Haladó asszertivitás tréning

Gyakorolj a csoport által hozott nehéz helyzetekben és kezeld hatékonyabban saját és mások érzelmeit!

Haladó asszertív kommunikáció tréning
NYERŐ-NYERŐ SZITUÁCIÓK GYAKORLÁSA

Tovább a hatékony kommunikáció útján

Éltető kapcsolatok otthon és a munkahelyen

Elsajátítottad velünk az asszertív kommunikáció alapjait, megismerted az én-üzenetek és az értő figyelem erejét, most pedig szeretnéd jobban elmélyíteni tudásodat és ügyesebben használni mindennapi helyzeteidben a tanult eszközöket?  Itt az idő, hogy újra találkozzunk!

Te már megtapasztaltad, hogyan tudod nehéz érzelmi szituációban is érvényesíteni igényeidet, miközben a másik fél szükségleteit is tiszteletben tartod. Ugyanakkor a megszerzett tudást elővenni és használni nem mindig egyszerű! Előfordul, hogy csak a kérdéses helyzet után két nappal jut eszedbe, hogyan lett volna jó reagálni …   

Haladó asszertív csoportunkban mélyítheted önismeretedet és erősítheted érzelemkezelési képességeidet saját nehéz helyzetekben. Amikor ez jól megy, automatikus reakció helyett hitelesen megmutatod igényeidet, felelősséget vállalva érzéseidért, valódi önmagadért, miközben valódi nyitottsággal vagy jelen a másik számára is. 

Asszertív kommunikáció tréning fotó

Érzelem- és kapcsolatkezelés

Haladó asszertivitás tréningjeinken újra találkozhatsz korábbi csoporttársaiddal, és inspiráló módon élheted meg újra a magabiztos önkifejezés és a figyelmes meghallgatás erejét.

A csoport tagjai által hozott helyzetekben egyrészt mélyítjük a már megismert és bevált önérvényesítési és meghallgatási tehnikákat, másrészt foglalkozunk az asszertivitás egyik legfontosabb összetevőjével, az érzelemkezeléssel is. Érzéseink kezelésének milyensége az ugyanis, ami végső soron megszabja: mennyire tudunk jelen lenni a helyzetben akár érvényesítve saját igényeinket, akár empátiát adva a másiknak.

Személyes gyakorlás

Max. 16 fős csoportunkat minden feladatban 2-3 fős kiscsoportokba osztjuk, hogy minden résztvevő első kézből szerezhessen élményt, és próbálja ki a technikákat.

Szituációs játékok

Egy kommunikációs tréning akkor a leghatékonyabb, ha a tanultakat élő emberekkel gyakorolhatod és mélyítheted való életbeli példák segítségével.

Interaktív feladatok

A kommunikáció oda-vissza áramló folyamatának mindkét összetevőjét, a meghallgatás és az önkifejezés hatékony technikáit is gyakorolhatják a jelenlévők.

Küldetések

A tréningen izgalmas feladatok segítik a haladást, ráadásul a képzést követően rengeteg opcionális házi feladat, gyakorlási lehetőség várja a résztvevőket.

Mikor és hol vannak a tréningek?

Az inspiratív helyszínt a RedWood Offices (1114 Budapest, Bartók Béla u. 9. fszt/4.) biztosítja.

Jelenleg nem indul haladó képzésünk, javasoljuk helyette az Érzelemkezelés vagy Konfliktuskezelés tréningeket.

A TRÉNINGEK VEZETŐJE

Aki segít a hatékony kapcsolatok építésében

Tamás Kata - pszichológus

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy beszélgetésben, egy kapcsolatban. Az általam vezetett tréningeken USA-ban szerzett MBA diplomám és üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a gyakorlatias tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem pedig a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a komoly fejlődési potenciált adja a tréninghez. Tamás Katalin önéletrajz

A kezdés előtt el sem tudtam volna képzelni, hogy néhány óra alatt lehet-e egyáltalán tanulni valamit, de nekem mintha egy lámpát kapcsolt volna fel a fejemben. Köszönöm!

testimonial-kt.jpg

Kovács Tibor

vállalkozó

Te jó ég….  Miért nem jöttem ide 10 évvel korábban?! Másképp alakulhattak volna a dolgok.

Fekete Júlia

Fekete Júlia

könyvelő

A tréning hibátlanul és dinamikusan volt felépítve. Ráadásul akkor is családnak éreztem magunkat, amikor előtte még sosem láttuk egymást a többiekkel. Így lehet a legkönnyebben fejlődni! 

testimonial-ak.jpg

Ács Kornélia

oktató

Tematika - miről lesz szó?

