Pozitív pszichológia


"A boldogság egy folyamat, amely új hozzáállást és aktivitásokat kíván." ~ Carl Rogers

A pszichológia és a jó élet.

A 316 éves Yale Egyetem
legnépszerűbb kurzusának nyomdokaiban.

Pozitív Pszichológia

A legtöbb hagyományban boldogságnövelőnek tartott erények és erősségek - bölcsesség, bátorság, emberiesség, igazságosság, mértékletesség, kitűnőség - a Te életedben is komoly változásokat hozhatnak! Fedezd fel személyes erősségeidet, és a megterhelő helyzetek valódi erőforrásaiddá válhatnak!

A pozitív pszichológia hisz abban, hogy erősségeink segítenek kevesebb stresszel és örömtelibben élni hétköznapjainkat. Ha teszel saját boldogságodért, akkor nem csak a saját életedben fejlődsz, hanem elkezdhetsz katalizátorként működni saját közegedben - egy mindannyiunk számára élhetőbb Magyarországért.

A tréningen nyomába eredünk a Yale egyetem 316 év alatt legnépszerűbb kurzusának: feltárjuk erősségeinket, kihívásainkat, céljainkat, dolgozunk a hálával, átkeretezzük történeteinket, saját magunkon túlmutató értelmet adunk tevékenységeinknek, és mindennapokat könnyebbé tevő szokásokat dolgozunk ki.

Halmai Tamás, klinikai szakpszichológus

Krónikus betegekkel és gyászolókkal folytatott 13 éves munkám során érdeklődésem egyre inkább a személyes erősségek feltárására és a lehetőségek megragadására irányult. Hiszek benne, hogy a pozitív pszichológia segítségével csökkenhet a stressz és a szorongás, reálisabb képet alkothatunk magunkról, új célokat tűzhetünk ki, és kapcsolataink javulhatnak.

Pozitív Pszichológia tréningjeimen a jó és értelmes élet összetevőit vizsgáljuk meg, és gyakoroljuk saját életünkben.
Pszichológia és a jó élet

A pozitív pszichológia tréning várható eredményei

Adj magadnak esélyt egy boldogabb életre!
 

Ismerkedj meg a pozitív pszichológiával és …

  • lásd tisztábban saját céljaidat,
  • azonosítsd személyes erőforrásaidat,
  • kezeld könnyebben a stresszteli eseményeket,
  • légy tisztában pozitív tulajdonságaiddal,
  • mélyülj el jobban az örömet okozó munkában,
  • növeld teljesítményedet otthon és a munkahelyen,
  • dolgozd ki mindennapi örömteli szokásaidat,
  • éld át gyakrabban a flow élményét,
  • tedd mélyebbé Neked fontos kapcsolataidat.
Rengeteg fantasztikus érték és komoly erősség lapul benned, ami csak arra vár, hogy felfedezd! Csatlakozz egy remek hangulatú és biztonságos csoporthoz, ahol jobban megismerheted önmagad, erősségeid és lehetőségeid! Változtasd a stresszt kihívássá, és tedd mindennapi szokásoddá a Neked örömet okozó tevékenységeket!
 

Helyszín: 1114 Budapest, Bartók Béla út 9. fsz. 4., Serendo Consulting

 

Jelentkezés

1. lépés - Résztvevők adatai
A lenti űrlapon add meg a résztvevők nevét, telefonszámát, számlázási adatait. A regisztráció az előlegek beérkezésének sorrendjében történik.
Ha ajándékutalványt szeretnél, akkor először a saját adataidat add meg, a résztvevő adatait pedig a megjegyzés mezőbe írd (név, telefon, email).

2. lépés - Regisztrációs díj utalása
Utald az előleget a Tiszántúli Takarék 68700054-10509483 sz. számlájára, Kata Bt. névre. A regisztráció és lemondás szabályai. Az ÁFA mentes elektronikus előlegszámlát a megadott email címre küldjük az előleg beérkezése után. A tréning napján végszámlát állítunk ki, amit elektronikus formában, emailben küldünk el. A Pozitív Pszichológia tréning esetében az előleg összege a tréning teljes díjáról szól, azaz 30.000 Ft az előlegszámla, a tréning napján pedig 0 Ft-os végszámlát küldünk.

Ha többen szeretnétek regisztrálni, kattintsd be a kis boxot, és add meg a második résztvevő adatait!

Második résztvevő?


A küldés gomb megnyomásával beleegyezem az ÁFA mentes számla elektronikus úton történő fogadásába, valamint elfogadom a regisztráció és lemondás szabályait.