GYIK – Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Regisztráció és fizetés GYIK

1Pontosan mik a regisztráció és fizetés lépései?
1. lépés – A résztvevők és a számlázás adatai

Az űrlapon add meg a megrendelő nevét, elérhetőségeit és számlázási adatait.

Megjegyzés mező:

 • ha tréninget vásárolsz, írd be, melyik dátumú képzésre regisztrálsz.
 • amennyiben több ember regisztrációját végzed, a megjegyzés mezőbe a tréningrésztvevők adatai (név, email, telefon) is kerüljenek bele.

Ha ajándékutalványt szeretnél, akkor először a saját adataidat add meg, a résztvevő adatait pedig a megjegyzés mezőbe írd (név, telefon, email, kiválasztott tréning).

2. lépés – Regisztrációs díj utalása

A fizetés banki utalással és kártyával is lehetséges.

 • Ha a banki utalást választod, akkor az adatok megadása után díjbekérő,
 • míg kártyás fizetés választásakor előlegszámla (tréningek esetén) vagy számla (videókurzusok esetén) érkezik email címedre.

Amennyiben személyes tréningjeinkre regisztrálsz, és 50% előleget fizetsz, akkor a második részlet kiegyenlítése csak és kizárólag készpénzben lehetséges a helyszínen.

Ha videókurzust veszel, online tréningre jelentkezel, ajándékutalványt vásárolsz, vagy céges kollégák részvételét intézed, a teljes összeget egyenlítsd ki.

A tréningekre a regisztráció az előlegek beérkezésének sorrendjében történik!

2Biztonságos a fizetés?

A fizetéshez a SimplePay fizetési megoldást alkalmazzuk, ami mögött az OTP Bank áll.

Ez a leggyakrabban használt rendszer Magyarországon. A bankkártyád adatait mi nem kapjuk meg, a biztonságos titkosítás miatt az adataid garantáltan biztonságban lesznek.

3Miért nem tudom elküldeni a rendelésemet?

A rendelések elküldéséhez az összes *-al ellátott mező kitöltése szükséges az adatlapon.

Amennyiben valami hiányzik, akkor azt a rendszer jelzi a rendelési oldalon.

Az adatok bejelentkezés után a "Belépés" menüpontban adhatóak, illetve változtathatóak meg. Ezen adatok a rendelés elküldése előtt is megadhatóak.

4Nem sikerült bankkártyával fizetnem, mit tegyek?

A fizetés nem működik

Előfordulhat, hogy weboldalunkon a bankkártyás fizetés nem működik, például nem fogadja el a bankkártya adataidat, nem irányít át másik felületre vagy csak simán nem reagál az oldal semmilyen kattintásra.

 • Ilyenkor azonnal megpróbálhatod inkább a banki átutalást választani. Ha a böngésző vissza gombját használod, a begépelt adataidat a rendszer elviekben megőrzi.
 • Picit később újra megpróbálhatod a bankártyás fizetést az oldalon, lehet hogy ez idő alatt helyreállít a fizetés.

A weboldalon a Fiókodban, a Rendelések gombra kattintva látni fogod a sikertelen megrendelést. Itt ismét rá tudsz kattintani a Fizetés gombra, ahol újra az OTP SimplePay felületére jutsz, és ismét megpróbálhatod a fizetést - bankkártyával vagy utalással is. 

Hitelesítési, jóváhagyási probléma

2021. január 1-jétől az online vásárlások során a tranzakciók hitelesítése két faktoron alapszik:

 1. kártyaadatok, és
 2. bankod által meghatározott jelszó, mobiltelefonra kiküldött azonosító megadására, vagy biometrikus azonosításra is szükség lehet.

A hitelesítés folyamata bankonként eltérő, de szinte minden esetben igényel egy adategyeztetési kört az átállás, ezért ha eddig nem tetted meg, érdemes egyeztetned a számlavezető bankoddal. Az OTP esetében például be kell állítanod az internetes biztonsági kód szolgáltatást.

Érdemes lehet a Simple-fiókba elmenteni a bankkártya adatait, mert így nem minden esetben kell elvégezni az azonosítást.

