Vitából párbeszéd!

Karriered és magánéleted nehéz helyzeteiben teremts vitából párbeszédet, félreértést helyett megértést.
Értő figyelem tréning

Nehéz helyzetben hogyan reagálsz?

Elhatalmasodnak az érzéseid?

  • Az őrületbe kerget, hogy nem értesz szót ügyfeleddel, pároddal, kollégáddal, kamasz gyerekeddel?
  • Már mindent bevetettél, logikát, meggyőzést, könyörgést, kirohanást – és semmi nem segített?
  • Mintha egy emelkedőn tekernél fölfelé, a kerekek pedig csúsznak, nem találnak kapaszkodót? 

 

♥ Vitatkozás, erősködés helyett tükrözz vissza! Ha értő figyelemmel fordulsz a másik felé, akkor Te visszaszerzed a kontrollt, ő pedig megértettséget él át és melléd áll. A NEM-ből percek alatt IGEN lesz!

Elnyomod saját érzéseid, lefagysz?

  • Nem tudsz kiállni magadért, bizonytalan vagy, őrlődsz két rossz opció között?
  • Nem akarod elveszíteni a jó viszonyt, az állásodat, az előrelépési lehetőséget, ugyanakkor tudod, hogy ez Neked most nem jó?
  • Inkább nem mondasz semmit, és bevállalod, amit nem is akarod azt a dolgot igazán?

 

Fordulj empátiás meghallgatással saját magad felé, ezzel segítve a döntést! Ha magadnak adsz értő figyelmet, akkor a NEM TUDOM lefagyásából az őszinte IGEN vagy NEM felé mozdíthatod magadat.

testimonial-kt.jpg

A kezdés előtt el sem tudtam volna képzelni, hogy néhány óra alatt lehet-e egyáltalán tanulni valamit, de nekem mintha egy lámpát kapcsolt volna fel a fejemben. Köszönöm!

Kovács Tibor

-

vállalkozó

Fekete Júlia

Te jó ég….  Miért nem jöttem ide 10 évvel korábban?! Másképp alakulhattak volna a dolgok.

Fekete Júlia

-

könyvelő

testimonial-ak.jpg

A tréning hibátlanul és dinamikusan volt felépítve. Ráadásul akkor is családnak éreztem magunkat, amikor előtte még sosem láttuk egymást a többiekkel. Így lehet a legkönnyebben fejlődni! 

Ács Kornélia

-

oktató

Neked szól az Értő figyelem, ha:

Fordítsd a nehéz helyzeteket
saját előnyödre!

Volt már, hogy elragadtak érzéseid, és a józanabbik feled tehetetlennek tűnt a kialakult érzelmi viharban? Esetleg az okozott problémát, hogy inkább nem mondtad el, mi van benned, mert nem akartál másokat megbántani? Valószínűleg elérkezett az ideje, hogy változtass! Ahelyett, hogy a megszokott mintáid alapján viselkednél, légy jelen tudatosan a helyzetben. Ismerd el és használd fel érzelmeid erejét – saját céljaid érdekében! Az értő figyelem hatékony technikái nehéz szituációkban tudnak Neked segíteni – főnököddel, kollégáddal, ügyféllel, pároddal, gyerekeddel, és természetesen saját magaddal – akár túl sok az érzelem, akár túl kevés. Ráadásul ennek a fajta kapcsolódásnak elégedettség és megértettség a vége minden fél részéről.

Helyszín, időpont, befektetés

Tréner - ki segít a gyakorlásban?

Tamás Kata - pszichológus, kommunikációs tanácsadó

Pszichológusként látom, mennyire fontosak kapcsolataink személyiségünk alakulásában, működésében. Hivatásomnak tekintem, hogy praktikus eszközöket kínáljak otthoni és munkahelyi kapcsolataink, és így mi magunk jobb működéséhez.

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami ront egy kommunikáción, egy kapcsolaton. 16 évnyi munkával a hátam mögött több száz embernek segítettem karrierje és magánélete sikeresebbé tételében.

Ezen a képzésen saját magunk és a másik meghallgatásához kínálok hasznos technikákat nehéz helyzetekre. Ha szeretnél többet megtudni rólam, itt olvashatod CV-met: Tamás Katalin önéletrajz.

Mit tanulsz az Értő figyelem tréningen?

Nincs miért késlekedni, fogynak a helyek!

Értő figyelem tréning Értő figyelem tréning 80 000 Ft Modify & complete order below

2. SZÁMLÁZÁSI ADATOK

További információk

5. RENDELÉS TARTALMA

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Megrendelés összesen Ft
  • Bankkártyás fizetés SimplePay-en keresztül.

Mi fog történni a Megrendelés elküldése gomb lenyomása után? a.) Bankkártyás fizetés választásakor: a kattintás után az OTP Simple felületén bankkártyával fizethető a részvételi díj. A rendszer által automatikusan kiállított számla emailben fog érkezni. b.) Banki átutalás választásakor: a kattintás után emailben küldjük a részvételi díjról szóló díjbekérőt, amely alapján el utalható a részvételi díj, vagy akár készpénzben is fizethető valamelyik OTP bankfiókban.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP Simple profi technológiája garantál. Ha bankkártyával fizetsz, akkor megspórolod az átutalás maceráját, költségét és átfutási idejét.

A jól bevált átutalás

A megrendelés után díjbekérőt küldünk, ami alapján el tudod indítani az átutalást. A bankkártyás fizetéshez képest ilyenkor valamivel lassabb az adminisztráció. Az utalás bekönyvelése gyakran még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon megtörténik.

