Ajándékutalvány – közelebb egymáshoz!

A Dalai Láma és Paul Ekman - Érzelmek Atlasza
Érzelmek Atlasza – a Dalai Láma és Paul Ekman weboldala a belső békéhez
2018-10-30
Giebiszer Gyöngyi dalszerző-énekes
Interjú egy dalszerző-énekessel: szívből zenélni
2018-11-10
Asszertív Akadémia ajándékutalvány

Asszertív Akadémia ajándékutalvány

Mindannyian vágyunk arra, hogy mély, tartalmas és szeretetteli kapcsolatokat ápoljunk másokkal. Lepd meg a hozzád közel állókat egy élménydús képzéssel, ahol kapcsolati és kommunikációs tudásukat is fejleszthetik!

Ajándékutalvány – közelebb egymáshoz!

Mindannyian vágyunk arra, hogy mély, tartalmas és szeretetteli kapcsolatokat ápoljunk. Ha szeretnéd meglepni a hozzád közel állókat egy olyan ajándékkal, ami élményekkel gazdagon segít továbbfejleszteni kapcsolati és kommunikációs tudásukat, itt a lehetőség!

Kinek lehet remek ajándék?

Ha ismerősödet, családtagodat, szerettedet érdekli saját maga fejlesztése, az önismeret, a pszichológia vagy a kommunikáció, akkor izgalmasnak fogja találni a tréninget.

  • Szeretne magabiztosabb lenni a munkahelyén, túl sokat vállal magára, zavarba jön, ha megdicsérik, nehéz másoknak nemet mondania vagy kiállni magáért?
  • Esetleg túl vehemensen képviseli álláspontját, jó a teljesítménye, ám kapcsolatai nem alakulnak olyan fényesen, nem szokása alaposan meghallgatni másokat, gyorsan dönt, és gyakran túloz?

Bármi jelentsen is neki nehézséget, lesz olyan gyakorlat a tréningen, kap olyan tanácsot, ami sokat segíthet neki a későbbiekben. Ha a párodról van szó, jöhettek együtt és külön is – nincs egyetemes recept arra, hogyan érdemes részt venni képzéseinken.

Kommunikációs tréning ajándékba

Mit tanulhat a résztvevő az egynapos asszertív kommunikáció tréningen? Képes lesz objektívebben látni egy érzelmileg terhelt helyzetet, megtapasztalja a másik meghallgatásának a fontosságát, kapacitásai gyarapodnak saját érveinek tömör, nyílt megfogalmazására, és így minden fél számára elfogadhatóbb konszenzusos megoldásra juthat.

Egynapos tréningjeink tematikája

1. Mikor agresszív, passzív, manipulatív, vagy asszertív valaki?
2. Fontos témában tisztelettel vitatkozni.
3. Objektíven leírni egy nehéz helyzetet.
4. Beszélni az érzéseimről.
5. Kérni valamit, ami fontos nekem.
6. Hatékonyabban nemet mondani.
7. Konstruktív visszajelzést adni.

Asszertív Akadémia ajándékutalvány

Asszertív Akadémia ajándékutalvány – ajándékutalvány egynapos kommunikációs tréningre

Kétnapos tréningjeink

Amennyiben kétnapos tréninget szeretnél ajándékozni, szíves figyelmedbe ajánljuk az Asszertív Akadémia konfliktuskezelési képzéseit. Ha kétnapos Értő figyelem tréningünkön való részvételt adnád ajándékba, úgy a https://tiszta-kommunikacio.hu/work/erto-figyelem-trening/ oldalon add le megrendelésed.

Hogyan ajándékozz jobb kapcsolatokat és hatékonyabb kommunikációt?

Egyszerűen csak töltsd ki a lenti formot! Válaszd az 1 vagy 2 napos tréning teljes összegét termékként. Add meg a saját adataidat, majd a megjegyzés rovatba írd be a tréningdátumot és annak az adatait, akinek ajándékozol. Az utalás beérkeztekor elkészítjük személyre szabott ajándékutalványodat, és emailben elküldjük, hogy ki tudd nyomtatni. Az utalvány 1/3-át teszi ki egy A/4-es lapnak.

Amennyiben a megajándékozott félnek mégsem jó az időpont, 7 nappal a tréning előttig átkérheti magát egy másik tréningalkalomra.

Asszertív Akadémia – miben hiszünk?

  • Az Asszertív Akadémia egy kommunikációs képzésekre szakosodott intézmény, ahol hiszünk abban, hogy a tanulással és gyakorlással elsajátítható készségek lényegesen javítani tudnak otthoni, munkahelyi kapcsolatainkon, és segítik céljaink elérését.
  • Konfliktuskezelési, asszertív és tiszta kommunikációs képzéseink szakmai irányítója Tamás Katalin, aki 16 éves nemzetközi üzleti és pszichológiai tapasztalattal, szenvedéllyel és lelkesedéssel segít a kívánt fejlesztési célok elérésében.
  • Cégünk erőssége a gyakorlati hangsúlyú tréningek, oktatások, workshopok lebonyolítása, ahol minden résztvevő intenzíven és aktívan részt vesz a folyamatban: saját maga, családja, munkahelyi teamje fejlesztésében.

Ajándékutalvány megrendelése

  1. Válaszd az egy- vagy kétnapos tréning teljes összegét termékként.
  2. Add meg a saját adataidat, majd a megjegyzés rovatba írd be a tréningdátumot és annak az adatait, akinek ajándékozol.
  3. Az utalás beérkeztekor e-mailben küldjük személyre szabott ajándékutalványodat, ami egy A/4-es méretű papír 1/3-át foglalja el nyomtatáskor.


Hozzászólások

hozzászólás