Banki adataink

Asszertív Akadémia Bt.
OTP Bank 11702043-21455467-00000000
külföldről: BIC/SWIFT: OTPVHUHB
IBAN: HU80 1170 2043 2145 5467 0000 0000

5Hogyan kapok számlát a rendelésről?

Attól függően, hogy milyen terméket és hogyan rendelsz, többféle lehetőség adódik:

1. Bankkártyás fizetéssel rendezed az ellenértéket - VIDEÓKURZUSOK

A vásárlás után azonnal elkészül a számla, amit e-mailben fogsz megkapni. Az adatok helyességét kérlek ellenőrizd és ha bármi probléma lenne vele, akkor írj nekünk.

2. Banki utalással rendezed az ellenértéket - VIDEÓKURZUSOK

Rendelésed elküldésekor emailben küldjük a díjbekérőt, amely alapján elutalható a megrendelés összege, vagy akár készpénzben is befizethető valamelyik OTP bankfiókban. Amikor az ellenérték beérkezik, akkor fogod megkapni emailben a számlát.

3. Bankkártyás fizetéssel rendezed az ellenértéket - TRÉNINGEK

A vásárlás után azonnal elkészül az előlegszámla, amit e-mailben fogsz megkapni. Az adatok helyességét kérlek ellenőrizd és ha bármi probléma lenne vele, akkor írj nekünk.

A tréning napján készítjük el a végszámlát, amelyen az előlegként befizetett összegtől függően vagy a második 50% szerepel, vagy a teljes összeg kifizetése esetén 0 Ft. A két pénzügyi bizonylat együtt érvényes.

4. Banki utalással rendezed az ellenértéket - TRÉNINGEK

Rendelésedkor azonnal emailben küldjük a díjbekérőt, amely alapján elutalható a megrendelés összege, vagy akár készpénzben is befizethető valamelyik OTP bankfiókban.

Amikor az ellenérték beérkezik a bankszámlánkra, elkészül az előlegszámla, amit e-mailben fogsz megkapni. Az adatok helyességét kérlek ellenőrizd és ha bármi probléma lenne vele, akkor írj nekünk.

A tréning napján készítjük el a végszámlát, amelyen az előlegként befizetett összegtől függően vagy a második 50% szerepel, vagy a teljes összeg kifizetése esetén 0 Ft. A két pénzügyi bizonylat együtt érvényes.

6Hova fordulhatok, ha valamilyen problémám van a rendeléssel?

Számlázás és más adminisztratív kérdések esetén keresd Szabó Henriett irodavezetőt emailben az info kukac asszertivakademia.hu címen vagy a 06702637329 telefonszámon.

Szakmai és weboldallal kapcsolatos technikai kérdésekben keresd Tamás Kata trénert emailben az info kukac asszertivakademia.hu címen vagy a 06303640364-os telefonszámon.

Amennyiben nem tudjuk azonnal megválaszolni a hívásodat, vissza fogunk hívni.

Gyakran ismételt kérdések

Videókurzusok GYIK

1Tudom-e ajándékba adni a videókurzusokat?

Igen, a tréningek és a videókurzusok is megvásárolhatóak valaki más számára.

Amikor ajándékba vásárolsz videókurzust, akkor megrendeléskor a saját adataidat használd (név, email, telefon, stb), mert így Te fogod megkapni a számlát és az összes belépési információt. A Megjegyzés mezőbe írd be a megajándékozott adatait (név, telefon, email).

Mivel a felhasználónév utólag nem módosítható, ezért érdemes lehet olyan felhasználónevet választanod, ami a megajándékozottra utal. 

Az ajándékozáshoz tudunk küldeni nyomtatható ajándékkártyát, amit oda tudsz adni az ünnepeltnek. Ezt az igényedet rendeléskor a megjegyzés rovatban jelezd nekünk.

2Vásárlás után hogyan tudok belépni és elkezdeni a megvásárolt kurzust?

A kurzus indítására és a tanulás megkezdésére több opciód is van. Elindulhatsz a regisztrációs emailből, vagy az Asszertív Akadémia weboldaláról is.

