Online, interaktív asszertivitás tréning

Élményekben gazdag, kiscsoportos kommunikációfejlesztés egy virtuális tréningteremben.
Online, interaktív asszertív kommunikáció tréning
KONFLIKTUSOK HELYETT MEGÉRTÉSRE VÁGYSZ?

Javíts kommunikációdon és kapcsolataidon!

Gyakorold otthonról az asszertivitást, bánj jobban magaddal és a másikkal!

Ezekben a kihívást jelentő időkben még nagyobb szükségünk van konfliktusaink hatékony és empatikus rendezésére. Asszertív kommunikációval van a legnagyobb esélyünk arra, hogy meghalljanak, megértsenek, és törődjenek velünk, miközben ezt mi is meg tudjuk adni a másik félnek.

Az összezártság, potenciális pénzügyi nehézségek, a szorongás és aggódás miatt egy hétköznapi helyzetben is könnyebben viselkedhetünk agresszív vagy passzív módon. Ahhoz, hogy nehéz érzelmi szituációkban is érvényesítsük igényeinket, miközben tiszteletben tartjuk a másik fél szükségleteit is, megnyitottuk virtuális tréningtermünket! 

Ha sikerül figyelembe venni egyidejűleg mindkét fél érdekeit, akkor kapcsolataink éltetőek maradnak, és segítenek jobb világot teremteni magunk körül. Interaktív online tréningünk támogat minket abban, hogy ne akarjuk többé megváltoztatni, kontrollálni a másik felet, hanem magunknak és neki is megengedjük, hogy az legyen, aki.

Online asszertivitás tréning, online asszertív kommunikáció képzés

Virtuális tréningterem

Online tréningünk lehetőséget kínál azoknak, akik otthonról szeretnék fejleszteni kommunikációjukat és jobbá tenni kapcsolataikat. Az online képzés intenzívebb, és kisebb csoportlétszámmal zajlik, mint személyes asszertív kommunikáció tréningjeink.

Páros és kiscsoportos gyakorlások, szituációs játékok, résztvevői prezentációk, szavazások, kvízek, kérdések és válaszok, előzetes küldetések és utólagos házi feladatok, és egy 60 nap múlva szervezett, másfél órás gyakorló alkalom segítik a fejlődést.

Az önkifejezés és a meghallgatás bevált módszereinek 2-3 fős gyakorlása, valamint a kommunikációs stílusok átbeszélése segít abban, hogy hatékonyabbak és empatikusabbak legyünk kapcsolatainkban.

Kiscsoportos gyakorlás

Max. 12 fős csoportunkat minden feladatban 2-3 fős kiscsoportokba osztjuk, hogy minden résztvevő első kézből szerezhessen élményt, és próbálja ki a technikákat.

Szituációs játékok

Egy kommunikációs tréning akkor a leghatékonyabb, ha azonnal ki is próbáljuk a tanultakat! Való életbeli példák segítségével mindenki gyakorolhatja az új módszereket.

Interaktív feladatok

A kommunikáció oda-vissza áramló folyamatának mindkét összetevőjét, a meghallgatást és az önkifejezést is első kézből tapasztalják meg a jelenlévők.

Küldetések

A tréning előtt, közben, és után is izgalmas feladatok segítik a haladást, ráadásul 60 nap múlva egy közös gyakorló alkalmat is szervezünk a hatékony fejlődésért.

Mit, hol, hogyan, mikor?

4x1.5 óra (1 vagy 4 nap alatt) + 1,5 óra gyakorlás 2 hónap múlva

Az otthonod kényelméből egy virtuális tréningteremben

Interaktív, gyakorlatias és személyes képzés max. 10 fős csoportokban
Dátumok Tréning Nap Időpont Helyek száma
2020. november 7. Online asszertív kommunikáció szombat 9:00-17:00 Megtelt
2020. november 28. Online asszertív kommunikáció szombat 9:00-17:00 Megtelt
2021. jan 5-6-7-8. Online asszertív kommunikáció k-sz-cs-p 17:30-19:00 Van hely
2021. jan 30. Online asszertív kommunikáció szombat 9:00-17:00 Van hely

Meg voltam róla győződve, hogy kommunikációt csak személyesen lehet tanulni. Tévedtem! Nagyon örülök, hogy részt vettem az online képzésen, rengeteget tanultam és gyakoroltam. Köszönöm!

