Ajándékutalvány – közelebb egymáshoz!

Maszkviselés tréningen
Maszkviselés tréningen
2020-10-01
Thomas-Kilmann | konfliktuskezelési stratégiák
Konfliktuskezelési stratégiák
2020-12-03
Ajándékutalvány

Ajándékutalvány

Mindannyian vágyunk arra, hogy mély, tartalmas és szeretetteli kapcsolatokat ápoljunk másokkal. Lepd meg a hozzád közel állókat egy élménydús képzéssel, ahol kapcsolati és kommunikációs tudásukat is fejleszthetik!

Kinek lehet remek ajándék?

Ha ismerősödet, családtagodat, szerettedet érdekli saját maga fejlesztése, az önismeret, a pszichológia vagy a kommunikáció, akkor izgalmasnak fogja találni gyakorlati hangsúlyú képzéseinket.

  • Szeretne magabiztosabb lenni a munkahelyén, túl sokat vállal magára, zavarba jön, ha megdicsérik, nehéz másoknak nemet mondania vagy kiállni magáért?
  • Jó a teljesítménye, gyorsan dönt, ám túl vehemensen képviseli álláspontját, kapcsolatai nem alakulnak olyan fényesen, nem szokása alaposan meghallgatni másokat?

Miért ajándékozz képzést?

Ajándékozz gyakorlati alapú tréninget vagy videókurzust, mert az így elsajátítható készségek lényegesen javítani tudnak otthoni, munkahelyi kapcsolatokat, segítik a személyes célok elérését.

Hogyan ajándékozz?

Válassz egy szerinted testhezálló ajándékot!  Az utalás beérkeztekor elkészítjük a személyre szabott ajándékutalványt, és emailben elküldjük Neked, hogy ki tudd nyomtatni. Az utalvány 1/3-át teszi ki egy A/4-es lapnak.

  • Megrendeléskor a saját adataidat add meg, és a Megjegyzés rovatba írd be a megajándékozott nevét, email címét és telefonszámát! Ha videókurzust veszel, akkor a felhasználónév utólag nem módosítható, ezért érdemes lehet olyan felhasználónevet választanod, ami a megajándékozottra utal.
  • Tréningek esetében ajándékutalványt vásárolni csak a teljes összeg kifizetése esetén lehetséges.
  • Az ajándékutalványok konkrét összegre és egy adott tréningfajtára (pl.: online asszertív kommunikáció) szólnak, és 6 hónapig érvényesek.
  • A nyomtatható ajándékutalványt pár órán belül küldjük a Te email címedre.
  • A Megajándékozott felveszi a kapcsolatot a Szervezővel, és jelzi, melyik tréningre szeretne jönni. A kiválasztott tréningen rendelkezésre álló helyek függvényében ezt a Szervező biztosítja. Érdemes legalább egy hónappal az adott tréning előtt bejelentkezni, hogy biztosan legyen hely.
  • Részletes szabályok: https://asszertivakademia.hu/aszf/#ajandek. Átfuthatod a gyakran ismételt kérdéseket: GYIK

Hozzászólások

hozzászólás