Regisztrációs email

A vásárlás folyamán kapsz egy emailt "Elkészült a fiókod" tárgysorral, benne az általad megadott felhasználónévvel. Ebben az emailben szerepel a https://asszertivakademia.hu/fiokom/ link. Erre a linkre rákattintva megjelenik egy felület, ahol a felhasználóneved és jelszavad megadásával megérkezel a Fiókom oldalra.

 • Amennyiben a kurzust bankkártyás fizetéssel vásároltad meg, úgy már látod is Megvásárolt kurzusaid címszó alatt a megfelelőt. Erre kattintva indítható a tanulás.
 • Amennyiben a kurzust banki utalással vásároltad, akkor a bankszámlánkra való beérkezéskor kézzel adjuk meg Neked a hozzáférést, hogy a Fiókom oldalon a Megvásárolt kurzusaid címszó alatt láthatóvá váljon a kurzusod és így el tudd kezdeni a tanulást. 
Az Asszertív Akadémia weboldala

Az https://asszertivakademia.hu/ weboldalon a jobb felső sarokban található egy Belépés szó. Erre kattintva add meg a felhasználónevedet és a jelszavadat. Amennyiben helyesen adtad meg a felhasználóneved és a jelszavad, akkor belépés után eljutsz a Fiókom oldalra. (Ha nem látszik a Belépés, hanem Kilépés látszik helyette, akkor ez azt jelenti, hogy be vagy lépve: egyszerűen csak kattints a Fiókom szóra).

Amennyiben a kurzus ellenértéke már beérkezett a számlánkra, akkor a Fiókom oldalon már látod is Megvásárolt kurzusaid címszó alatt a megfelelőt. A videókurzus címére kattintva indítható a tanulás.

Videokurzusaink nincsenek időhöz, vagy dátumhoz kötve. Bármikor elkezdheted, amint beiratkoztál és fizetés sikeres volt. Az online tanfolyam innentől elérhető, és az is marad számodra. Amennyiben időközben a kurzust fejlesztjük, bővítjük linkekkel, videókkal, akkor azok számodra szintén elérhetőek lesznek, emiatt nem szükséges újra megvásárolnod.

3Elakadtam az anyaggal vagy a gyakorlással. Milyen lehetőségeim vannak?

A céltudatos gyakorlás jó része otthonról, egyedül történik, ezért szükséged lehet visszajelzésre, segítségre. Ennek alapvetően két módja lehetséges:

Csoportársaid

Visszajelzést kérhetsz csoporttársaidtól, akikkel együtt vagy egy tanulási folyamatban. Ez a Facebookon egy zárt csoport segítségével történik. Ha

 • bemutatkoznál,
 • megosztanád nehézségeidet,
 • feltennéd kérdéseidet,
 • mesélnél másoknak saját motivációdról,
 • feltöltenéd a magadról készített videókat,
 • visszajelzést kérnél a többiektől,

akkor érdemes benézni a csoportba.

Szakértő

Segítséget kérhetsz Tamás Kata kommunikációs tanácsadótól, pszichológustól, aki megválaszolja kérdéseidet, feldolgoz veled egy konkrét esetet, vagy tanácsokat ad gyakorlásoddal kapcsolatban. Részletek: https://asszertivakademia.hu/egyeni-kommunikacios-tanacsadas/ 

Ezeken a találkozókon teljes mértékben a Te igényeidet követve, személyre szabottan fejlődhetsz:

  • Te szabod meg a célt,
  • Te mondod meg, hány alkalommal, milyen gyakran van szükséged találkozásra,
  • a Te gyakorlásodat, komfortzónádat, érzelmeidet, gondolataidat beszéljük át,
  • a Te konkrét kommunikációs helyzeteidet térképezzük föl, hogy jobb rálátásod legyen nehéz szituációidra.
4Akadozik a videó, mit tegyek?
 • Frissítsd a weboldalt.
 • Ellenőrizd, hogy megfelelő-e az internetkapcsolatod. (elképzelhető, hogy egy gyengébb mobilinternet nem tudja streamelni a videót)
 • Indítsd újra a router-t (sok esetben tényleg megoldás).
 • Próbáld meg egy másik böngészőben. (pl. Chrome, Mozilla, Safari)

Amennyiben mindezek ellenére is fenn áll a probléma, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info kukac asszertivakademia.hu címen

5Kapok-e valamilyen oklevelet az elvégzett kurzusról?