Márk Tamara
-
vállalkozó

Minden várakozásomat felülmúlta! A képzés nagyon interaktív, és meglepően sok hasznos technikát tanultunk együtt. Meghatározó élmény volt, szívből ajánlom mindenkinek. 

Márton Kata
-
orvos

Több AHA-élményem is volt a 2-3 fős gyakorlások során, a visszajelzések és javaslatok pedig sokat segítettek a változtatásban. Megérte rész venni, és várom a folytatást!

Szabó Áron
-
kutató

A gyakorlati képzés elemei

1. blokk

Hogyan ismerjek fel hamarabb nehéz helyzeteket, és
legyek hatékonyabban jelen?
Hogyan reagáljak eredményesen egy  agresszív viselkedésre?
Mit tegyek, ha valaki manipulatív?

2. blokk

Hogyan képviseljem magam önbizalommal nehéz helyzetekben?
Mitől lesz célravezető és ütős egy Én-üzenet?
Mikor és hogyan érdemes beszélnem érzéseimről?

3. blokk

Mit tegyek, amikor a másik feldúlt, ideges, vagy feszült?
Hogyan lehetek empatikus épp a megfelelő mértékben?
Mik az értő figyelem leggyakoribb baklövései?

4. blokk

Szituációs játékok, helyzetgyakorlatok kiscsoportokban.
Hogyan oldjak meg érzelmileg felkavaró helyzeteket?
Mitől lesz hatékony a fellépésem nehéz emberekkel szemben?

Online gyakorlás

Saját helyzetek átbeszélése
Kérdések és válaszok
Meghallgatás és önkifejezés

Regisztrációs díj

30.000 Ft/fő

előre utalással

Asszertivitás tréning

Jelentkezés

1. lépés – A résztvevők és a számlázás adatai

A lenti űrlapon add meg a résztvevők nevét, elérhetőségeit és számlázási adatait. A megjegyzés mezőbe kérlek, írd be, melyik dátumú tréningre regisztrálsz. Ha ajándékutalványt szeretnél, akkor először a saját adataidat add meg, a résztvevő adatait pedig a megjegyzés mezőbe írd (név, telefon, email, kiválasztott tréning).

2. lépés – Regisztrációs díj utalása

A fizetés utalással és kártyával is lehetséges. Ha a banki utalást választod, akkor az adatok megadása után díjbekérő, míg kártyás fizetés választásakor számla érkezik email címedre.  Amennyiben személyes tréningjeinkre regisztrálsz, és 50% előleget fizetsz, akkor a második részlet kiegyenlítése csak és kizárólag készpénzben lehetséges a helyszínen. Ha online tréningre jelentkezel, ajándékutalványt vásárolsz, vagy céges kollégák részvételét intézed, a teljes összeget egyenlítsd ki. A regisztráció az előlegek beérkezésének sorrendjében történik!

Kérdésed van?

Keress minket bátran emailben vagy telefonon!
Központi email: info {k u k a c} asszertivakademia.hu
Szabó Henriett

Szabó Henriett, irodavezető

+36 70 263 7329

Szabó Henriett vagyok, eredeti végzettségem szerint magyartanár és PR asszisztens. Évekig dolgoztam a Magyar Tudományos Akadémia kutatási asszisztenseként, de voltam értékesítő, főszerkesztő és korrepetitor is. Jelenleg elsős gyermekekkel foglalkozom egy Pest megyei általános iskolában, és mellette tanító szakra járok Bajára. Ami legjobban érdekel: a gyermekek érzelmi nevelése, az asszertív kommunikáció használata iskolai közegben.

Tamás Kata tréner

Tamás Kata, tréner

+36 30 364 0 364

Tamás Kata vagyok, pszichológus és tréner. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem abban, mi az, ami működik, és mi az, ami nem egy kommunikációban, egy kapcsolatban. A tréningeken USA-ban szerzett MBA diplomám, üzleti tapasztalatom biztosítja az azonnal használható technikákat, a hatékony tanulási környezetet. Pszichológiai képzettségem pedig a lelki biztonságot, az élvezetes tanulást, a fejlődési potenciált adja a képzéshez. Tamás Katalin önéletrajz