Ajándékutalvány – közelebb egymáshoz!

A Dalai Láma és Paul Ekman - Érzelmek Atlasza
Érzelmek Atlasza – a Dalai Láma és Paul Ekman weboldala a belső békéhez
2018-10-30
Giebiszer Gyöngyi dalszerző-énekes
Interjú egy dalszerző-énekessel: szívből zenélni
2018-11-10

Ajándékutalvány – közelebb egymáshoz!

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány

Mindannyian vágyunk arra, hogy mély, tartalmas és szeretetteli kapcsolatokat ápoljunk másokkal. Lepd meg a hozzád közel állókat egy élménydús képzéssel, ahol kapcsolati és kommunikációs tudásukat is fejleszthetik!

Ajándékutalvány – közelebb egymáshoz!

Mindannyian vágyunk arra, hogy mély, tartalmas és szeretetteli kapcsolatokat ápoljunk. Ha szeretnéd meglepni a hozzád közel állókat egy olyan ajándékkal, ami élményekkel gazdagon segít továbbfejleszteni kapcsolati és kommunikációs tudásukat, itt a lehetőség!

Kinek lehet remek ajándék?

Ha ismerősödet, családtagodat, szerettedet érdekli saját maga fejlesztése, az önismeret, a pszichológia vagy a kommunikáció, akkor izgalmasnak fogja találni a tréninget.

  • Szeretne magabiztosabb lenni a munkahelyén, túl sokat vállal magára, zavarba jön, ha megdicsérik, nehéz másoknak nemet mondania vagy kiállni magáért?
  • Esetleg túl vehemensen képviseli álláspontját, jó a teljesítménye, ám kapcsolatai nem alakulnak olyan fényesen, nem szokása alaposan meghallgatni másokat, gyorsan dönt, és gyakran túloz?

Bármi jelentsen is neki nehézséget, lesz olyan gyakorlat a tréningen, kap olyan tanácsot, ami sokat segíthet neki a későbbiekben. Ha a párodról van szó, jöhettek együtt és külön is – nincs egyetemes recept arra, hogyan érdemes részt venni képzéseinken.

Kommunikációs tréning ajándékba

Mit tanulhat a résztvevő? Képes lesz objektívebben látni egy érzelmileg terhelt helyzetet, megtapasztalja a másik meghallgatásának a fontosságát, kapacitásai gyarapodnak saját érveinek tömör, nyílt megfogalmazására, és így minden fél számára elfogadhatóbb konszenzusos megoldásra juthat.

Ajándékutalvány karácsonyra - lepd meg szeretteidet jobb kapcsolatokkal!

Ajándékutalvány

Egynapos tréningjeink tematikája

1. Mikor agresszív, passzív, manipulatív, vagy asszertív valaki?
2. Fontos témában tisztelettel vitatkozni.
3. Objektíven leírni egy nehéz helyzetet.
4. Beszélni az érzéseimről.
5. Kérni valamit, ami fontos nekem.
6. Hatékonyabban nemet mondani.
7. Konstruktív visszajelzést adni.

Kétnapos tréningjeink

Amennyiben kétnapos tréningjeinken való részvételt ajándékozol, akkor a fenti kommunikációs képességeken túl konfliktuskezelési készségekkel is gazdagodik a résztvevő!

A második nap az asszertív kommunikáció szituációkban történő gyakorlásán túl magában foglalja konfliktuskezelési módszerek gyakorlását, és az együttműködést gördülékenyebbé tevő kooperációs feladatokat. Fény derül rá, hogy mikor és hogyan éri meg versengeni, illetve együttműködni az életben, szóval izgalmas, szórakoztató és tanulságos lesz az együtt töltött 16 óra.

Egyéni konzultációk

A tréning folyamán a saját esetek feldolgozása segít a gyakorlati alkalmazásban, ugyanakkor a mindennapi hajtásban gyakran csökken a változás iránti motiváció. 1-2 utánkövető egyéni konzultáció segíthet továbblendíteni a változást, még „jó pillanatban elkapva” az esetleg csökkenő lelkesedést.

Hogyan ajándékozz jobb kapcsolatokat és hatékonyabb kommunikációt?

Egyszerűen csak töltsd ki a lenti formot! Válaszd az 1 vagy 2 napos tréning teljes összegét termékként. Add meg a saját adataidat, majd a megjegyzés rovatba írd be a tréningdátumot és annak az adatait, akinek ajándékozol. Az utalás beérkeztekor elkészítjük személyre szabott ajándékutalványodat, és emailben elküldjük, hogy ki tudd nyomtatni. Az utalvány 1/3-át teszi ki egy A/4-es lapnak.

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány

Asszertív Akadémia – miben hiszünk?

  • Az Asszertív Akadémia egy kommunikációs képzésekre szakosodott intézmény, ahol hiszünk abban, hogy a tanulással és gyakorlással elsajátítható készségek lényegesen javítani tudnak otthoni, munkahelyi kapcsolatainkon, és segítik céljaink elérését.
  • Konfliktuskezelési, asszertív és tiszta kommunikációs képzéseink szakmai irányítója Tamás Katalin, aki 16 éves nemzetközi üzleti és pszichológiai tapasztalattal, szenvedéllyel és lelkesedéssel segít a kívánt fejlesztési célok elérésében.
  • Cégünk erőssége a gyakorlati hangsúlyú tréningek, oktatások, workshopok lebonyolítása, ahol minden résztvevő intenzíven és aktívan részt vesz a folyamatban: saját maga, családja, munkahelyi teamje fejlesztésében.

Ajándékutalvány megrendelése

  1. Válaszd az egy- vagy kétnapos tréning teljes összegét termékként.
  2. Add meg a saját adataidat, majd a megjegyzés rovatba írd be a tréningdátumot és annak az adatait, akinek ajándékozol.
  3. Az utalás beérkeztekor e-mailben küldjük személyre szabott ajándékutalványodat, ami egy A/4-es méretű papír 1/3-át foglalja el nyomtatáskor.


Hozzászólások

hozzászólás