Asszertív kommunikáció tréning

Alakíts ki nyerő-nyerő kapcsolatokat magánéletedben és karrieredben, személyes vagy online tréningjeink segítségével!

Asszertív kommunikáció, asszertivitás, asszertív tréning
A NYERŐ-NYERŐ KAPCSOLATOK RECEPTJE

Kommunikáció, amivel mindenki nyer

Éltető kapcsolatok otthon és a munkahelyen

A hatékony kommunikációt nem feltétlenül hozzuk otthonról, vagy oktatták nekünk az iskolában. Szerencsére az asszertivitás egy tanulható készség! Ezzel a fajta viszonyulással van a legnagyobb esélyed arra, hogy meghalljanak, megértsenek, és törődjenek Veled, miközben ezt Te is meg tudod adni a másik félnek.

Az asszertivitás azt jelenti, hogy nehéz érzelmi szituációban is képes vagy érvényesíteni igényeidet, miközben a másik fél szükségleteit is tiszteletben tartod. Ha sikerül asszertíven viselkedned, akkor nem főleg a saját (agresszivitás), és nem főleg a másik fél (passzivitás) szempontjait veszed figyelembe, hanem egyidejűleg mindkét fél érdekeit.

Ez a fajta viszonyulás gyógyító otthoni és munkahelyi kapcsolatainkra nézve, és segít élhetőbb világot teremteni magunk körül. Nem akarjuk többé kontrollálni a másik felet, hanem magunknak és a másiknak is megengedjük, hogy az legyen, aki. Így vállalunk felelősséget érzéseinkért, gondolatainkért, és valódi önmagunkért. Ez az igazi felnőtt lét.

Asszertív kommunikáció tréning fotó

Inspiráló gyakorlati képzés

Szeretnéd egy biztonságos, inspiráló, sokszínű csoportban fejleszteni kommunikációdat, és jobbá tenni kapcsolataidat?

 • Hagyományos asszertivitás tréningjeinken személyesen tapasztalhatod meg a magabiztos önkifejezés és a figyelmes meghallgatás erejét.
 • Online asszertív kommunikáció képzésünk rugalmasabb időbeosztást és egy plusz gyakorló alkalmat is jelent neked.

Mindkét tréningünkön bevált technikák komplett tárháza, rengeteg páros és kiscsoportos gyakorlás, szituációs játékok, résztvevői prezentációk, kérdések és válaszok, előzetes küldetések és utólagos házi feladatok segítik a fejlődésedet.

Személyes gyakorlás

Max. 16 fős csoportunkat minden feladatban 2-3 fős kiscsoportokba osztjuk, hogy minden résztvevő első kézből szerezhessen élményt, és próbálja ki a technikákat.

Szituációs játékok

Egy kommunikációs tréning akkor a leghatékonyabb, ha azonnal ki is próbáljuk a tanultakat! Való életbeli példák segítségével mindenki gyakorolhatja az új módszereket.

Interaktív feladatok

A kommunikáció oda-vissza áramló folyamatának mindkét összetevőjét, a meghallgatást és az önkifejezést is első kézből tapasztalják meg a jelenlévők.

Küldetések

A tréningen izgalmas feladatok segítik a haladást, ráadásul a képzést követően rengeteg opcionális házi feladat, gyakorlási lehetőség várja a résztvevőket.

Mit, hol, hogyan, mikor?

8 órás gyakorlatias és személyes képzés max. 16 fős csoportokban
Dátumok Tréning Nap Időpont Helyek száma
2020. július 5. Asszertív kommunikáció tréning vasárnap 10:00-18:00 Megtelt
2020. augusztus 1. Online asszertív kommunikáció szombat 10:00-18:00 Megtelt
2020. aug. 29. Asszertív kommunikáció tréning szombat 10:00-18:00 Megtelt
2020. szept. 6. Asszertív kommunikáció tréning vasárnap 10:00-18:00 Megtelt
2020. okt. 6. Asszertív kommunikáció tréning kedd 9:00-17:00 4 hely
2020. nov. 7. Online asszertív kommunikáció szombat 9:00-17:00 Van hely
2020. nov. 15. Asszertív kommunikáció tréning vasárnap 10:00-18:00 Van hely
A TRÉNINGEK VEZETŐJE

Aki segít a hatékony kapcsolatok építésében

Tamás Kata - pszichológus

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy beszélgetésben, egy kapcsolatban. Az általam vezetett tréningeken USA-ban szerzett MBA diplomám és üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a gyakorlatias tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem pedig a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a komoly fejlődési potenciált adja a tréninghez. Tamás Katalin önéletrajz

testimonial-kt.jpg

A kezdés előtt el sem tudtam volna képzelni, hogy 5-6 óra alatt lehet-e egyáltalán tanulni valamit, de nekem mintha egy lámpát kapcsolt volna fel a fejemben. Köszönöm!

Kovács Tibor
-
vállalkozó
Fekete Júlia

Ahhh....
Miért nem jöttem ide 10 évvel korábban?! Másképp alakulhattak volna a dolgok.

Fekete Júlia
-
könyvelő
testimonial-ak.jpg

A tréning hibátlanul és dinamikusan volt felépítve. Ráadásul akkor is családnak éreztem magunkat, amikor előtte még sosem láttuk egymást a többiekkel. Így lehet a legkönnyebben fejlődni!