Elektronikus számlát küldünk

Ha kártyával fizetsz, akkor azonnal, ha átutalással, akkor az utalás bekönyvelése után elektronikus számlát küldünk a befizetésedről. A számla automatikusan állítódik ki, az általad megadott adatok alapján. Nálunk minden hivatalosan, számlával megy, nincs hókuszpókusz.

Kérdésed van? Segítünk!

Lehet, hogy van válasz rá a Gyakori Kérdésekben. Ha ezek után is marad benned megbeszélendő kérdés, vagy javaslatod van, akkor ne habozz, és nyugodtan hívj minket a 0630 364 0 364-es számon, vagy írj az info@asszertivakademia.hu címre! Örömmel segítünk neked.

Szkeptikusok ezeket szokták kérdezni

Sajnos méltatlanul kevés időt fordítunk arra, hogy jó meghallgatók legyünk, azaz profin építsünk bizalmat, kerüljünk közelebb ügyfeleink/szeretteink vágyaihoz, tudjunk lehűteni haragos embereket. A tréningen együtt töltött idő nem sok, ugyanakkor valószínű jóval több, mint amit eddig ennek a témának a tanulmányozására fordítottál. Időbeli és pénzbeli befektetésed busásan megtérül majd üzleti és emberi kapcsolataidban. 

A tréningen folyamatosan gyakorlunk. Az elméleti anyag a 10%-ot sem éri el, az unalmas előadásokat pedig konkrétan kitiltottuk a tréningről. Az idő legnagyobb részében kis csoportokban szituációkat, helyzeteket gyakorlunk, majd tapasztalatainkat átbeszéljük. Azaz, érzelmileg és értelmileg is magunkévá tesszük az értő figyelem számos bizonyított eszközét, hogy legközelebb Te is hatékonyan tudd használni őket életed nehéz helyzeteiben.

Abszolut jogos kérdés, hogy megér-e egy Értő figyelem tréning ennyi pénzt. A választ talán úgy tudod megtalálni magadban, ha megnézed, hogy Neked mekkora szükséged van rá, illetve hogy ezt a tudást máshol mennyiért tudod megkapni. 

Hogy Neked mekkora szükséged van rá, az attól függ, mennyire vagy gördülékeny, rugalmas egy-egy otthoni vagy munkahelyi vita során. Ha lefagysz, inkább visszafogod magad, vagy épp türelmetlenül belevágsz a másik szavába, akkor valószínűleg tudnál javítani kapcsolataidon. Azt pedig Bronnie Ware óta tudjuk, hogy az emberek mit szoktak megbánni halálos ágyukon: hogy nem ápolták kapcsolataikat, nem mertek boldogabbak lenni, beleragadtak régi mintáikba.

Hogy máshol mennyiért tudod megkapni a meghallgatás hatékony és bizonyított eszköztárát? Nos, nézz körbe a neten. Az fog feltűnni, hogy mennyire kevés ilyen jellegű képzés van az Asszertív Akadémia által hirdetetten kívül. A nagyközönség előtti beszéd, előadások tartása, a meggyőzés, magabiztos fellépés technikáját sokan tanítják, ám jóval kevesebb képzést találsz majd arról, hogyan legyél jó meghallgató. A kapcsolatépítésnek ez a legfontosabb módja méltatlanul ignorált – egész egyszerűen azért, mert a legtöbb embernek senki nem tanította ezt meg, és nem is hallgatták meg őket elégszer örömteli módon. Tehát sem kognitív, sem érzelmi élménye nincs a meghallgatással való megnyugtatásról, a bizalom építéséről. Ha találsz ilyen tréninget, szólj nekünk is. 🙂 

A tréning alatt érzelmileg is átéled a mély kapcsolódás pillanatait és meg is tanulod ennek technikáit. Az Értő figyelem azonban nem a Szent Grál – vitáid nem fognak varázsütésre megszűnni. Érdemes kis lépésekben beépíteni mindennapijaidba a módszereket, és megtapasztalni segítő, nyugtató, kapcsolatépítő hatásukat. Szóval a Te további motivációd szükséges a valódi változáshoz – a tréningrészvétel önmagában nagyszerű élmény és remek lehetőség marad. 

A gyakorláshoz a tréningen résztvevők is össze tudnak állni, hogy egymssal fejlődjenek, és az Asszertív Akadémia is biztosít rendszeres gyakorló alkalmakat. Így fenntartható a motiváció, ha egyedül nem lenne elég erőd meghallgatásod edzésére, erősítésére. 

Vedd számba, milyen hátrányokat szenvedtél el eddig a vitáid, lefagyásod, visszahúzódásod vagy épp kitöréseid miatt – akár családodban, akár professzionális környezetedben. Ha ezzel rendben vagy, akkor nem biztos, hogy érdemes változtatni. Ha azt gondolod, hogy a károk lehetnének kisebbek, akkor ne halogass – csak hozzáteszel eddigi nehézségeidhez, megpróbáltatásaidhoz. Jelentkezz már ma, és változtass!

Kétnapos tréningjeinket a mindenkori felnőttképzési szabályoknak megfelelően tartjuk. Ha előírják a maszkviselést, az oltási igazolványt, vagy az online képzést, akkor minden egyes résztvevővel telefonon egyeztetünk, hogy neki rendben van-e a változás és marad ezen a dátumon, átteszi-e a képzést egy következő dátumra vagy visszafizetjük a pénzt.