A videókurzusok elvégzéséről nem állítunk ki igazolást, mivel ezek teljesen saját ütemben, a saját motivációnak megfelelően végezhetőek, ezt mi nem ellenőrizzük.

Lehet, hogy valaki 1 nap alatt végzi el és az is lehet, hogy egy készségfejlesztő videókurzussal valaki egy egész évet végiggyakorol.

Gyakran ismételt kérdések

Tréningek GYIK

1Hogyan zajlanak az online tréningek?

Az online tréningek kényelmes és hasznos opciót jelentenek azoknak, akik otthonról szeretnék fejleszteni kommunikációjukat.

Páros és kiscsoportos gyakorlások, szituációs játékok, résztvevői prezentációk, szavazások, kvízek, kérdések és válaszok, előzetes küldetések és utólagos házi feladatok, és egy 60 nap múlva szervezett, opcionális másfél órás gyakorló alkalom segítik a fejlődést online tréningjeinken.

A regisztrációkor megadott email címre a tréning előtt 1 héttel küldjük ki a részleteket, hogyan érdemes felkészülni a zoom-os találkozásra.

A tréning előtt egy nappal érkezik a virtuális tréningterem linkje.

A tréning elején tartunk egy kis eligazítást, hogy mindenki otthonosabban érezze magát virtuális tréningtermünkben.

A képzésen 4 blokkban ismerjük meg az asszertív kommunikáció mesterfogásait. Amennyiben a képzés egynapos, akkor a blokkok között kétszer 30 perces, egyszer pedig 1 órás szünetet tartunk. A 4 blokk el lehet osztva 4 napra vagy néhy hétre is, hogy még mélyebben beépülhessenek a közösen tanult módszerek.

2Hogyan zajlanak a személyes tréningek?

Személyes tréningjeinken egy remek hangulatú és inspiráló helyszínen találkozunk.

A maximum 16 fős csoport körben ül, és minden feladatban 2-3 fős kiscsoportokba oszlik, hogy minden résztvevő első kézből szerezhessen élményt, és próbálja ki a technikákat.

A tréningnapok hétköznap 9, hétvégén 10 órakor kezdődnek és 17, ill. 18:00 órakor végződnek. Személyes egynapos képzéseinken két 15 perces szünet mellett egy 1 órás ebédszünet áll rendelkezésre 13 óra körül, amely elegendő a közeli éttermekben való ebédelésre.

A COVID járvánnyal kapcsolatos aktuális szabályokért pillants rá a Blog-ra vagy figyeld Facebook oldalunkat!

3Mit tegyek, ha regisztráltam, és nem tudok elmenni?
4Adhatom-e a ajándékba a kurzusaitokat vagy a tréningeket?

Természetesen elérhető Asszertív Akadémia ajándékutalvány! Ha ismerősödet, családtagodat, szerettedet érdekli saját maga fejlesztése, az önismeret, a pszichológia vagy a kommunikáció, akkor izgalmasnak fogja találni a tréninget.

Rakd be a kosaradba a kiválasztott terméket. Add meg a saját adataidat, majd a megjegyzés rovatba írd be annak az adatait, akinek ajándékozol. Az utalás beérkeztekor elkészítjük személyre szabott ajándékutalványt, és emailben elküldjük, hogy ki tudd nyomtatni. 

A részleteket itt találod: ajándékutalvány.

5Kapok-e valamilyen oklevelet az elvégzett tréningről?

Minden résztvevőnk kérhet tőlünk offline és online elismeréseket, tanusítványt az általa elvégzett tréningről.

Az online tanusítványt a LinkedIn-en állítjuk ki, az offline tanusítványt pedig emailben küldjük, nyomtatható formátumban. 

A tréning után bármikor írhatsz nekünk egy emailt az info kukac asszertivakademia.hu címre, és már küldjük is a megfelelő tanusítványt.

Gyakran ismételt kérdések

eBook GYIK

1Tudom-e ajándékba adni az eBookot?

Igen, az eBookok megvásárolhatóak valaki más számára.

