Gyakorolj és mélyítsd tudásod!

Jártál nálunk asszertivitás tréningen, vagy elvégezted a Nagy asszertív videókurzust, és most szívesen gyakorolnál?

Online, interaktív asszertív kommunikáció tréning
FEJLŐDJ, GYAKOROLJ, MÉLYÍTSD ISMERETEIDET!

Csatlakozz egy online gyakorlócsoporthoz!

Ismételd át a tanultakat és gyakorolj saját helyzeteiden!

A tanult önérvényesítési és meghallgatási technikák felfrissítés nélkül hamar elhalványulnak az emlékezetedben. Ha vágysz rá, hogy megértsenek, és törődjenek veled, miközben ezt Te is meg akarod adni a másik félnek, akkor itt a helyed: fejlődj tovább, mélyítsd tudásod, gyakorolj velünk!

A már megtanult önérvényesítési és értő figyelmi technikák hihetetlenül hatékonyan segítik karrieredet és otthoni konfliktusaid rendezését. Az asszertív tréningen vagy a videókurzusban tanultaknak ugyanakkor gyakorlásra van szüksége ahhoz, hogy a legnehezebb pillanatokban is támogassanak, és belépüljenek mindennapjaidba. 

Ne hagyd veszni, ami már megtanultál! Interaktív és online gyakorló alkalmaink lehetőséget adnak, hogy repertoárod részévé tedd a tanult módszereket! Ha gyakorolsz, akkor nem két nappal az esemény után fog eszedbe jutni, mit is kellett volna mondanod, sokkal hatékonyabban kezeled majd a nehéz helyzeteket és talpraesettebben reagálsz.

Online asszertivitás tréning, online asszertív kommunikáció képzés

Virtuális workshop

Az online, interaktív gyakorló alkalmakhoz maximum 10 fő csatlakozhat az Asszertív Akadémia végzett hallgatói közül.

Lehetőséged van saját helyzeteket hozni a csoport támogató közegébe, és együtt tudunk gondolkodni a megoldásokon, lehetőségeken, a miérteken és hogyanokon. 

Jobban fogod érteni, hogy a Te nehéz helyzetedben milyen érzések és motívumok voltak az egyes résztvevőkben, és jobban fogod látni a lehetséges megoldásokat is. Így pedig hatékonyabb és empatikusabb leszel kapcsolataidban.

A már megtanult készségekkel dolgozunk, nincsen előre eldöntött tematika, a résztvevők igényei mentén alakul a program.

Kiscsoportos gyakorlás

Max. 10 fős csoportunkat minden gyakorlásra 2-3 fős kiscsoportokba osztjuk, hogy minden résztvevő gyakorolhassa a technikákat.

Saját helyzetek

A gyakorlásra saját megoldatlan, kérdéses helyzeteidet hozhatod, így azonnal fogod tapasztalni a jótékony hatást saját életeden.

Interaktív feladatok

A kommunikáció oda-vissza áramló folyamatának mindkét összetevőjét, a meghallgatást és az önkifejezést is gyakoroljuk.

Valódi fejlődés

Részvételeddel valóban teszel saját fejlődésedért, nem vész kárba, amit eddig tanultál, és egyre tudatosabban kommunikálsz.

Mikor csatlakozhatsz?

MENNYI IDŐ? | 1,5 óra szünet nélkül.
HOGYAN TALÁLKOZUNK? | Egy zoom virtuális tréningteremben.
HÁNYAN LESZÜNK? | Maximum 10 fő csatlakozhat a workshophoz.
HOGYAN JELENTKEZZEK? | Rakd kosaradba a Gyakorlást! Adataid megadása után az utalással válik teljessé a regisztráció.

2021. december 8.

szerda, 18:00-19:30

Van hely!

Fogynak a helyek, nincs miért késlekedni!

Rakd be a kosárba a terméket, add meg az adataidat, és a banki utalással vagy kártyás fizetéssel már regisztráltál is!

2. SZÁMLÁZÁSI ADATOK

További információk

5. RENDELÉS TARTALMA

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Megrendelés összesen Ft
  • Bankkártyás fizetés SimplePay-en keresztül.

Mi fog történni a Megrendelés elküldése gomb lenyomása után? a.) Bankkártyás fizetés választásakor: a kattintás után az OTP Simple felületén bankkártyával fizethető a részvételi díj. A rendszer által automatikusan kiállított számla emailben fog érkezni. b.) Banki átutalás választásakor: a kattintás után emailben küldjük a részvételi díjról szóló díjbekérőt, amely alapján el utalható a részvételi díj, vagy akár készpénzben is fizethető valamelyik OTP bankfiókban.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP Simple profi technológiája garantál. Ha bankkártyával fizetsz, akkor megspórolod az átutalás maceráját, költségét és átfutási idejét.

A jól bevált átutalás

A megrendelés után díjbekérőt küldünk, ami alapján el tudod indítani az átutalást. A bankkártyás fizetéshez képest ilyenkor valamivel lassabb az adminisztráció. Az utalás bekönyvelése gyakran még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon megtörténik.

Elektronikus számlát küldünk

Ha kártyával fizetsz, akkor azonnal, ha átutalással, akkor az utalás bekönyvelése után elektronikus számlát küldünk a befizetésedről. A számla automatikusan állítódik ki, az általad megadott adatok alapján. Nálunk minden hivatalosan, számlával megy, nincs hókuszpókusz.

Kérdésed van? Segítünk!

Lehet, hogy van válasz rá a Gyakori Kérdésekben. Ha ezek után is marad benned megbeszélendő kérdés, vagy javaslatod van, akkor ne habozz, és nyugodtan hívj minket a 0630 364 0 364-es számon, vagy írj az info@asszertivakademia.hu címre! Örömmel segítünk neked.