Ács Kornélia
-
oktató

Asszertív kommunikáció képzésünk tematikája

 • Hogyan ismerjek fel hamarabb nehéz helyzeteket, és legyek hatékonyabban jelen?
 • Hogyan reagáljak az agresszív viselkedésre?
 • Mit tegyek, ha valaki manipulatív?
 • Hogyan képviseljem magam önbizalommal nehéz helyzetekben?
 • Mitől lesz célravezető és ütős egy Én-üzenet?
 • Mikor és hogyan érdemes beszélnem érzéseimről?
 • Mit tegyek, amikor a másik feldúlt, ideges, vagy feszült?
 • Hogyan lehetek empatikus épp a megfelelő mértékben?
 • Mik az értő figyelem leggyakoribb baklövései?
 • Hogyan oldjak meg érzelmileg felkavaró helyzeteket?
 • Mitől lesz hatékony a fellépésem nehéz emberekkel szemben?

SZEMÉLYES KÉPZÉSEK

 1. A tréningnapok hétköznap 9, hétvégén 10 órakor kezdődnek és 17, ill. 18:00 órakor végződnek az inspiráló és otthonos REDWood Offices-ban. Két 15 perces szünet mellett egy 1 órás ebédszünet áll rendelkezésre 13 óra körül, amely elegendő szokott lenni a közeli éttermekben való ebédelésre.
 2. Az előlegként 50%-ot fizető résztvevők a fennmaradó 50%-ot készpénzben tudják rendezni a helyszínen, a tréning első napján.
 3. A koronavírus járvány miatt jelenleg az 50nm-es tréningtermekben 10 főre korlátoztuk a tréningcsoportok létszámát.
  A szükséges biztonsági előírásokat (kézfertőtlenítő, szellőztetés, szünetek koordinálása más csoportokkal) természetesen betartjuk, és alig várjuk, hogy találkozzunk veletek személyesen is!

 

ONLINE KÉPZÉSEK

 1. Virtuális tréningtermünkben 4 blokkban ismerjük meg az asszertív kommunikáció mesterfogásait. A négyszer 1,5 órás blokkok hatékony módszereit egy teljes nap, vagy 4 egymást követő nap sajátítjuk el. A blokkok között kétszer 30 perces, egyszer 1 órás szünetet tartunk. Az online asszertív kommunikáció képzésnek része egy opcionális 1,5 órás blokk, amelyet  2 hónap múlva tartunk a közösen tanultak átbeszélésére, felelevenítésére, gyakorlására.
 2. A tréning díját előre, egy összegben lehet fizetni kártyával vagy díjbekérő segítségével átutalással.
 3. Az interaktív, gyakorlatias és személyes képzés max. 10 fős csoportokban történik a zoom.us rendszerét használva.

Regisztrációs díj

30.000 Ft/fő

előre utalással

Asszertivitás tréning

Jelentkezés

1. lépés – A résztvevők és a számlázás adatai

A lenti űrlapon add meg a résztvevők nevét, elérhetőségeit és számlázási adatait. A megjegyzés mezőbe kérlek, írd be, melyik dátumú tréningre regisztrálsz. Ha ajándékutalványt szeretnél, akkor először a saját adataidat add meg, a résztvevő adatait pedig a megjegyzés mezőbe írd (név, telefon, email, kiválasztott tréning).

2. lépés – Regisztrációs díj utalása

A fizetés utalással és kártyával is lehetséges. Ha a banki utalást választod, akkor az adatok megadása után díjbekérő, míg kártyás fizetés választásakor számla érkezik email címedre.  Amennyiben személyes tréningjeinkre regisztrálsz, és 50% előleget fizetsz, akkor a második részlet kiegyenlítése csak és kizárólag készpénzben lehetséges a helyszínen. Ha online tréningre jelentkezel, ajándékutalványt vásárolsz, vagy céges kollégák részvételét intézed, a teljes összeget egyenlítsd ki. A regisztráció az előlegek beérkezésének sorrendjében történik!

Kérdésed van?

Keress minket bátran emailben vagy telefonon!
Központi email: info {k u k a c} asszertivakademia.hu
Szabó Henriett

Szabó Henriett, irodavezető

+36 70 263 7329

Szabó Henriett vagyok, eredeti végzettségem szerint magyartanár és PR asszisztens. Évekig dolgoztam a Magyar Tudományos Akadémia kutatási asszisztenseként, de voltam értékesítő, főszerkesztő és korrepetitor is. Jelenleg elsős gyermekekkel foglalkozom egy Pest megyei általános iskolában, és mellette tanító szakra járok Bajára. Ami legjobban érdekel: a gyermekek érzelmi nevelése, az asszertív kommunikáció használata iskolai közegben.

Tamás Kata tréner

Tamás Kata, tréner

+36 30 364 0 364

Tamás Kata vagyok, pszichológus és tréner. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy kommunikációban, egy kapcsolatban. A tréningeken USA-ban szerzett MBA diplomám, üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a hatékony tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem pedig a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a fejlődési potenciált adja a képzéshez. Tamás Katalin önéletrajz