Online, interaktív asszertivitás tréning

Élményekben gazdag, kiscsoportos kommunikációfejlesztés egy virtuális tréningteremben.
Online, interaktív asszertív kommunikáció tréning
KONFLIKTUSOK HELYETT MEGÉRTÉSRE VÁGYSZ?

Javíts kommunikációdon és kapcsolataidon!

Gyakorold otthonról az asszertivitást, bánj jobban magaddal és a másikkal!

Ezekben a kihívást jelentő időkben még nagyobb szükségünk van konfliktusaink hatékony és empatikus rendezésére. Asszertív kommunikációval van a legnagyobb esélyünk arra, hogy meghalljanak, megértsenek, és törődjenek velünk, miközben ezt mi is meg tudjuk adni a másik félnek.

Az összezártság, potenciális pénzügyi nehézségek, a szorongás és aggódás miatt egy hétköznapi helyzetben is könnyebben viselkedhetünk agresszív vagy passzív módon. Ahhoz, hogy nehéz érzelmi szituációkban is érvényesítsük igényeinket, miközben tiszteletben tartjuk a másik fél szükségleteit is, megnyitottuk virtuális tréningtermünket! 

Ha sikerül figyelembe venni egyidejűleg mindkét fél érdekeit, akkor kapcsolataink éltetőek maradnak, és segítenek jobb világot teremteni magunk körül. Interaktív online tréningünk támogat minket abban, hogy ne akarjuk többé megváltoztatni, kontrollálni a másik felet, hanem magunknak és neki is megengedjük, hogy az legyen, aki.

Online asszertivitás tréning, online asszertív kommunikáció képzés

Virtuális tréningterem

Online tréningünk lehetőséget kínál azoknak, akik otthonról szeretnék fejleszteni kommunikációjukat és jobbá tenni kapcsolataikat. Az online képzés intenzívebb, és kisebb csoportlétszámmal zajlik, mint személyes asszertív kommunikáció tréningjeink.

Páros és kiscsoportos gyakorlások, szituációs játékok, résztvevői prezentációk, szavazások, kvízek, kérdések és válaszok, előzetes küldetések és utólagos házi feladatok, és egy 60 nap múlva szervezett, másfél órás gyakorló alkalom segítik a fejlődést.

Az önkifejezés és a meghallgatás bevált módszereinek 2-3 fős gyakorlása, valamint a kommunikációs stílusok átbeszélése segít abban, hogy hatékonyabbak és empatikusabbak legyünk kapcsolatainkban.

Kiscsoportos gyakorlás

Max. 12 fős csoportunkat minden feladatban 2-3 fős kiscsoportokba osztjuk, hogy minden résztvevő első kézből szerezhessen élményt, és próbálja ki a technikákat.

Szituációs játékok

Egy kommunikációs tréning akkor a leghatékonyabb, ha azonnal ki is próbáljuk a tanultakat! Való életbeli példák segítségével mindenki gyakorolhatja az új módszereket.

Interaktív feladatok

A kommunikáció oda-vissza áramló folyamatának mindkét összetevőjét, a meghallgatást és az önkifejezést is első kézből tapasztalják meg a jelenlévők.

Küldetések

A tréning előtt, közben, és után is izgalmas feladatok segítik a haladást, ráadásul 60 nap múlva egy közös gyakorló alkalmat is szervezünk a hatékony fejlődésért.

Mikor és hol vannak a tréningek?

Mennyi idő? | 4x1.5 óra + 1,5 óra opcionális gyakorlás.
Hogyan találkozunk? | Az otthonod kényelméből egy virtuális tréningteremben.
Interaktív, gyakorlatias és személyes képzés kb. 12 fős csoportokban
Dátumok Tréning Nap Időpont Helyek száma
2021. máj. 31- jún. 7-14-21. Online asszertív kommunikáció hétfőnként 18:00-19:30 Megtelt
2021. jún. 29. Gyakorló Workshop csütörtök 18:00-20:00 Van hely
2021. júl. 31. Online asszertív kommunikáció szombat 9:00-17:00 Van hely

Meg voltam róla győződve, hogy kommunikációt csak személyesen lehet tanulni. Tévedtem! Nagyon örülök, hogy részt vettem az online képzésen, rengeteget tanultam és gyakoroltam. Köszönöm!