A tanultak mélyítése

  • Ismeretek felfrissítése: hatékony én-üzenetek és bizalomépítő értő figyelmi technikák átbeszélése.
  • Saját nehéz helyzetek kiválasztása, elemzése, alaposabb megértése.
  • Szerepjátékok kialakítása agresszív, manipulatív, passzív viselkedésekre.
  • Gyakorlás, és a kapott visszajelzések alapján újrajátszások.

Érzelemkezelés

  • Érzelmileg felkavaró helyzetekben való jelenlét, és  érzelemkezelési alapok. 
  • A konfliktusháromszög elemeinek és azok kapcsolatának megismerése, az érzelmek szerepe a konlfiktusokban. 
  • Saját és a nehéz helyzetben jelen lévő másik fél érzéseinek hatékony menedzselése a konfliktusháromszög segítségével.

A tréningre olyanok jelentkezését várjuk, akik már részt vettek az Asszertív Akadémia “asszertív kommunikáció tréning”-jén.

A tréningnapok hétköznap 9-17, hétvégén pedig 10-18 óra között tartanak. Két 15 perces szünet mellett egy 1 órás ebédszünet áll rendelkezésre 13 óra körül, amely elegendő szokott lenni a közeli éttermekben való ebédelésre.

A koronavírus járvány kapcsán jelenleg semmilyen korlátozás nincsen életben felnőttképzési intézményünkben, ettől függetlenül ügyelünk a biztonságra (kézfertőtlenítő, szellőztetés, szünetek koordinálása más csoportokkal).

A tréning díjának befizetésekor kapott előlegszámlát a tréning napján kiállított végszámlával zárjuk.

Asszertív kommunikáció tanúsítvány, asszertivitás oklevél
Azon résztvevőink, akik a tréning után emailben jelzik igényüket, kétféle tanúsítványt kaphatnak újonnan szerzett készségeikről.

Az egyik egy emailben küldött, névre szóló, nyomtatható tanúsítvány, amely a képzésen való részvételt igazolja.

A másik lehetőség a LinkedIn, az üzleti világ jelenleg legelismertebb közösségi hálója, amelynek 610 millió tagjából majdnem 1 millió a magyar felhasználó. Ráadásul a magyaroszági LinkedIn userek közel fele nagyon komoly tapasztalatokkal, több mint 10 éves szakmai múlttal rendelkező senior munkavállaló, akik komoly kapcsolati tőkét jelenthetnek Neked. Itt 3 módon is segíthet Neked az Asszertív Akadémia, hogy lenyűgözőbb legyen a LinkedIn profilod: Certification, Alumni, Skills & Endorsement.

Nincs miért késlekedni, fogynak a helyek!

2. SZÁMLÁZÁSI ADATOK

További információk

5. RENDELÉS TARTALMA

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Megrendelés összesen Ft
  • Bankkártyás fizetés SimplePay-en keresztül.

Mi fog történni a Megrendelés elküldése gomb lenyomása után? a.) Bankkártyás fizetés választásakor: a kattintás után az OTP Simple felületén bankkártyával fizethető a részvételi díj. A rendszer által automatikusan kiállított számla emailben fog érkezni. b.) Banki átutalás választásakor: a kattintás után emailben küldjük a részvételi díjról szóló díjbekérőt, amely alapján el utalható a részvételi díj, vagy akár készpénzben is fizethető valamelyik OTP bankfiókban.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP Simple profi technológiája garantál. Ha bankkártyával fizetsz, akkor megspórolod az átutalás maceráját, költségét és átfutási idejét.

A jól bevált átutalás

A megrendelés után díjbekérőt küldünk, ami alapján el tudod indítani az átutalást. A bankkártyás fizetéshez képest ilyenkor valamivel lassabb az adminisztráció. Az utalás bekönyvelése gyakran még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon megtörténik.

Elektronikus számlát küldünk

Ha kártyával fizetsz, akkor azonnal, ha átutalással, akkor az utalás bekönyvelése után elektronikus számlát küldünk a befizetésedről. A számla automatikusan állítódik ki, az általad megadott adatok alapján. Nálunk minden hivatalosan, számlával megy, nincs hókuszpókusz.

Kérdésed van? Segítünk!

Lehet, hogy van válasz rá a Gyakori Kérdésekben. Ha ezek után is marad benned megbeszélendő kérdés, vagy javaslatod van, akkor ne habozz, és nyugodtan hívj minket a 0630 364 0 364-es számon, vagy írj az info@asszertivakademia.hu címre! Örömmel segítünk neked.