Amikor ajándékba vásárolsz eBookot, akkor megrendeléskor a saját adataidat használd (név, email, telefon, stb), mert így Te fogod megkapni a számlát és az összes belépési információt. A Megjegyzés mezőbe írd be a megajándékozott adatait (név, telefon, email).

Mivel a felhasználónév utólag nem módosítható, ezért érdemes lehet olyan felhasználónevet választanod, ami a megajándékozottra utal.

Az ajándékozáshoz tudunk küldeni nyomtatható ajándékkártyát, amit oda tudsz adni az ünnepeltnek. Ezt az igényedet rendeléskor a megjegyzés rovatban jelezd nekünk.

2Vásárlás után hogyan tudom elolvasni az eBookot?

Az eBook-ot emailben kapod meg és a weboldalról is letölthető!

E-mail

Sikeres fizetést követően automatikusan megkapod emailben az eBook letöltési linkjét. Ellenőrizd az email fiókodat, vagy ha ott nem találod, akkor a Spam/Levélszemét mappát.

Weboldal

Az https://asszertivakademia.hu/ weboldalon a jobb felső sarokban található egy Belépés szó. Erre kattintva add meg a felhasználónevedet és a jelszavadat. Amennyiben helyesen adtad meg a felhasználóneved és a jelszavad, akkor belépés után eljutsz a Fiókom oldalra. (Ha nem látszik a Belépés, hanem Kilépés látszik helyette, akkor ez azt jelenti, hogy be vagy lépve: egyszerűen csak kattints a Fiókom szóra).

Amennyiben a kurzus ellenértéke már beérkezett a számlánkra, akkor a Fiókom oldalon már látod is Letöltések címszó alatt a megfelelőt. Az eBook címére kattintva indítható a letöltés.

Amennyiben a kurzust banki utalással vásároltad, akkor a bankszámlánkra való beérkezéskor kézzel adjuk meg Neked a hozzáférést, hogy a Fiókom oldalon a Letöltések címszó alatt láthatóvá váljon az eBookod és így el tudd kezdeni a tanulást. 

Az eBookot kétszer tudod letölteni, és hat hónapig áll rendelkezésedre  aletöltési link. 

3Elakadtam a letöltésben / bejelentkezésben, tudtok segíteni?

Persze! Ha áttanulmányoztad a "Vásárlás után hogyan tudok belépni és letölteni ez eBookot?" részt és nem találtál megoldást a problémádra, akkor szívesen segítünk. Nyugodtan írj emailt a kata@asszertivakademia.hu címre, vagy hívj a 06303640364-es számon, és igyekszem segíteni. Az érdemi segítséghez szükség lesz a hiba pontos leírására a részedről - miket próbáltál meg és milyen hibaüzenetekkel találkoztál, lehetőleg képernyőmentésekkel illusztrálva.

4Nyomtatható-e az eBook?

Igen. Az eBookokat úgy terveztük meg, hogy ki tudd őket nyomtatni, és referenciaként ott lehessenek az íroasztalodon vagy az ágyad mellett. 

5Továbbíthatom-e egy ismerősömnek az eBookot?

Amennyiben azt gondolod, hogy ismerősödnek jó szolgálatot tenne egyik eBook-unk, akkor biztasd és adj neki lehetőséget, hogy vásárolja meg tőlünk. 

Sok energiát, időt, pénzt, szakértelmet fektetünk tartalmaink összeállításába. A tartalom írója, a grafikus, a webdesigner, a leveleidre válaszoló irodavezető, de könyvelőnk és ügyvédünk számára is fontos, hogy ismerjék el a munkáját anyagilag. 

Az eBookok tartalma a szerzői jogi törvény, a védjegytörvény és egyéb szellemi tulajdonjog védelmére vonatkozó jogszabályok hatálya alatt áll.

Tilos az eBookok bármely tartalmának (szöveg, kép, grafika, logó, ...) sokszorosítása, másolása, terjesztése (pl.: emailben), publikálása, módosítása, továbbítása, kivéve, ha a Felhasználó rendelkezik az Asszertív Akadémia képviseletére jogosult személytől származó írásbeli, előzetes engedéllyel.

További részletek: ÁSZF