Márk Tamara

-

vállalkozó

Izgalmas volt online találkozni a csoporttársakkal, és meglepően sok hasznos technikát tanultunk együtt. Meghatározó élmény volt, szívből ajánlom mindenkinek. 

Márton Kata

-

orvos

Több AHA-élményem is volt a 2-3 fős gyakorlások során, a visszajelzések és javaslatok pedig sokat segítettek a változtatásban. Megérte rész venni, és várom a folytatást!

Szabó Áron

-

kutató

A gyakorlati képzés elemei

1. blokk

Hogyan ismerjek fel hamarabb nehéz helyzeteket, és
legyek hatékonyabban jelen?
Hogyan reagáljak eredményesen egy  agresszív viselkedésre?
Mit tegyek, ha valaki manipulatív?

2. blokk

Hogyan képviseljem magam önbizalommal nehéz helyzetekben?
Mitől lesz célravezető és ütős egy Én-üzenet?
Mikor és hogyan érdemes beszélnem érzéseimről?

3. blokk

Mit tegyek, amikor a másik feldúlt, ideges, vagy feszült?
Hogyan lehetek empatikus épp a megfelelő mértékben?
Mik az értő figyelem leggyakoribb baklövései?

4. blokk

Szituációs játékok, helyzetgyakorlatok kiscsoportokban.
Hogyan oldjak meg érzelmileg felkavaró helyzeteket?
Mitől lesz hatékony a fellépésem nehéz emberekkel szemben?

Elismerés és folytatás

Tanúsítvány

Azon tréningrésztvevők, akik a képzés után jelzik igényüket, emailben vagy a LinkedIn-en kaphatnak névre szóló tanúsítványt asszertív készségeikről.

Asszertív kommunikáció tanúsítvány, asszertivitás oklevél

Ingyenes gyakorlás

A tréninget követően a csoporttagok részt vehetnek egy 10.000 Ft értékű, számukra azonban ingyenes gyakorló alkalmon. Ebben a 2 órában saját helyzeteken gyakoroljuk a tanult önérvényesítési és meghallgatási technikákat, illetve megválaszoljuk a tréning óta felmerült kérdéseket.

Fogynak a helyek, nincs miért késlekedni!

Online asszertivitás tréning Online asszertivitás tréning 30 000 Ft
Modify & complete order below

2. SZÁMLÁZÁSI ADATOK

További információk

5. RENDELÉS TARTALMA

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Megrendelés összesen Ft
  • Bankkártyás fizetés SimplePay-en keresztül.

Mi fog történni a Megrendelés elküldése gomb lenyomása után? a.) Bankkártyás fizetés választásakor: a kattintás után az OTP Simple felületén bankkártyával fizethető a részvételi díj. A rendszer által automatikusan kiállított számla emailben fog érkezni. b.) Banki átutalás választásakor: a kattintás után emailben küldjük a részvételi díjról szóló díjbekérőt, amely alapján el utalható a részvételi díj, vagy akár készpénzben is fizethető valamelyik OTP bankfiókban.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit az OTP Simple profi technológiája garantál. Ha bankkártyával fizetsz, akkor megspórolod az átutalás maceráját, költségét és átfutási idejét.

A jól bevált átutalás

A megrendelés után díjbekérőt küldünk, ami alapján el tudod indítani az átutalást. A bankkártyás fizetéshez képest ilyenkor valamivel lassabb az adminisztráció. Az utalás bekönyvelése gyakran még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon megtörténik.

Elektronikus számlát küldünk

Ha kártyával fizetsz, akkor azonnal, ha átutalással, akkor az utalás bekönyvelése után elektronikus számlát küldünk a befizetésedről. A számla automatikusan állítódik ki, az általad megadott adatok alapján. Nálunk minden hivatalosan, számlával megy, nincs hókuszpókusz.

Kérdésed van? Segítünk!

Lehet, hogy van válasz rá a Gyakori Kérdésekben. Ha ezek után is marad benned megbeszélendő kérdés, vagy javaslatod van, akkor ne habozz, és nyugodtan hívj minket a 0630 364 0 364-es számon, vagy írj az info@asszertivakademia.hu címre! Örömmel segítünk neked.