, akkor ne habozz, és nyugodtan hívj minket a 0630 364 0 364-es számon, vagy írj az info@asszertivakademia.hu címre! Örömmel segítünk neked.